Förlåt mig ...

Du vet lika väl som jag att jag inte hade väntat detta. Jag hade tänkt mig det bästa med dig. Det var bara du i mina tankar hela tiden, det var bara du som gjorde mig riktigt glad, men samtidigt så ledsen. Jag hade aldrig älskat någon så mycket som jag älskade dig. Det var helt otroligt! Jag gav dig nya chanser, för jag hoppades så inerligt på att det skulle funka. Jag minns allt som hänt och som sagts. Jag minns saker som skrevs för ett år tillbaka.. Herregud, så mycket tid som jag lagt på dig. Det gör riktigt jävla ont att detta skulle hända.. Det händer alla efter ett tag, mina känslor kallnar, jag kan inte gör nått åt det. Det gjorde så ont att berätta för dig, visste nästan hur du skulle reagera. Fyfan, kan inte sluta gråta. jag vill älska dig medan mitt hjärta inte gör..? Jag kanske kommer sakna din famn å dina pussar men jag överlever. What to do... Jag tror ändå att jag gör rätt nu, jag får se vad jag känner när tiden går lite. En sak som är säker är att du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta oavsätt hur nära eller långt ifrån varandra vi står. Du är speciell kom ihåg det, du är inte som alla andra ... ♥

What I did to you was hurtful,
What I'm going through is hurtful,
but nothing I wanted to happen.



HAHAHAHHAHA !!!

jag tror jag döööör xD


When comes the sun

mmh hemma nu, inte gjort ett skit i skolan idag förutom på idrotten som jag verkligen måste kämpa allt i nu -.- Suck, men aa.. har typ inga läxor så på så sätt är det chill, jag ska typ, gör nått nu :/ eller aah vi hörs, inte riktigt på humör, puss


neeext.

Har nyss kollat på ung & bortskämd på datan för missat program, brabra. Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag sätta på en film å försöka sova, drömma om nått bra. Men aah, bye ... ♥


I'm saying good bye.

hejdär, skolan var fett chill, hade bara två lektioner! nice som fan, inställt massa läktioner men aa. Var med ronja efter skolan. Satt å drack hallon soda i skolan (a) hähä, massa snack å skratt, härlig tjej dedär! åkte till å med plast påse.. hihi! åkte buss å grejer. skämde ut oss lite lagom så där bara ... haha, aja.

Hemma nu för den som undra, satte på mig myskläder å så, hihi mössa också klart! Snart middag, men vi hörs, puss :)


Idaaaaag :) hihi

mardröm ...

kändes så äkta ... kändes så rätt och sen så fel ... Rena jävla mardrömen !

Söndag kväll...

hej hopp gummi snopp. Dagen? aa var som den var. Kom hem för ganska länge sen. snackar med anton/lillskit/antönt/lillanton hahaha ja vad mer kan man kalla busungen ;) ah men ska snart stänga av kolla på en film typ. hörs imrn puss.

liten jag såg ut, eller ser ut.


Första advent!

hejdär, första advent idag, shit tiden går fort ... var fan nyss det ju, snart jul och grejer. Och då blir det australien i 3 veckor! SHIIAT vad nice, längtar så efter att få åka bort! sluta tänka å allt...

Hur som helst.. förlåt för min dåliga uppdatering, pallar bara inte ibland. Ska åka till pappa idag, så ska fixa lite things sen försöka få skjuts så jag slipper ta bussen med data väska å skit :$ hähä.. snackar skype just nu med anton och kevin, FAN VAD NICE :D !! Här får ni en dagens...

jeans-alexandras  linne-MQ   "kofta"-gina   mössa-mammas !



Stockholm stad nästa.

Nu drar jag och brorsan till stan för att köpa pressent! Trevligt. skaköpa chailatte också :D mumma! hörs!

nämen vilka snyggingar till syskon ;)

Bara jag som är vaken eller .. ?

Hejhallåtjahaa! Själv så klev man upp halv 8 imrse.. sug fast ändå skönt att börja dagen i tid. Har firat mamma nu på morgonen för det är hennes födelsedag, gulligt! har typ städat som fan så jag ska få caash, grymt ju ;)

Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag bara slappa. eller nä städa också.. när jag ändå håller på kan jag ta mitt rum med! Seeen blir det film å saft till mig :$ hähä, vi hörs senare!



YYYYesterday.

.

Alltid samma sak, kommer detta någonsin fungera ...



friday ffs

dåså var det fredag igen härligt va?, slutade för dryg en timma sen. Drog hem en snabbis och nu ska jag till bassi. pussåjhej

I like it :)

hejsan allöösammääns! dagen har rullat. gått ganska fort.. Pluggat, film, data, muffins, hund, skype, bassi å antönt osv... kom nyss hem dåra, ska nu typ sitta vid datan, smsa sen försöka somna efter som det är en dag imorgon också. Äntligen fredag, fan vad dagarna går fort alltså. aaopp, hejdå. intresseklubben antecknar . . . puss ♥


jag och Felicia Varga sötisen :)

Old days ... And I miss it ♥









Alexandra Salomonsson! saknade unge!

 










Sara mattsson, saknad så du med!

 

Finns inga ord för hur mycket jag saknar er faktiskt! Alltså när jag tänker tbx på hur mycket och ofta vi umgåts så blir hela jag glad.. Fan måste få upp ordentlig kontakt igen! helvete vad arg jag blir på mig sjävl. aa, jag älskar och saknar oss. Ni är äkta som bara den ♥

 


Reflektionsdag.

godmorgon bloggen, gick upp för sisådär en timma sen. Har käkat frukost och läst lite no, kemi. Aaa ska nu göra svenskan hade jag tänkt, fast det går absolut inge bra.. fan I need help :$ Men ska iallafall fösöka, har så dålig fantasi shiiit! men det blir inte klarare för att jag sitter å tar min tid här... bye!


Datorn är mitt liv, tyvärr...

hejdär, har suttit vid skype exakt hela dagen! sjukt alltså, har snackat med anton, sen kom tobias, jonas, kevin och bassi. sen snackade jag med bassi, ja det är min intressanta dag. Har även spelat the sims och pluggat lite (a) lillskit hjälpte mig :$ häh, blev ju bra där alltså! aja, imorgon är det reflektionsdag, jag går väl upp när jag vaknar, hoppas det inte blir vid 5 bara ... Suck! Weeeell, puss :)



Lääääxa ...

hejdär, slutade för en timma sen exakt, kom hem för typ 40 min sen. Har inte gjort ett skit sedess. åt en chokladboll å satte mig vid datan å lyssnade på musik! häh.. jag ska börja plugga nu, eller a försöka i alla fall! nästintill omöjligt! -.- meen aja.. ska se hur det går. puss!


spotify länk!
Älskar låten ... ♥

one.two.three.four. FIVE :)

♥ Jag vaknar alltid mitt i natten och är skitpigg, sen efter en timme eller två när klockan ringer så vaknar jag inte av den. Då sover jag för ljupt igen... Därför försover mig alltid!

♥ När jag fryser riktigt mycket, typ på morgonen å jag inte orkar sätta på mig varmare eller mysigare kläder så brukar jag ta hårtorken å värma mig x) eller lägga mig på golvet x) hähäh !

♥ Varje kväll, VARJE måste jag kolla på film! det är nästintill omöjligt att bli trött annars -.-

♥ Jag har alltid på min antingen mina dunskor eller mina uggs! alltså jag sover med dunskorna. Det är så jävla kalt om fötterna så det är sjukt! Klarar mig inte utan de :$ främst mina dunskor!

♥ Och jaa sist men inte minnst, jag älskar honom!


Onsdag morgon här.

hej hej, börjar 5 över halv 10 ... men jag är helt klar nu, var klar för en timma sedan, så jag ska typ åka till skolan tidigare be nån komma eller så. Har ju ändå iiiiiinget att göra här hemma. Har iaf lekt litäää med tha dog ;p hah, gülligt jasväär !! ;) aah men puss å hej!


Det rullar på...

tjatja, palla blogga säger jag bara! Jag vill å så men jag har inte tid typ. Eller jo jag har all tid i världen men jag gör annat ist ... som att inte göra nått ? skulle behöva plugga sååå mycket. men gör det på torsdag istället, reflektionsdag! Riktigt bra just nu för mig, ligger efter som fan.

Men aja, har bytt rum med min bror, hah, gjorde det istället för att plugga, fan vad nice! helt nytt rum! gr8.. har även myst massa med texas (hunden) hah, ja jag gillar namnet! men men, nu ska jag snacka skype lite, sen försöka sova. eller aah ligga å smsa ! :) PUSS Å KRAM PÅ EEER :D


@ shoooolan !

hejhopp gummi snopp! Sitter i skolan i datasalen med hela klassen håller på att "besvara enkät" man skirver vad man tycker att man ligger i alla olika ämnen. Redan klar! har inte så mycket att tycka till med, typ ... :p Hur som helst, snart lunch och det är firre i skolan, så det blir marabou degistive och coca cola vanilj till lunch ! mumma. Ahh men ur som helst, vi hörs ;) puss.

från i lördags


HAHAH HERREGUD SÅ HIMLA GULLIGA ALLA 3 :D hah, lillen, julia och jonas!


super sweet !

halloj allesammans, aah vet har haft otroligt dålig uppdatering, menmen. verkar som om ni överlever ... ;)

har inte så mycket mer att säga an att nu har jag en hund :D som är väärldens sötaste hund ! jag smälter på riktigt sååå gosig ^^ ihihihi..


pannkakor nästa !

hellothere, här sitter vi, jag julia ronja jossan & frida. ligger å snackar lite, Vi ska strax käka pannkakor! gr8 säger jag bara, blir väl dags lunch. hähä, flääshit flääshiit! Vi hörs när jag kommer hem, puss.


@ ronjsas place !

tjaafaan, sitter här hos ronja med henne, jossan och frida. Var ju i kista, köpte en tunika typ. Har vart p köpt things på ica å såå .. nu ska vi göra oss iordning ;) bli lite fin fina.

PUUUUS !


jag ronja å julia i somras !! LOVE :D

denna lördag :)

hoppas jag blir en riktigt bra lördag!om så där typ en timma drar jag,jossan,julia,ronja,alexandra,sofia,olivia till kista! shopping förfan ;) ser man fram emot dåra! Sen ska vi köpa middag som vi ska laga och käka ikväll. Sen kommer det lite people fram till kvällen, kanske inte blir så mycket mera bloggande idag. kanske nått smått efter kista! Men vi höres. puss!


hah söt familj. Adam, jag, emil, krille på liseberg i somras :)

GRATTIS LILLA RONJA ! :D

NÄÄÄÄÄ STORA RONJA NU FÖRFAN ! :D JAG ÄLSKAR DIG RONJA LUNDBERG :D VÄÄRSTA TOPPEN TJEJEN ;)








Idag är en bra dag !

alloha, vet det är dåligt med uppdatering, men verkar som om alla överlever ... :p Dagen var har vart nice, drog till fjällen med ronja efter skolan sen vidare till julia, sen komethallen, sen jakan, sen min mamma, sen hem :D har typ inte gjort ett skit sen dess.. snackat skype med anton med andra ord lillskiten! haha, lagat mat till la famila! gr8 så alla vet ;) Bassi ska komma hit lite senare, mysigtmysigt! :) fast nu ska jag forstätta med att snacka med anton, har ju ändå inget annat att göra, puuuus heeeej :)

bildäääär :)




Hahah ronja min älskade vän! :D

Mycket bloggande idag ...

nää, inte så va ... Skolam var sjukt seg idag, heregud. Drog iaf hem till mig med julia efter skolan, vi var så nära på att misa tåget för jag är så virrig sometimes :$ haha jaja spelaroll ;) Vi hann i tid in till stan för att jag skulle klippa mig, blev inte riktigt som tänkt.. mrn funkar änd i think. Just nu sitter jag å spelar musik, smsar typ. ska logga in på skype i think, talk lite maybe! aah men vi höres. puss!


en dag kvar sen fredag !!


jeans - alexandras, tjockiströja - brorsasa :p hähäh,
vadå jag gillar mina egna kläder ..

 

tjoobrää snorungäää ;) välkommen till min värld där man försover sig stup i kvarten, hähä. fan också! Fast så länge jag får skjuts så äre väl no problems ;) Bör lära mig att gå upp när alarmet ringer ... Men aja, har en lång skoldag.. nej en kort förfan skoldag framför mig! Slutar bara halv 4 men jajaj, haha. Då drar jag till tulegatan i stan med ronja å kaaanske alexandra. hih unda vad man ska göra där ? puss.


the same thing!

tjää ällä däär utää :) Vad att säga ? hmm, jag gör det vanliga, chattar å smsar, musik ... Ja egentligen finns det la inte så mycket att göra ?

ojdå, nu såhär 20 min senare kom jag på att jag hade börjar skriva ett inlägg. haha vafan, ska iaf stänga av nu å kolla film å smsa :) vi hörs imrn !


Annars gör man ... ;)

1. är du kär? yää
2. har du legat i sängen brevid en kille? yää
3. har du blivit slagen allvarligt? nää
4. har några av dina vänner svikit dig? hmm, aå. men inget som stör mig fortfarande :)
32. har du fuskat? - tihi^^
5. har du fuskat? kan man väl säga ja ;p
6. har du en teve på ditt rum? aå varannan vecka inkopplad iaf ;p hah ..
7. hjälper du dina vänner? Vill så gott jag kan ... men ibland är man inte tillräcklig...
8. tycker du att du är söt? ibland tycker man väl det :p
9. Hatar du falska vänner? yää, det är bara så jävla omoget att inte vara äkta .. -.- häh..
10. älskar du någon nu? yää
11. Har du gråtit inför en vän? yää
12. kan du tala spanska? bör jag kunna.. ?
13. är du kortare än 160cm? hähä yää
14. har du hoppat ut ifrån ett fönster? aåå och jag dog :)
15. gillar du att sova länge? finns det nått bättre ;)
16. har du vart med om en olycka? hmm, inte nått farligt iaf ?!
17. har du förlorat en vän? ingen som jag saknar iaf ... xD
18. har du åkt nånstans utan att du får? yää
19. har du bränt dig? yää ..
20. har du strulat med någon den senaste veckan? yää :)
21. har du bra vänner? finns det bättre ?! nooope
22. är du singel? yää, tyvärr .. om man får säga så :$

TIDSFÖRDRIV SOM BARA DEN ;)

no mather what, smile ...

... keep the head up. Think like you are the happiest person in the world..
Soon you are ... !


We R who we R :)


JAG OCH ALEXANDRA GULLUNGE :D

hejhopp, här sitter jag med min lillebror som jag hämtat från dagis och passat idag! Inte så kul, nää. Skolan var nice idag faktiskt, har gått jätte fort trots att jag var kvar till 3 när jag slutade halv 2 :p hähä satt i datasalen på alexandras so lektion, hihih kul kul :) snart ska jag käka, å nu ska jag fightas med lillebror tydligen ... -.- Ciao :)


today, I like myself :)

tights - h&m. Linne - MQ?. Kofta - Ralph lauren (brors).

 


Morgonpigg chey.

allohaaaa. elläär god'tidig'morgon sitter väl bättre. Kan bara säga att det var fan inte igår man gick upp vid denna tiden och var pigg. Tjohoo! Fast somnade tidigt igår, så härligt.. Jag börjar om 4h och 30min. så jag har gott om tid på mig. Fast vetne vad jag vill hitta på, nått som får tiden att gå lixom ;) Haha kommer säkert bli spel ... men vad gör man annars vid denna tiden när alla sover!? Såå jag har nog inte så mycket mer att säga, hörees! ♥

Kusin sara, jag å pappa.

kusin tim å jag.

jag å sara.

katja å jag, hähä försnygga ;) ...

 


upps ..

nu snart kommer internet döööööö. tyvärr, har inte gjort ett skit ikväll! Ska kolla på film nu, vi hörs imorgon bitti! kanske börjar dagen med träning med min bror (Y) vem vet ;) hah, puss ...


HAHA vad töntigt ^^ julia, nathalie och jag, varberg 08 ? maybe ? elr 09 :) saknar !!!!


Med josefin å ronja :)

hejdäääär allesammans, sitter i skolan med jossan och ronja, jossan kom nyss hit. Hähää, Vi har busat lite smått.. hihi, Vi ska snart dra till stan, möta ronjas syster! Sen typ home, aah vi höörs. PUSS Å HEJ !


1 2 3, skuulan ..

hej hopp, dagen började ju bra.. nää försov mig, vaknade kvart i 8, mmh då hade bussen gått för 5 min sen. Så blev lite stressigt men nuså sitter jag här på so lektion, ska skriva om islam.. som vanligt typ! Hittar inget att skrivia om, har typ en sida kvar! aah, fast nu ska jag lära mig räkna ... hähä, nä, puss hejdåå :)


måndagkväll klockan halv 8 ...

tjatja, istället för att sitta vid datan bör jag göra min läxa, so, no, matte ... tjoho, fan vad kul.. Pallar bara inte koncentrera mig eller ens anstränga mig till att göra det.. sen skulle jag behöva träna med, åååh helvete vad det är mycket jag skulle behöva göra, men ajjaaa :) ska kolla på tv om en halvtimma ... Mitt internet på min dator dög nyss ? vetnte varför .. så kanske blir lättare att plugga, efter som det inte finns så mycket annat då. Meen aah vi hörs senare ;)

shit länge sen man hörde på denna. haha tänker på sommaren :)


Jag älskar honom.

helluu alla där ute. Kom nyss hem från skolan, gick fett fort idag, även fast man slutade 4.. men jaja lika glad för det ;) ska städa å fixa lite things nu, sen åka till mamma, typ skyna mig lite. häh, sen blire lunden till middag ^^ Herregud, kommer sluta med att jag rullar fram .. nä hah, men vi hörs :)


Detta fält måste fyllas i :)

tagen för typ 30 sek sen ;)

Japp det var denna helgen, kändes som jätte långt! typ som ett lov ;) Måndag imrn å skola, men lika glad är jag för det! snart fredag för fan! Jag ska typ fixa lite grejer.. städa lite sådär... sen typ lägga mig i sängen med datan, sen när klockan börjar bli mer så time to sleep ;) menmen, vi hörs imrn vettja ;) PUSS!


Happy flis here

ni vet när man känner den där underbara känslan, när man bara är så glad så man kan inte blir sur eller ledsen över nånting ! man känner att inget kan trycka en ner! fan vilken känsla, det är så grymt! Man känner sig på topp, allt känns så lätt ! Man skulle kunna göra inprincip vad som helst! alltså ååh man bara ler! haha heregud vad livet kan vara underbart ibland! love that feeling! heregud, inget kan trycka ner mig nu! det ska mycket till för att jag ska bli down, hihi. Fan vad jag känner sig stark!

Det är underbart, det är så livet ska bara!

LYCKA ! ♥


saknar den lilla :O

HAHA vilken lite sötnos ;)

Jag ska dra å träffa bassi nu, ska lämna tbx filmerna från igår å så. Vi hörs senare.


Livet är bara för härligt ibland!

tjaa tjaa, här sitter jag å ler å sjunger å har mig :D haha, skitbra humör iaf ! hoppas ingen kommer göra mig på dåligt bara :D hittade en 100lapp på vägen hem från julia nyss! haha jaa dagen börjar ju bra :D Går kvällen var mys, var med julia, alexiandra, bassi, calle och tobias. Sov sen hos julia. aah komm nyss hem ska göra mig klar å grejer. vi hörs ! puss :D

Ser riktigt jävla härligt ut !! :D hah ♥


tjolahoppsansa :)

godmorgon, eller aah maybe godeftermiddag.. häh, vaknade för inte allt så länge sen. Har ätit å suttit vid datan senn dess. nörd -.- aja, ska iaf träffa bassi å anton snart, sen ikv på bio med några. blir typ saw 3D kanske... men aah har inget att blogga om, såå hörs, kanske.

only girl. Det är inte den vanliga. Men gillar denna veration mera faktiskt ! :)


SNABBA CASH

.. ja ni ser rubriken, inte bara jag som tänker på filmen huh ;) Så ska titta på den filmen nu, typ ha datorn lite med mig också! Chattar med antönt å bassi just nu iaf. vi hörs typ imrn :) puss ..

GAAAH SÅ SNYGG.

friday im in love ♥

jadeni, trodde ni inte va ;) Fick sluta en timma tidiagre! chill på hög nivå, och nu ska jag chilla ännu mera på ännu högre nivå, häh... Puuuus vi hörs!


right noow .. Btw, mitt headsett gick sönder idag :( ååååh ..
Så får bli att man använder koss.. SUCK alltså!

förstå gången jag hinner morgonblogga ;p

hähä, jaorå, missade bussen så får skjuts ist om en kvart. Det anledningen till dagens tidiga inlägg! Är typ helt klar, har tilloch med tagit med ett tag leggins som jag började med på slöjden för några månader sen, har glömt de varje fredag. Å typ om jag inte gjorde klart de skulle jag få IG kanske :O hähä, så bäst att ta med de, efter som det är sista lektionen med slöjd. Men aah ska börja stänga av nu. Vi hörs, kanske blir ett inlägg från skuuulan med!


julia, jag och jossan i somras. saknar !

GODNATT!

Sov gott allesammans, time to sleep för me now :)

tidigare ikväll :)

This evening ...

tjolahoppsansa, here Iam, musiken på högsta klart, sitter å chattar med världens finaste människa! Ska ta å börja avsluta snart. Sminka av mig å så, jag vill ha tid på mig imorgon bitti att hinna med nått ni vet -.- har ju försovit mig varje dag denna veckan. haha, typiskt mig :$ !! aja kanske kommer ett inlägg senare, puss ..

måste bara få säga att världen finaste människa är så jävla great, alltså när jag pratar med dig blir jag glad, det känns i hjärtat så mycket. Det går inte en sekund utan att du finns i mina tankar. Du har en enorm plats i mitt hjärta, jag är så glad att jag lärde känna dig. Jag vet att det kommer bli riktigt bra! all tid jag lagt ner på dig är värdefull, jaa heregud .. jag ♥ dig ! du vet vem du är ;)

the time - Black eyed peas ♥


SHIT FAN VAD SNYGGT !!

SÅ F*CKING SNYGGT !!! Blir typ kär i denna outfit, Enda sen i somras har jag gillar denna outfitten, men aldrig köpt ett par bagie jeans, dags att göra det alltså, för jag dör vad snyggt det är ! I ♥ IT !!


jaorååå!

Jag gillar när ... Jag är med de jag älskar.
Jag hatar när ... folk är falska och inte kan bevara något jag sagt till dem.
Jag tycker att ... det vore trevligt med lite saft (a)
Jag vill att ... han ska vara här.
När jag är trött ... vill jag sova, i think :p
När jag är som lyckligast ... skulle jag vilja stoppa tiden.
Min senaste resa var ... I somras.
Min senaste födelsedag var ... I januari.
Min senaste kram var ... säkert mysig.
Min dåliga vana är ... att inte gu upp när alarmet ringer på morgonen, haha..
Min bra vana är ... att inte allt för ofta äta godis, haha bara typ lite då och då varje dag ^^ haha...
Låten jag senast lyssnade på ... Får mig att tänka på someone
Något jag tycker verkar tråkigt ... Att ha ett dåligt ryckte :p haha typ.
Något jag tycker verkar kul ... är förmodligen nått jag skulle vilja prova på.
Något jag skulle vilja göra ... Flyga sån grej i luften (a) hihi.
Något jag skulle vilja ha en andra chans till ... Allt som inte gått bra, maybe..!
I mitt senaste inkommande sms ... Stod det något.
I mitt senaste skickade sms ... vare säkert en smilis :)
I mitt huvud finns ... hjärna, blod, hjärnceller, jatyp ..
I mitt hjärta finns ... Det ett namn ♥
Just nu vill jag ...
klippa mig! Genast!
Just nu ska jag ... ha fett tråkigt ... :(

Jaa tidsfördriv ...


Gammal bild från i somras på julia mig och ronja i kärlekstunneln på grönan!


Tjockismat ... :)

heej hopp "nya bloggen" ;) hähä aåå gjorde nytt lite snabbt så där, inget speciellt eller så. men nöjd, tror jag :) har nyss käkat mat, donken klart. Pappa komm hem med det! Måste sätta igång med träning nu nu nu alltså..! Huuuur som helst, har inge mer att säga, puss..




WEEEEEEBBPICS . . .

ny design på g !

tummen upp !! kände för att fixa nytt bara :) har ju NÄSTAN inget annat att göra ... !
absolut inget viktigare..?!

Denna blogg jaa ...

hej allesammans. Såg att klockan blev mer än jag trott. kändes ju som om jag nyss slutade å kom hem ? men aja.. Blev utslängd från sista lektionen, hmm lite små klantigt men har man en lärare som inte tål lite glada miner så suug !! Shit happens ;) hur som helst, ska plugga lite -.- Bara massa plugg hela tiden känns det som, ändå är jag inte bra i skolan, haha.. aahmen vi häärs! ♥


tycker den är cool (a)

Felli här (a)

keep the record on play - Outlandish ♥ älska !!


all i want to say, all i want to do ...

... pang pang pang ... hihi, hej hopp. just nu pluggar jag, massa :O fett duktig jue! Har fixat så att jag kan fortsätta skriva i skolan också, tummen upp för mig idag. hihi! Jag har även gjort mig klar så det är bara att sova för mig när jag vill! ska kolla på DH som vanligt och sms, som vanligt .. haha! aah men så äre! vi hörs väl imorgon i guess. puss.'


Så länge sen, saknar den tiden. Nathalie och julia ♥

du betyder för mycket ...

... tror jag kommer bli galen ...

I got the magic in me!

bilden är från igår, jossan och jag. aå som ni ser på bilden vare skitmycket snö, å nu en jävla massa slask ;/ hellre snö än slask jue! Hur som helst, skolan gick fort, det var elevkonsert å anton är grym på trummor! hah. Drog med ronja och julia till komethallen efter, de solade jag skulle plugga så blev det inte, satt bara på facebook hela tiden efter som att det fanns wifi, mohah! Kom hem för ett tag sen, har pluggat lite smått. och nu ska jag fortsätta plugga på datan, skriva en jävla broshyr om Islam, döda mig -.- puss!


last thing today

hellothere..! har nyss duschat, ligger i sängen kollar på tv.. ska försöka sova i tid idag! aja baja flis! Ska sätta på DH å smsa tills jag somnar typ, som vanligt dåra! men aah har inte så mycket att säga killar å tjejer. Gonatt!


aaaaaåå, shit remember !!

haha INTE igår man hörde denna låten, WRAAAAAAAH!!

kung fu fighting - Carl Douglas ;)


maybe dags to plugga :p

hmm, skulle inte sitta så fel va. Palla säger jag bara! Men jag måste verkligen skärpa mig nu !! inte ett ende vg ens :$ Fan inte bra ! shiiit nu så ska jag ta fram matteblad, No-bok, och glosor ! yaapp.. wish med luck!


Galet väder !

jahapp, ska man kalla det vinter nu. Helt otroligt att det kan börja snöa så mycket.. aah shit! som sagt vare kista efter skolan. Var tvungen att dra inom donken å köpa en äppelpaj. Det var precis vad jag behövde!

Bussarna är såå sjukt överdrivet störda -.- aah har iallafall gått från jakan till viksjö på 50 min, sen fått vänta på bussen i ytterligare 30.. helt otroligt att det kan ta mig 1h och 20min för att ta sig hem som förövrigt är endast typ 5km.. aå så det går när det blir plötsligt snöfall! Nu är maten klar, blir tacos. tack pappi :p


Vintern 2009.

språk helvete..

jaa fan vad tråkigt man kan ha då! Sitter på språk lektion just nu, om nån vill veta så lär jag mig hitlerska -.- jaheregud! paalla säger jag bara..

Blir som ett negativt moln kommer över mig så fort jag ska till språket .. haha fyfan detta suger, men ska försöka koncentrera mig så jag iaf får ett G :$ Ska med jossan till kista efter denna lektionen, sista dåra. Hörs när jag kommit hem, puss !!


i somras, Josefiin å jaag :)

Da datasal ...

tja tja, sitter i data salen med hela klassen å har so. har inte gjort så mycket faktiskt, mest facebook.. Chattat med min kusin som var ett tag sen jag pratade med! Lektionen är strax slut. Lunchen blir på grillen idag, för det är bajs i skolan ! så pommes hereicome ;) vi hörs, puss.


Dagens :)

Godmorgona alla pigga å glada, även godmorgon till er trötta å ledsna :) Jag trodde nästan jag hade försovit mig när jag kollade på klockan, kändes inte så bra. men det blev bra iallafall, hähä.. sitter här i lite slapp kläder, har nyss käkat frukost, orkar inte sminka mig idag så jag har typ inget kvar att göra innan jag ska dra om ca 18 min (exakt här vettu..) nä, men tjarååå (:

detta blir dagens tråkiga ... (a)


mjukisar,linne,tröja...


Seg måndagkväll!

hejpåeralla, sitter å kollar på ung & bortskämd på svtplay. Har nyss börjar kolla så har inte så mycket åsikter om det programet ännu! Haha har haft som en mobilfri tid nu på kvällen, har snart hållt på att raderas i en timma -.- kan ju inte göra ett skit under tiden .. shit happens! vetni ;) hur som helst, ska kolla klart på det programet sen blir det ett avsnitt av desperate housewives again... Sen blir det time to sleep. aah men puss så länge, ska försöka hinna med en outfit imorgon, blirebra? :)


jade här var inte igår ... typ 06 elt 07 ♥

Booring .. Yääyää

Vad heter du? Felicia
Hur gammal är du? 14
Vart bor du? Home
Hur många syskon har du? tvååå
Hur mår du? Jorå, jag mår bra :p
Vad är din favoritfärg? BLÅ förfan!!
Vad är din favoritmat? det jag är sugen på.
Vad gör du en lördagkväll? olika, det jag känner för lixom!
När grät du senast? hähä, för inte så länge sen x) fett onödig flicka!!
När skrattade du senast? today i think.
När var du ute senast? idag.
När åt du senast? middag,
När städade du senast? hmm, yesterday.
Går du i skolan? tyvärr!
Har du bra betyg?vet jag inte.
Vad önskar du dig mest? him.
Vad gör du just nu? svarar på denna grejen ...
Vill du gifta dig? Har inte tänkt så långt in i framtiden dåra.
Vill du ha barn i framtiden? mjoo
Gillar du någon? yees!
Är du kär? yees!
Ljuger du ofta? håller mig till sanningen!
Har du druckit alkohol? -
Har du rökt? -
Har du snusat? -
Har du varit så full att du måste spy? -
Vem pussade du senast? mamie i think (a)
Vem kramade du senast? julia i think.
Vad står det i ditt senaste sms? "okej<333" håller på att redara alla smsen just nu :( som jag inte gjort sen innan midsommar dåra ;/
Vem var det ifrån? bassi.
Har du träffat hon/han i verkligheten? yees
Vad är det för dag imorgon? tisdag..
Vad vill du bli när du blir stor? RIK RIKARE OCH RIKAST!
Har du svarat helt ärligt nu? yees i have
Har du kommit till den sista frågan? haha verkar ju så ;p


Galen!

Desperate housewives är fucking awesome ! mihih, väll intä slutä kollä! har kollat snart uterligare 3 timmar... hah, helt sjukt vad det är spännande :$ Ska fortsätta kolla efter att ha hjälp pappa med något, han tjatar så ska dra nu, inte slösa mer på eran tid. tjingeling!


sötnosen här!

 

 

aaamaagaaad, tror jag är kär :$ kan man vara kär i en hund ?!?!?!
SHIT!  jag dör så gosig! hihi^^


maybe something good.

tjaa, hemma från skolan för ett tag sen, som förövrigt var riktigt tråkigt .. som vanligt, men bara att lära sig att leva med det! Just nu sitter jag å letar efter en låt som suttit på huvudet idag så här lite smått irreterande! men kan inte komma på namnet.. hittar bara massa dåliga veriationer typ!

Hur som helst.. Ska fixa lite på mitt rum hade jag tänkt mig. Typ städa ordentligt, slänga kläder som inte används, typ rensa på skit som bara ligger. men aah vi hörs väl ;)


gamla webbilder !

2,5 timmar i bil hit å dit

Jaopp sitter i bilen här med hela familjen på väg till Örebro för att kolla förhoppningsvis köpa hund :D om den nu köps så får den komma hem om 2 veckor!! Gaaash vad mysigt juu! Tänk å ha en liten hundvalp att mysa med när ingen annan myser med mig! Thiih ska bli spännande! Haha sitter just nu å säger lite namn här! Vad tycker ni, sten, knut, Bert ? Haha .. Puss hej hörs!

slut på det roliga ...

Morgonpigg chey .. skulle inte säga det! Blev väckt av min engeslka talande bror som sägern att jag måste äta gröt för att han gjorde för mycket.. hah, så har nyss ätit lite frulle. Ska ta en dusch! fixa mig å lite sånt. Sen ska jag till örebro. puuuus


så skulle man se ut om man var blåögd dåra!

FÖR SÖTA, JA FÖR SÖTA !!

HELT OTROLIGT !! Olagligt söta ! aaaaaaaw, pang kabom kääääär !

 


Mina tjejer ... Vart har ni varit hela lovet?

älskar er flickor !! å saknar er eller aåå oss !!



♥♥♥ vad hade man gjort utan er .. ♥♥♥

6/11-10 20:31:40

tjaafaaan, har nyss käkat middaaaag. Fick plocka undan allt å grejer.. Aja, var med julia H tidigare det var mycket trevligt, hade massa å snacka om för vi ses för sällan. När jag drog från henne drog jag till Ronja. Vi drog till ica, mötte mami så hon köpte choklad till mig (Y)! aah men nu ska jag typ försöka få kolla på tvn.. Alla har bajstv förutom jag -.- SUUUG säger jag väl bara. men aah puss!


alla har väl sina ... anurlunda dagar ... Det kanske var min idag :$ hähä!
Julia in daa phone!

JULIA HOLMEN FÖRFAN!

tjabloggen, vaknade för typ en timma sen, har gjort mig klar käkat å så. blev en tidigt morgon idag. Ska med bussen om 10 min till Julia H! Riktigt länge sen jag träffade den tjejern alltså! Blir inte så ofta nu för tiden men aa... Vi hörs senare. hejdåtråkigblogg :*


Fin du e :)

jag gillaren!

 

will.i.am and Nicki Minaj - Check It Out!


Ibland leker livet ;)

hah, hejsvejs! jaa vad säger man ibland är livet bara så perfekt! dagen har vart lite seg men lutar mot ett bra slut. Ska träffa bassi! sitter just nu å bestämmer kul med ronja, härligt. Musiken på högt i hela huset, ensam hemma. hmmm !! Finns det några fel egentligen :p näää ! :D men aah, vi hörs. pussss !! ♥






haha, lite bilder från olika gånger ;) Sen måste jag bara säga att jag älskar min storebror ;D !!

hej hej dålig uppdatering ;)

hoho, hej hej ... Vaknade av värsta jobbiga lollebrorsan vid 7 imorse, städerskor som damsög å vet inte vad alltså -.- sjukt irre iaf! Somnade i soffan efter frukosten också, mys ^^ Har nyss kollat på två avsnitt av DH, Toppen nu ska jag spela fifa med mina bröder ;p hihi. ska se hur det kommer gå puss.


HAHA, skitsöt !! hahaha .. igår ;p

Idag är det ingen vanlig dag ...

För det är bassis födelsedag, hurra hurra hurra (a) hihi! Grattis världen finaste !

Massa kärlek till dig ♥ ♥ ♥

bör skaffa mig ett liv ...

1. vad heter du? Felicia Molnar
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm, jadu, nått längre namn typ ;p
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Petronella ;p
4. vilket stjärntecken är du? Vattuman
5. vilken årgång är du? 1996
6. vart bor du? Stockholm
7. bott utomlands? Nope..
8. flyttat antal gånger? för många ;s
9. vart skulle du vilja bo? grymt
10. vilken skolklass? 8e
11. vad vill du bli när du blir äldre? jadu, blir rik iaf

UTSEENDE

1. hur lång är du? kanske 156,157
2. hur mycket väger du? deduu
3. hårfärg och frisyr? brunhårig åså utsläppt just nu
4. ögonfärg? Bruuuna
5. mest nöjd med? äähm, haha. vet inte. har hört att jag har fin rumpa iaf (aaa)
6. minst nöjd med? benen kanske
7. skostorlek? 38 typ
8. glasögon? Nope
9. har du några piercingar/tatueringar? nothing

FAVORITER
1. filmer?
massaaa!!
2. låtar? Olika hela tiden
3. årstider? Sommar, kanske vinter.
4. mat/dryck? proviva, å god mat (a)
5. djur? Katt!
6. färg? blue
7. parfym: Escada!
8. tv-program? DH ...
9. ämne i skolan? Slöjd
10. sysselsättning? Vänner ...
1. vad använder du just nu för jacka? Bomerang, dunjacka
2. vad använder du just nu för skor? uggs, eller nått annat.
3. favoritfärg på kläder? olika.
4. favoritmaterial på kläder? mjukis.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? det jag har, mjukisar å tröja.
6. favoritaffärer? massa..
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika för varje månad
8. favoritmärke? Inget speciellt
9. vad har du för byxstorlek? min storlek, minsta typ
10. vad har du för tröjstorlek? olika

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? mellan
2. vilken färg på tapeterna? fult, inte jag som valde ... vitt och brunt ... varannan vecka
3. vilka färger går rummet i i övrigt? vitt, svart, rött ... brunt, svart, vitt ... varannan vecka
4. favoritmöbel i rummet och varför? sängen heltklart !
5. vad vill du ändra där inne? vetne, allt kanske ...
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? ja
c) dator? Ja
d) stereo? nej
e) telefon? när jag är där jaapp..
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? andra hus ... väg ... varannan vecka
8. vad gör du oftast i ditt rum? Det du gör i ditt rum kanske..
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Vänner typ.
10. favoritpryl i rummet? Tv, Data, säng, mobil å sist men inte minst mig själv såklart !

BLANDAT

1. vad heter din morfar? hette Bertil
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Busskort, ipod, nycklar, pengar, skit..
b) väska just nu? Onödiga grejer, skrääp typ..
3. vad är du beroende av? det alla måste ha, kärlek ... + musik kanske (a)
4. vilket land kommer du i från? Sweden
5. vilken sorts lypsyl använder du? måste man snvända det eller .. haha ?!
6. vad tror du på? det som sägs maybe.
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingen ?!
8. vad köpte du senast? hmm .. godis..
9. har du nåt husdjur? nope ..
10. vad bor du i? radhus ... villa ... varannan vecka

FÄRG PÅ GREJER
plånbok: blåå
tandborste: blåå
smycken: Silver
solglasögon: Svarta
underkläder: hmm ..
nagellack: genomskinligt

5 allmäna saker ...

♥  jag stör mig riktigt mycket på när folk inte säger vad som är bestämt och sen tar för givet att man ska vara med och sen blir skitsura för att man har andra planer ... Jag har väl ett eget liv -.-

♥ Jag stör mig även riktigt mycket på att vädret är så himla tråkigt ...

♥ Jag är riktigt jävla shopping sugen, såärr mysiga vinter å höstkläder


♥ jag hissar oboooooy !!

♥ Tycker inte om att redan halva lovat har gått, jag menar vad har jag gjort under all tid ... Tiden går så fucking fort!

hah, sköna människor detta !

jaa tjockisar vare vaa ;)


Best days of my life :)

tjafaan, vaknade för ett tag sen, tog en dusch! härligt. Bara jag och brorsan hemma det äger ju sp mycket ! Dunkar musik högt som fan, äter frukost! haha, härligt härligt detta! hihih, nu tror jag mina mackor är klara, puss på rumpan!


nämen titta här har vi ju snyggingen ;)

RSS 2.0