smile there !

Hejhopp allesammans, here I'm vakande typ nyss.. tog en låång sovmorgon det gillar vi! Har käkat frukost var hungrig som bara den! sitter å lyssnar på musik nu för den som undrar -.- Haha, naej men ska iväg å sola med ronja typ nu, få blir lite brun så här på hösten. Hörs senare när jag kommit hem och vet lite mer om kvällen :) Puss..


hihi jag å lillebror i italien, saknar den lilla busen :')

so dance dance like it's the last last night of your life life!

hello there, dåså var man hemma vilken kväll säger jag bara! Riktig kul! Fick bara stå vänta i 3 timmar på att komma in -.- lite så dääär tråkigt, men det var värt det. Aja, ska lägga mig snart, ställa om klockan om 10 min, det går ju över till vintertid å skit... Men vi hörs, pus..


ni e så fina mina cheyer!
Ronja,jossan,alexandra Å, julia & meee.

The Wave next!

Nu sitter jag med mina tjejer, alexi,ronja,julia&jossan mina älsklingar! ja vad hade jag gjort utan dom alltså! Vi har käkat tacos. Dunkar musik som bara den, sminkat oss. känner mig fin (a) haha.. ska dra vid 6 tiden nångång mot fryshuset, shit vad taggad jag är är!! untz untz. Ska sen möta upp resten av alla + lina och vanne! vi hörs inatt när jag kommit hem! PUSS.
haah, right now ;p

Taggad !

tjaaaa, nu idag äre the wave för fan!! Så jävla nice, blir med mina sötnosar julia,ronja,jossan,alexandra s & å, olivia,sara och fanny! Så just nu spelas musik högt, ska käka, sen lägga ner grejer å dra till julia för att fixa mig klar där!! MOHAHA, vad jag ser fram emot kvällen! Puss på alla !


HAHAAH BJUDEEER !!
elina, pernilla,cilla,julia,feliciaT,jag,filippa!

HAHA .. Vafan ofta ;p

tjafan, komm hem för typ 20 min sen, drog ju till källtorp det söög! mötte upp josefin på vägen dit också. Sen vi fick med oss några boys till donken, där satt vi ett tag, sen skulle typ alla dra, så jag ronja å alexi började dra oss hemåt. Haha, jag å ronja försökte få skjuts med några väktare hem, men de ville inte köra oss.. haha vafan, vad är de till för då ? alltså om de ändå bara ska sitta i en bil å åka runt å kolla på folk ... aja, det funkade, nu ska jag kolla film och dricka proviva !


haha, får man säga att man själv tycker man är söt ^^ haha... bra självförtroende eller vadå! Fast minus på sättet jag sitter där alltså.. :p Yesterday !

@ ronjsas place !

hejsan hopsan, sitter hos ronja just nu med henne och alexandra. Drog till mig efter skolan, chilade galet där, åt oss tjocka å så ;) Drog till ronja för att fixa iodning oss för att sen dra till källtorp. Vi hörs senare, pussar ♥


. . .

skämmigt blev dagens ord !

detta suger :)

hejsan, sitter vid datan chillar, snackar skype på anton och bassi. Haha, har spelat cod.. haha, fan vad bra det går, men jag ska ta och sova snart, kommer somna som en stock ^^ hihih. Hörs imrn ♥

vare nån som nämnde donken ?

klart som fan, !! mohah, tjockis middag dåra (a) pappa kommer snart hem med donken till mig, perfect. En annan bajs sak som inte är nått perfect är att min dator är fucked igen -.- vafan jävöla virus skit :( m¨ste lära mig hur man gör det dära.. det är stört jag har sånt skydd men ändå blire så här, balblabmal -.- haha fan nu väntat tvn, vi hörs!


josssäään ♥

dagens vill ha!

fett snygga, GE MIG VARE! har velat ha dom gänskä länge nu, skopunkten 299 kr, i love it !


SuPeRdUpErKiLlE! haha ..

tjafan, kom hem från skolan för ca en timma sedan, har haft två lektioner idag. först datasalen, gjorde inget för jag hade gjort klart svenskasaken dagen innan, så satt på facebook och youtube. Sen bild, då kollade vi på film, perfekt dag för trötta mig, kan lugnt säga att det blir en tidig kväll.

Men det som står härnäst för dagen är ... städa, plugga, ansiktsmask, åså sen glass framför tvn och nån skräckfilm typ (a) hih, vi hörs!


så här klockan 5 på morgonen ...

... hoppar jag in i duschen, hähä. kommer säkert väcka alla, skulle ju vara lite små taskigt, men jaja. orkar inte vänta på att det ska bli mer morgon, så suuug. nu väntar en lååång å skön dusch :)


random så där javet .. kepsen bak å fram, hohoho, fett gulli ;)

nattbloggning...

som det kan bli ... ♥

Ny profilbild på facebook↓

såhärlitesmåtttråkigtlivvareva...

jaaa hej på er allesammans, kan man ha tråkigare än jag har just nu. pluggar svenska, eller skriver en bokgrej på datan, heregud det suger.. men men bara jag har gjort den så blir väl läraren nöjd, kommer aldrig lyckas få mina MVG som jag vill ha.. haha fan också, livet e hårt! har inte så mycket mer att säga, så vi hörs ...

booring man kan ha..!




In da skola med da ronja :)

hellothere, här sitter vi i datasalen å chillar, städaren går runt å sjunger här bakom oss, haha. inte helt normal dåra! Naej men han kan nog vara den skönaste städare jag vet iaf! då vet alla det för de som bryr sig..!

Gjorde biptest i skolan förrut, det gick jätte bra, hähä. skulle gå hem efter skiten å jag tror jag aldrig vart så törstig som jag var då .. :p haha, naej men nu så vetintevad hejdå ..

RONJA SPAMMAR SÖNDER MIG PÅ FACEBOOK ... (a)


Reflektionsdag yääyää..

hejhopp, blev en härlig sovmorgon idag, har pluggat 6 tal i matten på typ en timme :$ FAN jag kan inte koncentrera mig, och nu fan ger jag upp typ, har jätte mycket att göra i matte, svenska och no .. helvete vad dåligt det går just nu!

hur som helst ska till skolan strax, ha idrott... eller alltså göra om biptestet -.- vill inte, egentligen behöver jag inte göra det heller, men gör det för jossans skull nu efter som jag sa att jag skulle. Så bara att fixa mig nu och dra om kanske 20 min, men aah puss så länge ♥



nån reflektionsdag i vintras, typ ett år sedan alltså :O heregud tiden går fort ...

... tänk dig för bror ...


ÄHÄHÄH .. virus skit ;p

tjaafaan, fick på riktigt panik fölr några timmar sedan när min dator helt plötsligt crasha sönder !! haha .. hela skiten fucka upp.. Så det är nice med virus på min dator nu, fanockså, finns det nån dåligare än jag xD! smällar man får ta, men min stålpappa ska fixa det hoppas jag! Mihih, som ni vet, jag sa att jag skulle plugga .. hähä mmh, det har inte gått så bra. FAN måste skärpa mig! Hörs. . .

THE WAVE PÅ LÖRDAG :D TAGGATAGGATAGGA ! :D

monday ...

Hejhopp, kom hem från skolan för ett tag sen, dagen gick fett fort .. Drog dessutom tidigare till skolan för lilla ronjas skull!! Kollar på tv å chattar lite smått. Ska börja plugga snart så slipper jag göra skiten imorogn, vi hörs senare puss ...

 

 


slutet på veckan är här

hii allesammans, here I'm. Lyssnar på musik just nu. Chillar bara! Helgen har gått lågsamt som bara den, har hunnit med en massa saker! kvällen igår var helt galen, haha .. Var hos jonas med en massa andra, kul ? JA! Haha, på vägen där ifrån råkade jag sätta krokben på ronja när vi skulle springa xD hahah !!
tänkte mig inte för, men blev så trött och ville att hon skulle stanna haha så det var ändå sättet att få henne slutaa springa på! haha, skrattar bara när jag tänker på det! sjukaste ..

Åså denna dagen, var chill. Drog med pappa i förmiddags skulle köpa skor men hittade inga jag ville ha.. Drog sen till bassi, kollade film å så, men det var mysigt! vad står på listan näst .. städa kanske, ska dunka musik och städa undan för ska göra om rummet i veckan, gillas! vi hörs, puss♥


så här såg det ut nåndag i veckan :O sjukt !!

AAAAAAAAAAAAH !!!

http://fridamunther.blogg.se/images/2010/heidi-klum-fuck-you_38311219_88104617.jpg

...

 


Svenska i datasalen ffs !!

tjatjaa, sitter i datasalen ska skriva en bokrecention .. stavning vetefan?! men bryy .. har julia å ronja breved mig, cupcake corner uppe på facebook, såklart! Sista lektionen satt det är skönt! Köpt ett kilo godis för 40 kr på ica (a) hähäh .. mumms! Efter skolan blire kista med julia och ronja, puss !


i vintras ♥


I just want to say ...

... att jag lever, orkar inte blogga så mycket. har iaf pluggat maaaassa idag (a) fett stolt över mig själv alltså !! jag ska bara chilla nu, kolla på en film eller snacka skype, får se. hähä, men vi hörs! PUSS ♥


ronja lilla sötnos !! loveyou :)

dagens ...

Dagens humör - svängigt :p
Dagens frisyr - tråkigt ..
Dagens middag - pizza :$
Dagens vill ha - honom
Dagens vill ta bort - ryggont :O
Dagens dryck - mjölk
Dagens klädval - mjukiis
Dagens fråga - varför ... :)
Dagens saknad - julia holmen
Dagens vän - jadu, ronja i think!
Dagens planer - plugga förfan
Dagens låt - perfect for me (a)


hihhäh, just nu :p

Perfect for me.

hejsan svejsan ... booring att sitta vid datan så ska typ stänga av kolla på tv eller nått annat iaf .. fixa lite inför kommande vecka. sitter iaf i skype just nu med kevin, anton å carro... Spelar fortfarande spel på facebook xD haha .. vikken jävla nörd alltså :O hahah xD aågud jag har iaf kul. Men aaåå vi hörs imorn ! ♥

Perfect for me - Ron Pope ♥


Hahah, nöörd ...

Tönt på HÖG nivå vare !! xD haha, mitt liv när jag har tråkigt . . . !


äntligen ! :D

Jippitjohoo, äntligen har jag köpt uggs!!har velat ha det så jävla länge, så nu åkte jag å papi å köpte det ! i love it!! hade tänkt mig en annan modell men den fanns typ inte, så fick bli den vanliga! älska,älska,älska. Då vet man en som inte kommer frys om fötterna i vinter iaf (a) hihi. Thanks dadyyyyy

 

käkade bk när vi komm hem. Sen har jag bara degat i soffan med papis iphone å spelat spel, lyssnat på musik. Härligt jorå!! men ska typ kolla på film nu, hörs!


Söndag förmiddag.

tjafan, vaknade nyss härligt med sovmorgon! ska käka frulle typ NU. Fet hungrig, sen ska jag iväg till bromma först släppa av mina bröder sen fortsätter jag och pappa in till stan å köper skor till mig (y) tummen upp säger jag bara! Ska faktiskt jallajalla lite så jag slipper stressa (a) Puuus.


right now.

yes i like it :)

hejhopp, blev inte så mycket bloggande idag, i dont know why.. menmen, lämnade en film till tengmo i eftermiddags, drog sen till bassi, kollade på film, mysigt. Kom nyss hem, ska ta nått att äta typ (a) sen blire väl film å typ sova :o fett trött även fast jag sov typ halva dagen... men vi hörs, pus!



höst höst höst :$ till och med vinter, det har snöat både igår och i förrgår :o ..

fuck you, nana fuck fuck you :)

tjafaan, vaknade nyss av en jobbig lillebror som man bör slippa varannan vecka, men nej då inte alls :O hur som helst så veteeefan vad som kommer ske denna lördag ... ;/ kommer säkert inte bli som bestämmt -.- får se, men aaah ska typ städa mitt rum nu, sätta på musiken så kanske det gr lite bättre. Ha en bra lärdag allesammans !


FUCK YOU ! :)


FUCKFACE VARE !!

hejhoppgummisnopp, komm från ronja nyss. Kollade på film å grejer, hade kul å mysigt! tog bussen mycket tidigare än tänkt, men alla var så jävla trötta så lika bra att åka hem. Blev på värsta dåliga humöret för en grej ... ;o såå nu tänker jag sova, på en gång. GODNATT !


unzz unzz

music in my heart ♥ säger jag bara ;o ! jaheregud vad trisst det hade vart utan. Med min musik i öronen ska jag snart kila iväg till ica å det. bussen som går kvart i. vet inte varför men jag har en otroligt bra magkänsla, haha :D kanske nått riktigt bra kommer hända mig ! vet man aldrig. pus!


alexi,julia,ronja,jag. haha!


alexi,jag,julia,ronja. myyys!

today is a good day

hello there, skolan var som vanligt idag, slöjd sista lektionen blev klar med min tröja, blev väl ganska bra. Lite skämmigt bara att läraren ska hänga ut den i skolan så alla kan se den ;/ .. men men, inte hela världen lixom! Käkar lite just nu, ska fixa lite grejer här hemma sen till ica med julia, köpa gott till kvällen, sen vidare till ronja, där även alexandra kommer vara. Blir mysig tjejkväll, fredagsmys vättni. haen bra kväll allesammans!


nu.


lätt att sova när man är hungrig ..

jag säger bara att detta kan nog vara det godaste som finns just nu !! Gaaaash ;p haha, om jag går upp tidigt som fan imorgon, blire en god frukost till mig !

http://2.bp.blogspot.com/_n3dz-xllc3A/TBNeybavYbI/AAAAAAAABYc/qbQhNYA1xBE/s1600/pannkaka.jpg
vadå suktad :O

23:13:39

shoo alla katter här. ligger i sängen med datorn breved mig, ska fan somna tidigt idag, orkar inte försova mig imorn också.. Jag har tagit en varm å skön dusch, härligt härligt. jag ska pröva lite kläder se vad fan jag vill ha på mig imorgon. mjukisar, jatack (a) häh, ska se vad jag känner för så slipper jag stå där med stress som fan å inte veta vad jag ska ha på mig, nejtack (a) hah.. jaaapp, säger gonatt med en låt nudå ;)

All I Do Is Winn ♫


Första gången jag gör min språk läxa (y)

jaa, så sant ... Har börjat lite smått, rabblat de några gånger, häh.. Får se hur det går imrn. Sitter iaf i skype med världens finaste bassi. chattar lite med ronja & alexi å såå bestämmer vad vi ska hitta på imorgon, fredag för fan! Fast detta blir en lugn helt, i think. har inte större planer iaf. Men jajaja, tänkte bara uppdatera lite smått. puss♥


det ser ut som om jag har blond lugg :)

@ julias place

tja, komm nyss till julia från skolan. Det rullade på som vanligt. Fick värsta damp imorse typ :$ hähä. Vet inte riktrigt vad som hände värsta rycket på jossan, hahah xD hereguud .. men lika glad är jag för det! Sen lyckades man nästa ta sönder headsettet också, haha njaa inte så duktig (a) hur som helst, vetne vad jag å julia ska göra idag, får se. men vi höres när jag kommit hem! PUSS


jättegammal bild på Lina,julia och mig.


också skitgammal bild på elina,julia och mig. hittade på julias daatooor :)

Felicia här!

shoooo allesammans, ny blogg igen. vet inte vad som hände med den förra riktigt, häh.. ska göra bättre ifrån mig här iaf! vetne men hoppas inte på att tröttna iaf. Aah, ska göra mitt bästa för att hålla er underhållna iallafall ;) vi hörs, puss !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0