.


Always on my mind :)

alloha, Denna sagen har vart nice, praoen med jossan gick ut på att sitta vid facebook och spela spel på mobilen! Ahh chill. Vi drog till stan efter för att kolla efter mitt jävla linne !!!! ÅÅÅH DAMP! Ska beställa från internet typ.. bara att då tar det 5 år innan man får det också! aja, drog till jossan sen till jakan, hemma nu! Ska laga mat, sen film sen sova, yuees tråki chey, men såäre! Puss !
Yesterday! 

Idag, i nyheterna. hah! Okej jag är inte blek som ett spöke och har inte orange hår! promise :) huhuh 

PRESSBYRÅBULLE I VÅRAN HJÄRTAN ♥♥♥♥♥ !!!!!!

Bara för att fylla upp bloggen...

Ny lista, samma som julia! Men allti trevligt! :)

Dag 01 – Mitt liv
Dag 02 – Mina bästa vänner
Dag 03 – Låten som fastnat på
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – Min favorit sport
Dag 06 – Mitt smink
Dag 07 – Min drömresa
Dag 08 – Om jag vann en miljon
Dag 09 – Mitt rum
Dag 10 – En resa jag minns
Dag 11  – I min handväska
Dag 12 – Något jag ser framemot
Dag 13 – Mitt drömboende
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats
Dag 16 – Det här saknar jag
Dag 17 – 3 saker jag gjort idag
Dag 18 – Vad jag vill jobba med
Dag 19 – Något jag ska göra innan jag dör
Dag 20 – Mina drömmar
Dag 21 - Något/någon som gör mig lycklig
Dag 22 - Någon du saknar
Dag 23 - Den här månaden..
Dag 24 - När jag blir stor..
Dag 25 - Detta upprör mig
Dag 26 - Senaste bilden på dig själv.
Dag 27 - Min favorit födelsedag
Dag 28 - Det här får mig att le
Dag 29 - Det här får mig att gråta
Dag 30 - Mitt favoritminne under den här månaden
Börjar imorgon med med dag 1! Nice!

Back To Work

låter de inte härligt :D Jag och Jossan som dessutom har fått sån jävla bra praoplats, grymt ju! Bara två dagar kvar, vill inte gå tillbaka till skolan, usch å fy å blä! Alla läxor och sånt, hata!
Drömde världens bästa dröm, alltså det var den bästa någonsin typ, så ska man bara vakna upp i verkligheten, bajstråkigt ju! Ahh, ska fixa det sista sen till bussen, CiAo♥

Saft, saft hallon saft ...

Hejsan, chips och saft som håller mig sällskap just nu! Tog nyss en dusch! Drog som sagt till ronji, var ensam hos henne ett tag eftersom hon inte hade kommit hem, hehe! Sen kom hon å alex, kul kul! Lite senare kom jossan och rasmus, grymt! Kvällen tog vi oss igenom med skratt, skönt! Ska lägga mig å kolla på en film i min nybäddade säng, ååh underbart! puss

Dag 30

sista dagen! 5 bra saker som hänt sedan du började utmaningen.

Jag har blivit tillsammans med världens bästa! Jag har fått bättre kontakt med ena sidan av min familj! Jag har umgåts med mina kära tjejer alla på samma gång :O! Jag har blivit mycket duktigare på att åka snowboard och jag har planerat två resor till sommaren ! NICE!



Take Me Away

Hej, usch, mår inge bra.. ska strax in i duschen, sen drar jag träffar ronja och får tbx min tröja. Om jag har tur kanske jag får vara med henne ikväll också, puss.. 
älskade lillebror ♥

.... !!!!

If I could hide myself, I would do it right on time!

Död :)

Hejsan, dags att gå till bussen strax! Jag är så jävla trött! Helt galet! Ska lägga mig tidigt ikväll alltså ! Intressant! Ne men bajsdå ! Gymmet efter jobbet! Grymt !

NYA IPHONE SKAL !

yää, nice! då har man 5 st skal, kan ju va kul att byta lite då och då !

FML

Hejhoppskitgalopp, eeeeh störd. ja! Hemma från praoen, nice nice, hade skitkul idag.. Hjärtklappningar och panik, inte lika kul men aah! Kanske kommer ne lite kul video sen om jossan går med på det.. hah ;) får la se, hur som helst hemma nu och tänker sova, vill inte vara uppe längre .. godnatt ♥
för coola, tv4 studio 1 ! :)

Bajs

BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs BAJS bajs!
FINT ORD!

I'm BLUE!

Nyss käkat, lagade pyttipanna efter som någon ätit upp de jag skulle äta! aah tack! haha, Ska strax gå till bussen för att åka till praoen på Tv4 och spela in dokumentärfilmer, vara spiker! riktigt 3vligt!
right now babe
sådär fint osminkad också ...

I Miss Those Days We Always Spent Together!

älskar er, saknar er.

ÄLSKAR MINA TJEJER !

Hej, gud vad jag känner att min blogg är tråki.. wellwell! Har städat hela nedervångingen för 100 kr, de gick lite snabbt å lätt så vad gör min inte för cash! Galet ont i ryggen efter att ha damsugat så jävla stor yta! Fortsatte sedan städa mitt lilla rum efter lillebror som lekt med klossar och bilar som låg över hel golvet, japp de e nice! Har tagit en paus, ska fixa lite grejer sen ta mitt pickåpack och bege mig till pappa! Medontlike. höhöh vi höres senare!
HAHA FÖR SEXIA, finns värre, gud vad man kan se ut, Jag å Bästavän ♥

Dag 28 & 29

Dag 28: Något som betonar dig.
eeh, har ingen aning.. Typ, ... ?

Dag 29: 3 önskningar.
Få alla pengar i världen... 
♥ Att han aldrig lämnar mig!
♥ Kunnas trolla (a) 


schnygg chey ! eller.

äntligen!

heeeejsan, mitt humör är på töööpp! Kom nyss hem från min älskling! Nu sitter jag i min säng, ska kolla på en film, dricka saft och äta ostbågar :$ gud så gott jag dör! Kommer väl somna fort som fan, så galet trött alltså ! :) hihi pus.
nuvarande profilbild på facebook!

Yes I Love It ! ♥

hejhopp gummisnopp! Trevlans, ligger i sängen å smsar, missade bussen när jag skulle från kevin så fick gå... kul i snövädret som kommit nu igen :( gillar verkligen inte, jag som redan hade sett blommor, vårtecken! men nej nej.. Hih, ska strax sova, ska upp tidigt imorgon, duscha och sånt! Sen blire mot praoen, efter det drar jag till Marcus! Ser ut som om morgondagen får ett bra slut :D godnatt !

gulliga killar ;) Johnny, lillen och Dennis! HAHA skitgulliga ♥

Dag 27

originalfotot av staden du bor i/är ifrån.


Stockholm i mitt ♥

hundpromenad på g!

hejdär, leker med min bror just nu, ska ut med min vovve nu och sen till kevin spenderar kvällen där! Puss

Allt jag begär

hejsan, ligger å kollar på film, har verkligen ingenting att göra.. Mami frågade om jag ville följa med på yoga, men nee hehe inte min grej (a) SKulle hellre ha min pojkvän här.. Ska typ ta nått att dricka, galet överdrivet törstig! Gud vad jag är rastlös, jag menar kvällen har bara nyss börjat å jag har redan så tråkigt.. blää!

yesterday!

CrAzY...

alluuuu allesammans, kul kväll yesterday, klev upp klockan 8 imorse, klar med allt nu, de nice! Ska till mamma snart, funderar på att gå dit.. hehe, men får se hur dagen blir :) Puss

Saknar dig bror

nu strax drar jag och ronja till jakan, fixa min dundersnygga klocka :)

lördag, untz untz ...

Hellu, hos min baba nuu med josefin, vi har fixat lite grejer sådär :) hon ska strax ta bussen till vällingby å grejer möta amar, mycket nice! Då passar jag på att ta en dusch, sen ska jag  se vart ronja är, hon följer med mig till jakan och fixar min schnygga klocka som mami köpta, awesome! Sen tror jag vi drar till henne hämtar lite grejer sen typ till mig, ? om DU Ronja inte har något annt för dig dåra! ah men vi hörs så länge! 

Två par nys skor till sommaren och våren

Dag 25 & 26

Dag 25: Sätt din musik-spellista  shuffle, första 10 låtarna.
1 Mad, 2 Kung av sand, 3 It must have been love, 4 everything i do, 5 born this way, 6 count on me, 7 love you long time, 8 coming home, 9 tonight, 10 on the floor.

Dag 26: ditt dröm bröllop
haha som om jag redan planerat de eller :p ?



25/3-2011 ♥




Lyckligare Felicia finns inte :)))

Alloha och godmorgon people! Nyss vaknat ligger i min säng å lyssnar på musik! Ska strax upp och njuta av att vara ensam hemma ! Ah de nice ;) har en grymt härlig magkänsla! Vilket inte e ofta nu för tiden! Har faktiskt inget att skriva så..

Hässelby

Tja allesammans, sitter här hemma hos Julia H right now :) var på praoen innan, slutade rätt tidigt! Så käkade på donken, drog till apoteket. Sen drog jag till Hässelby, kom nyss hit, julia ska träffa en kompis, och jag ska till Marcus! Hoppas på en mysig fredagkväll, hörs senare när jag kommit hem!
lilla juuulia

Great day.

Hemma från praoen och allt! Köpte en tröja till innan vi drog till praoen, käkade Donken solklart !! Åkte sen till TV4 där vi idag hade för kul! Haha druckit 4 koppar varm choklad! Lagom kissnödiga sådär.. Så skulle vi spela in våra egna dokumentärer och vara "producent" eller va fan de heter till varandra! Shit va vi skratta! Haha helt galet va kul, som en film i spelning fast med röster ;) galet! Hur som helst hemm nu, precis pratat med Julia h i telefon, ligger och ska strax sova efter som klockan ringer tidigt imorgon ;) puss

Tidsfördrivning

Dagens humör: Glad, huvudverk..
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Tråkig, ful
Dagens borde: Säga de dääär!
Dagens planer: shopping, prao! 
Dagens vill ha: Honom här med mig ♥
Dagens längtan: Sommaren 2011
Dagens beroende: Musik maybe
Dagens tråkigaste: Att jag inte hinner träffa honom (a) 
Dagens person: Mami
Dagens irritation: Huvet! 
Dagens händelse: Shopping
Dagens onyttiga: nothing
Dagens bästa: Han!

Kläder me like

stinsen blev det, lunch med olivia och mamma på subway trevligt! Köpte typ de jag skulle ha och tog oss sedan hemåt, nu väntar jag på att min bror ska slå en pling, efter det åker jag och mamma, hämtar upp jossan och sedan till stan, se om jag hittar de jag ville hitta där istället. Nice!
de jag köpte, och jag idag .. :)

Dag 24

Något du har lärt dig.

eeh, de jag kan ? :$

Två underbara tjejer


saknar er :)

Mami

Tjabaa tjena hallå vi säger så... hähä, up tidigt imorse, drog till ung med ronja! Kom hem för typ en halvtimma sen, nu ska jag och mami iväg å shoppa, blir nog stinsen, länge sen man var där :) Även in på bikbok se om olivia sköter sin prao ;) hihih, överraskning till henne! Sen klockan 5 blire till praoen, jobba ikväll idag med, grymt! 


Gulli familj jag har :) Åre för ett år sedan!

Leave Britney alone

Chacha folket :) vilken dag, har åkt runt överallt känns det som! Började med kista med jossan, tänker passa på att hälsa på Eddie och Ronja på deras PRAOer, men ingen av dom var där så nee, vi åkte vidare till k5 i Vällingby, jossan hittade sin kära klocka, men jag hittade självklart inte tröjan jag letat efter hem dagen ! Så vi käkar lite Donken sen drar vi vidare till stan, kollade på alla hm butiker i hela stan! Fanns inte i min storlek någonstans -.- Shit va sur! Så vi gic till Donken igen (a) hihi, sen kl 5 drog vi till PRAOen, gjorde ingenting as chill! Satt och kollade film typ :) har haft en hemsk huvudverk hela dagen! De blir inte bättre av huvudverkstabletter heller.. Så ska prata lite med Marcus sen sova, puss!

Dag 22 & 23

Dag 22: Vad finns i din väska?
Typ allt möjligt, tuggumi, godis, papper, smink, tofsar, hårspännen, pengar, suddigum, penna, tamponger, ipren, donken leksak, headsett, armband, nagelack, kameraladdare, bok, ah de har jag i min väska :)

Dag
23: favoritfilm?
Jag har ingen riktigt favorit film, finns så många fina och bra (a) kan itne bestämma mig!

ouuppsi :)

Godmorgon, eller godmiddag, Börjar klockan 5 idag på praoen, vilket jag diggar galet! Slutar viseligen kl 10 men spela roll! Så att jag har gjort mig klar, bara håret kvar som måste torka sen fixa det! Greaaat :) Ska Åka någonstans och shoppa med jossi, hitta lite nice grejer, ska se om jag tänker köpa en topp som är galet fin! sen blir det käk på donken och sen pendeln och tunnelbana till praoen! Nice dag.

Haaha va töntigt det ser ut med alla stjärnor i bakgrunden.. (a) hehe..
just nu

The Notebook

Kollade The Notebook, den va jätte bra, trodde den skulle vara skitsojlig, men inte så värst. Skit trött nu, så ska väl läga mig å försöka sova, får la se hur det går! puss å kram :love:

Vilken underbar dag :)

Hejsan, dagen börjar med praoen med jossan, vilket var riktigt chill idag, kina till lunch! Ritat och spelat in massa reklam grejer, skitkul! Fortsätter mot Hässelby och träffar Marcus en stund, behövdes! Drog vidare med mitt glada jag till Kevin en stund fick snacka av mig lite..(a) Drog vidare till min bästavän Ronja fick snacka av mig ännu mera och kolla på våran resa till sommaren :D Herregud, finns det några fel med denna dag, den har varit underbar! Träffat bästa människorna :)

Nu e jag hemma och har inte nåntiing att göra, desperates houswives har börjat och går på tvn, orkar bara inte sätta på den, så jävla krångligt ;o så blir nog nån film på datan som gäller, puuuuss :) 

här chillar vi på joooobbeT!

trötter

Nuuu, går jag å lägger mig, skittrött och en ny dag imorgon, nya problem tja.. aja kan sprida lite glädje med en smilis :) puss hej :)

Already Gone!

Äckliga fula jävel, förstör mitt liv, gör det! ååååhh! Kom och ta allt, låtsas som om du inte vet nånting! Fan vad arg jag är, orkar inte med allt! Orkar verkligen inte att just detta skulle hända , varför kan inte allting vara som det alltid har vart ?! åååh ..

Nu är allt försent, kan inte stoppa nånting, du är redan borta. Redan tillängad någon annan, Fuck allt! Orkar inte...

Smile Bitch :d


Dag 21

Dina tankar idag.

Ens tankar kan ju vara rätt personliga, och detta var en svår "punkt" eftersom att man inte tänker på att tänka på vad det är man tänker på ? haha ni fattar..
fast just nu.. tänker jag på honom.. drömmen som är för långt ifrån verkligheten..

Time To Play The Game

Gjorde ny design, tog en evighet att komma på nått som jag kände för, ah är inte världsbäst på design å grejer, men de får funka som det är nu, Ändrade header, bakgrund, en grej i menyn och bredden på bloggen, Skönt! 

Sitter å lyssnar på musik just nu, har nyss hämtat lillebror från dagis, boooring :) Nu, vettefan vad som händer, kolla lite olika moppekursar kanske även på vilken moppe jag tänker köpa..

Är det någon som vet nån bra moppe kurs som inte kostar allt för mycket ? säg till då (a)



@ home

hejhej första dagen var riktigt chill. Vi fikade, gick runt och kollade massa grejer inne i byggnaden, Jävla massa appareter alltså, häftigt ställe ändå, helt annan miljö än vad man brukar mötas av varje dag! Slutade 12, så vi drog till donken, kollade lite i affärer sen åkte vi hemmåt! Har precis gått en promenix med texas, as skönt! Gick typ 40 min bara lyssna på musik. Nu ska jag ta å kolla fortsättningen på filmen jag såg igår, bye! 


fina tjejer efter jobbet !

2v PRAO framför mig :d

Hejsan allesammans, vakna för ett tag sen har bara ätit frukost ännu, ska göra mig oordning och sånt! Bussen går om en timma ungefär! Det blir ju PRAO nu ist för skola. Fyhelvete vad jag gillare! Man vet att alla andra sitter i skolan nu medans jag ska gå runt på TV4 med Josefin lixom, det är ju rätt nice alltså! Hihi vi hörs senare hur det var! Häjdååå

MOHAHA, FÖR BRA!

haha, från tårar till skratt :D haha såhär grymt alltså! haha power hära! 

Ska traaaaaaaax lägga mig och chatta i min supersnygga blåa iphone4 ist för min dator som är jeeeeeette varm :) mihih, hörs imorgn bitti, lovar de kommer ett mer normalt inlägg dååååååå :D tjingelinggg !
Ahhh tjusig bild på mig julia å ronja, haha cp :)

It must have been love, It must have been good, but i lost it.

Så himla onödigt, varför skulle jag göra så.. Jag hade fucking allt man kan önska sig, jag hade en dröm! Drömmen döljdes av lyckan, nu ser jag drömmen, hela tiden. Nu är problemet att jag inte kan fånga den längre.. För nu får någon annan lyckan jag hade. Nu sitter jag här chanslös, kan se på när någon annan får dig, när någon annan får lyckan. De som stör mig riktigt mycket är att det verkade som om du ville för några jävla dagar sedan.. Nu hör man även att du ljuger för mig, ingen stor lögn, men fuck alla lögner! Hatar detta, när tänker drömmen dö.


Dag 20

Smeknamnen du har och varför.

Felli, Flisan, Fisen, Gullskrutt, Flingan, Snöflingan...
haha flingan var från början flisan, men Niklas en familjekompis hörde inte vad mamma sa när hon sa flisan, så han började kalla mig för flingan, och där ifrån har mamma fått snöflingan... hhaha skittöntigt! Men man hör det lite då och då när man är gullig mot mamma ♥
tycker alla mina smeknamn låter så bebis aktiga så aa :)

Hoppas det kommer gå åt helvete!

.

"Du är min önska, hoppas den går i uppfyllelse.."

Felli här :))) ligger i soffan tänker, kollar på Beck. Rätt spännande, ska snart slå en pling till min pappa.. Drar dit en stund ikväll eftersom dom ska bort i en vecka till Miami :o fan vad avis! Var så jävla nice där alltså..! Anyway borde inte bara sitta inne när de är så fint väder, sååå hääjdooo

iiiintressant

Godmorgon folket :) Ny dag, nya tag, toppen bra! Ska försöka få med mamma på en shoppingrunda och även klippa mig, får la se vad hon säger..! Ska strax börja göra mig iordning. Nyss vart ute med Texas, faktiskt skönt att starta dagen med en promenad i solsken (a) Jaja hur som helst! Vi höra r jag har nått att säga! Puss

!!Bildlöst inlägg!!

Hej, död! Som vanligt... Dagen har bestått av, dusch, promenader, lekande ... Matlagning, hockey, fan va jag är snäll storasyster! Suttit i vardagsrummet dunkat sommarmusik, druckit iste och ätit Kinapuffar med Emme, just nu ligger vi å kollar på bilar, skit tråkig film så jag loger å kollar massa olika bloggar i telen.. Bara att nu har jag kollat alla bloggar så aah nudå ..?

No lifer!

Jag gillar när ... När jag e lycklig..
Jag hatar när ... när värkligen inget går min väg..
Jag tycker att ... de där ska försvinna.
Jag vill att ... han ska vara här.
När jag är trött ... är jag trött ? 
När jag är som lyckligast ... med personer jag tycker om
Min senaste resa var ... lovet, alltså några veckor sen.
Min senaste födelsedag var ... I januari.
Min senaste kram var ... av mami ♥
Min dåliga vana är ... att skuta på läxan & äta fast jag inte är hungrig..
Min bra vana är ... har för många, hah ;) 
Låten jag senast lyssnade på ... var billionaire, tänker på sommaren :) 
Något jag tycker verkar tråkigt ... Vara uteliggare på vintern :))) 
Något jag tycker verkar kul ... flyga såndär flygchärm, eller vad fan de heter..?! 
Något jag skulle vilja göra ... bada i havet, eller här i viksjö med julia och ronja i april, mars eller nångång då ;) 
Något jag skulle vilja ha en andra chans till ... DE DÄR :D
I mitt senaste inkommande sms ... stod det "trött på livet"
I mitt senaste skickade sms ... stod det "jaahaaaa :p <3"
I mitt huvud finns ... hjärna, blod, hjärnceller... 
I mitt hjärta finns ... ingenting...
Just nu vill jag ...
klippa mig! Genast! 
Just nu ska jag ... ge min hund mat och gå ut med honom ..
ronja och jag i sommras, love!

I Want That Feeling Back

hej allesammans! Har verkligen ingenting att göra, egentligen inget att skriva heller (a) men kände för det ändå! Har spelat hockey med min lillebror.. skit tråkigt! Ska passa emil å texas hela dagen, hela kvällen. kul kul! Ska strax ut till mina bröder adde och emme, hahaha ne men roligare än att bara sitta å dö framför datorn!
familjen thelander, molnar, nilsson's 5 åriga hockey-stjärna ;))

Dag 19

Någon du saknar? Om de e så här det känns när man saknar någon riktigt mycket.. Då saknar jag honom alldeles för mycket! :)

Bus till lillebror

Hejsan, herregud! Förstår ju inget, skittrött på kvällarna och mugg på morgonen, va e detta ? Hah inte bra typ ^^ hur som helst lillebror ligger här med mig nu, myspys! Jag har galet med träningsvärk från igår, visar bara att jag är duktig å tränar hårt? Inte sant(a) Snart dags att kliva upp typ äta nån god frukost, om de finns nått gott hemma :o vilket jag hoppas på..! Bry :) hah tjadå.

Nu film

Ska kolla wanted, älskar filmen så jävla bra! Om jag somnar så somnar jag, hah för trött alltså!

Hemma kväll

Hello people, ligger hemma i soffan nyss käkat. Vart social med familjen sen jag kom hit, inte ofta! Och lär fortsätta med det hela kvällen för jag Hr ju fn inget annat att göra, superkul.. Ne men har Inge speciellt att säga, så puss

Mot mami

Äntligen, så underbart.. usch va illa de låter, men åker till mami strax, ska försöka be om skjuts, av mami. Ska va där under helgen, barn+hundvakt typ.. behöver pengarna så får la ställa upp :) Får se vad som händer ikväll, inga planer alls, kanske dö? aah funtar på det alltså, haha ne. men orkar inget längre alltså. så slut i huvudet, i hela kroppen.. aja, höres..
rignt now!

för en drömmare


+


Reflektionsdag!

tjafan, Drog till skolan vid halv 11 imorse, skulle redovisa. gick snabbt och lätt, fick även myckert bra kritik från läraren, stolt chey! aja, gick hem för bussen missade jag eftersom den va tidig, hatar de! Men var bara bra, kom hem och drog inprincip på ne gång, till gymmet! Ska hoppa in i duschen, sen känner man sig typ bäst i världen! haha..

Ajaaa, hörs sen, när jag vet mer om hr min fredag blir :) Skönt med helg såklart!

Dag 18

Favorit plats att äta på.

Haha, ah den var ju normal! Min favorit plats att äta på, eh typ om man inte ränkar med donken dåra.. (a) Men i mitt hem, så i soffan.. Maybe?



Dag 17

Något du ser fram emot?

Massa grjer som jag ser fram emot,men kan väl ta de som kommer närmst!
Praoen, tror de ska bli kul.
När jag har jobbat så fucking mycket så att jag kan köpa min moppe.
och självklart sommarelovet!
haha, gulli bild! Australien 2010-2011!

KARAMELL KUNGEN!

hejsan hoppsan, kvällen blir nått i denna stilen .. 



vänskapen vi delar med varandra, bygger på respekten vi ger varandra.

Hello there, i data salen nu, har ronja jossan och julia här med mig + hela övriga klassen dåra, trevligt! Svenska lektion, slutar efter denna! Vilket är om 30 min, skriver mer när jag kommer hem! Puss

Mars 16, 2011

Tumblr_li4cvi91vs1qg7yejo1_500_large

Black Eyed Peas - Love you long time


det är torsdag ...

... " nä ere sant.." hihi aah :) tönt jag e.. okej hej allesammans, slutade kvart i 2 idag, skönt! Drog till kevin dirr :)) Hah han e bara för bra alltså, bakade muffins å grejer! Lagade även middag, blev lite bränt... inte så jätte, ungefär! Aja, hemma nu iallafall, och fuck va trött jag är, ska sätta på en film, Fixa en grej om 10min, sen sooova :) komemr väl duna på en gång eller nått, aja.. dålig uppdatering idag, menmen.. pus! 


GAMMAL, jag julia pernilla och nicolina, alexandra S som fotograf :) Valborg för hur länge sen som helst!

Dag 16

mitt drömhus.

in my minds :)))))



Godnatt folket.

Vilken deppig blogg jag kör på.. ni står ut! Ska heeemta plåster, skar mig när jag skärde bajsäpple :( hahaha, fel tajming, haha .. aja skit it x) Ska väl ladda ner nån film som jag vill se på, hih alltid.. nee men joo, Fett rastlös.. åh va tråkigt, haha ååh. Ahnej bajshejdåbajsbajsbajs :)))) 


Somras, snygg tröja jag har "budapest XXL Drinking" haha beeest :))

När livet vänder ska jag ännu be.

Orkar inte bara gå runt å vänta, vill inte vänta. Vill veta nu på en gång, jag tar omvägen, den onödiga vägen för min räddsla är för mycket ivägen..! Nästintill omöjligt att låta tanken rina från de, de stör mig så mycket så jag blir galen.. Helt seriöst, skulle aldrig kunna berätta för någon .. Ingen vanlig lyckas med det här..



...


Waiting For A Star To Fall!

Shoo alla snorungar! Helt död, känner mig som en potatis, väntar på pappa som ska hämta mig.. nu när han tänker komma.. segt! Ska börja skriva min egelska grej, få lite plugg gjort till på fredag då det är  refl.dag! Sköönt, så nu är det två dagar kvar i skolan sen två veckor "ledighet" eller prao som man bör kalla det ;) haha även om man önska man va ledig, hihi puss hörs senare!
haha fett sexi hund ;d haha ..

Dag 15

Din Fashion Style.

ah, min Fashion style, vad säger man jag tycker väldigt många olika stilar är skitsnyggta! Gillar mer den stiliga, än den som går runt med stora feta tatueringar och mjukisbyxor allthetime... Haha.. Tycker inte om white trash stilen! Den är iiiinte snygg, Men det ska vara snyggt, jag tycker olika grejer är snyggt beroende på mitt beetende i think.. hehe Skulle vilja klä mig mer speciellt än vad jag gör! :) 



nerladdad å klart

fick bli en film, har inte en arning om filem är bra eller inte, de får man la se! nån som sett den och kan utala sig ?

ingen ork

heejdär, ingen ork till att blogga eller något över huvudtaget, sitter å dricker chai latte, smakar inte som när man köper på stan typ, hah men gott ändå.. Ah va med kevin idag som sagt.. Inte gjort nånting sen jag kom hem, jo städade mitt lilla rum snabbt å lätt.. Chattar lite med anton nu, ska strax stänga av.. gunatt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mitt andra hem ?

haha, skulle nästan kunna tro de alltså, är ju här hos kevin hela tiden så aah ;) haha, men skolai dag dåra, slutade för en halvtimma så drog till kevin på en gång! just nu duschar bögen så sitter här själv.. jaja går lika bra det :) sitter å spelar lite spel å grejer, toppen!! vi hörs när jag kommer hem, pusssss
hitta på kevins daata :)

Dag 14

En bild av dig förra året - hur har du förändrats?


last year in februariii :) rätt ful, hahah men så mycket har jag inte förändrats om man gärmför med nu, tycker jag ser ut att vara yngre nu bara .. :P 

Eller jag tycker jag är 100 gånger snyggare nu föresten!! 


eller vad ? typ gulligare nu :) haha ..

Börjarkvartitio

godmorgon! Ny dag, nya tag. Skola till klockan 4, suuug :) Hoppas en viss person är sjuk idag.. hah, Börjar om 45 min, fett skönt! Men ändå måste jag ta bussen om 10.. så ska fixa det sista, sen dra! Puss på er alla..
Kungsberget, jag å grabbarna ;) hah saknar den resaaaan..!

Dag 13

Ett mål.

Nu på sista tiden har jag bestämt mig för att skärpa mig och bli duktigare! Så jag börjar med att plugga och hänga med på lektionerna, jag ska träna, och jobba ihop pengar till moppe! Det är ungefär mina mål till när vet jag inte, men det är de jag håller på just nu .. !

vågar inte..

tjafaaaan, ah bättre humör nu, men kevin gör mig alltid på humör så det e bra! drog från honom för en timma sen, har legat med datan i sängen sendess, tjockt! Tänker faktiskt stänga av datan, strax och soooova! helt död efter dagens arbete, men aah kul var det, dagens lön gick till moppe pengar på en gång, så bara fortsätta så här lite så har jag pengar till moppe och allt sånt :) näääjz, vi hörs! puss på er allesammans!
jag och albert i Fredags !

Söndag igen

hejsan, jobbat hela dagen. nice. gör inget nu, drar till kevin strax, ska bara fixa mig lite! hejdoo .. 

Tumblr_lhzuqcf5ag1qajjdco1_500_large

Fuck allt

Fuck hela mitt liv, är det ens värt de! Ingenting kvar nu, från och med detta så har Mitt inre slutat leva! Kommer inte komma någonvart i livet, fuck fuck fuck! Är detta vad jag behöver ..? Hela min framtid är fööörstöörd ! Inget mod, vågar inte ta steget och veta sanningen ...

Ändrade planer tjoo

Allu, jag harar sl :) bussen var 20 min sen sä jag missade min buss till hässelby, nästa gick om en timme så jag sket i det och åkte till Kevin ist!! Drog till ok å köpte godis å cola, gott å tjockt :) ah drog till honom och kollade film, fick en bra kväll med min älskade bror :) kom nyss hem, Mami hämtade mig, och helt ärligt ligger jag i sängen nu och ska sova.. Hehe ska upp halv 7 imorgon, dra till bålsta och jobba hela dagen ;) mohaha sen hem å va barn&hubdvakt, kan bli en bra dag dedär!

Dagens shopping


något gott till mig


Gårkvällen och Kvällen!

tjatja, allt jag kan säga om gårkvällen är grymt! Hade en skit bra kväll hos Elin, tack gumman! :) Sov hos julia, Idag blev det kista med familjen, köpte lite som ni får se sen! ikväll drar jag till hässelby träffar Julia, Marcus, Jimmi å kanske nån mer? inte så länge, men aah drar dit ändå! Pallar inte skriva värsta inlägget, vi hörs! 



Får räcka med bilder, bara några få av kvällen, fler finns på facebooook!

Dag 12

Något du inte lämnar huset utan.

Absolut inte utan pengar, inte utan min mobil, inte utan headsett! hhm, va mer ? inte utan mig :))

Dag 12

Något du inte lämnar huset utan.

Absolut inte utan pengar, inte utan min mobil, inte utan headsett! hhm, va mer ? inte utan mig :))

Dag 10

favorit tv-program.

Shit, denna var svår.. kollar aldrig på tv :p endast söndagar på solsidan.. och tisdagar när desperates houswifes går, så att fuck denna dag 10, har inget favorit program :)

Spikat å klart :)

hejsan allesammans, hemma hos mig med josefin just nu, Slutade 2 timmar tidigare pga sjuk slöjd lärare, älskaa ! :) Så vi ska strax till barkarby möta amar en snabbis, sen drar vi vidare till nån av oss..? Sover hos julia ikväll, ah får se hur kvällen blir, vi hörs puss!
Tumblr_lhw71pouek1qhpf9yo1_500_large
bra bild på nått udda sätt :) heheh

Bussen..!

Godmorgon allesammans, bajs dag detta.. Slutar 4, för nu har slöjdveckorna börjat igen, sug .. Men aah ska till skolan om 5 min, skriva klart so uppsatsen eller vad man ska kalla det, helvete va tråkigt, men måste göras.. I stress också, jaja puss!

kan inte tiden gå liiite snabbare...?

hejsan, inte så mycket att säga, mer än att jag planerar att lägga mig, jätte ont i huvudet, så ska börja nu .. har ändå inget att göra uppe, såå aah.. Hörs imorgon! 

Fan va långt hår jag hade .. :( 

hiihiihihi

kioskmongo

hejhoppgummisnopp.. grymt lång dag i skolan, då ska vi inte snacka om imorgon.. Jaja, inget speciellt att snacka om så, Tog bussen hem, hade planerat att plugga riktigt mycket så att jag får vg på so;n. Bara de att när jag kommer hem så där vid 4a tiden så märker jag att jag glömt so böckerna och allt i skolan, alltså vilken flipp jag fick, så jag åker till skolan, och när jag fucking kommer dit är skolan redan stängd -.- alltså, fuck!

Typ allt arbete jag lagt ner som bortspolat ju :o ååååh va arg jag blir på mig själv, men jaja.. har gjort mitt bästa nu sen halv 5 ungefär.. börjar närma sig slutet på läxan, och nu sitter jag med tyska boken uppe, typ första gången jag helt ärligt i hela 8an faktiskt pluggar på tyskan, liten hiss kan man ju få ändå..? Skulle ju vara gulligt, ne men maten är snart klar, jätte hungrig, kvällen blir mer plugg, vilket liv. Men ska bli duktig i skolan har jag bestämt mig för, alltså så svårt kan det ju inte vara .. ? aja, ska inte ta mer av eran tid till detta, så puss. hörs senare :) 


Gammal webbild, slutet av sommar09!

Dag 10

Något du är rädd för.

♥ Jag är rädd för att förlora mitt liv, ingen fattar, vet..

♥ Att bli sviken av nära å kära..

♥ Att gå i mörker, ensam.. 

♥ Att jag inte ska ha gott om pengar när jag blir stor så att jag inte kan köpa de jag känner för ^^

♥ och att någon nära ska gå bort!

:)

Dagens dåra, fast som alla förstår så minus studenthatten, var bara tvungen att pröva brorsans! hihih :)

Vill ha..

Hade inget att göra så kollade lite somriga kläder, vill haaa detta, + tusen andra grejer :)) Shortsen är galet snyggare på än som de ser ut nu :$



Sovmorgon in my heart

alloha alla morgontrötta! Som jag inte alls är längre, fattar ingentäääng :) hiihi as bra i vilket fall bry! Ne men äter min frulle nu, gott. Ska börja göra mig klar, dra till bussen om en timma ungefär, no ideeeea om vad fan man ska ha på sig idag.. den som inga byxor har får gå med rumpan bar :O hehe, ne hejdå föfan!
Hahaha aah pinsamt, as länge sen, alexandra S, och jag, Felicia V där i bakgrunden som inte syns så mycket :)

Dag 9

En favorit bild av dina bästa vänner.

måste ta samma som julia, denna bilden tycker vi alla om!

Jossan, ronja, jag, alexandra, julia och olivia i somras.. saknar :/

HAHAHA!

ah nu börjar de, de där jobbiga! HAHAHAAH ÅH HERREGUD xD 



Maybe this day will change my life forever?

hejsan hopsan, Duktig jag har vart idag! Gymmat å allt sånt som ni redan vet! Pluggat som en jävla galning, typ.. inte .. ne men nästan, har gjort jätte mycket, fortsätter imorgon också, då måste jag bli klar med denna tråkiga so grejen, jaja. kom nyss ur duschen, ska snart lägga.. hehe ah tidigt, men de är skönt att slippa vara så fucking trött på morgonen! så att yez, vi höres!
Über söta tjejer förra helgen :)

I love the dream, not reality

Godmorgon tjejer och killar, Galet vilken chill morgon, tiden har aldrig gått så här långsamt, vilket jag bara tycker är för underbart på morgonen. bussen går om en halv timma och jag är klar, skönt, musiken på självklart när djadam är i farten, hah! 

Det är en snabb skoldag, så efter drar jag och Julia till gymmet sedan till lite olika ställen för att skaffa jobb! Duktigt. Ska måla mina naglar nu, sen dra. puss!
När man hade finare naglar dåraa, australien!

Kevin Jegendal är toppen!

Nu blire film, håller på att ladda ner lite, har sett alla som jag laddat ner nu, så då vare inge kul längre.. nee.. Papi kom upp med glass, varma bär och grädde, hur gott !? :D för gott alltså! Ska lägga mig och kolla på film nu dåra, fixa iordning mig och sen blire skolan imorgon, sovmorgon, sköönt! som sagt mobilen funakr fortfarande inte -.- sug, men aja, puss godnatt ;)
Bild från julias blogg, hah ja ni ser ju hur fina mina ( felicia ) och johnnys muffins blev gemfört med (mina som är julia nu då) och ronjas muffins, tycker ju bara att mina och johnnys blev överlägset bäst .. ;)

kvinnodagen & födelsedag!

stämmer in på båda "punkterna" ;) det är kvinnodagen idag, vilket är den 8 mars, men det är även annelis födelsedag, min låtsas mami, så grattis till dig :)

galet brun! fusk alltså :/

prao klart, nu jobb ...


Tv 4, i en vecka, vilket man tackar jossan för, grymt ju!

och sen i en vecka ..
På dagis, haha kan bli lidande med alla små snoriga snorungar, b.l.a min lille bror, hah proa på hans dagis dååraa!
Fixat och klart iallafall, as bra!

Och nu sitter jag och kollar vart det finns jobb på ålderdomshem här i närheten! som då blir med Julia, måste börja käna mina egna cash, moppe och sånt till sommaren ju, känner mig rätt duktig som pluggat och fixar jobb å grejer, välkommen in i "vuxenvärlden" där man inte bara fåååår allt :(

Dag 8

En plats du har rest till.

"Säg en plats jag inte rest till.." Huum, som hastigast när jag tänkte fick jag upp barbados, var där när jag var liten, minns en speciell sak att det var as konstiga kaktusar, stora som fan, och taggarna hade ramlat ner på gatan, där jag gick barfota, alltså det gjorde så jävla ont, tusen nålar om inte värre alltså :$ hehe..

Nu då ..?

Under tiden, har jag försökt glömma dig? Jag måste ha försökt för allt jag gjort.. ? Nu när jag inser att jag nästan är över dig, undrar jag vad fan jag har hålt på med de senaste månaderna..?

no lifer

allu, kommer ändå inte få någon läxa gjord så jag drar till träffen å träffar anton å bassi, så fåre bli! Hörs när jag kommer hem igen, Puss!
haha inte söt, lika älskad för det :)

7/3-11

hejsan hoppsan, skolan idag, vilket var riktigt chill eftersom jag hade två lektioner, fast jag slutade 4a ;) Haha, ung med klassen, sen drog jag julia ronja å jossan å käkade på burgerking, till skolan, vettefan vad som hände men ingen matte lektion ;) så skönt! Så dagen gick fort, åkte till mami fixade efter skolan, är nu hos pappa, chattar och kollar tv..

kvällen tillbringas med mina so böcker, herregud vad kul det kommer bli! Ne men tagga till plugg ;) tjaråå!
Hahaha skitkul x) nog bara jag som skrattar åt de, men ronja fattar iaf (a)

Dag 7

favoritfilm/er.


Oss Torpeder Emellan.

Har ingen riktig favoritfilm eller filmer, men den där filmen är alltid lika kul att se! Asbra, det finns tusen andra filmer också, men kommer inte på någonting nu..

Lockar håret

tjatjaa, här sitter jag å lyssnar på musik, chattar med morgomkompis anton ;) hahah och lockar håret, hoppas på att det blir bra! ska dra till skolan strax, eller om typ 50 min,heh får skjuts, i hyrbil, pinsamt.. haha jajj skit it, ha enm bra dag, hajdo.

bilder från lovet :)
hahah fail av mig :) tror kevin blev rätt glad..



Dag 6

En bild av något som gör dig glad.

Bild på mina tjejer i somras, allt med sommaren var bra, så att aah...
+ olivia

Duktig felli

Hejsan, ligger i min säg just nu skittrött! Chattar lite på Facebook men ska snart sova, hih.. Vart duktig ikväll börjat på min läxa eller vad fan man ska kalla det, rätt bra alltså. Kollat så klart solsidan också! Alltid lika trevligt, + städat mitt rum, alltså nämn nått viktigt jag inte gjort idag, haha;) avslutar här gonatt ;)

chokladpannkakor!

hejdääär, är med jossan och jonas, vi gör pannkakor med chokladsmak, mumma! Det går riktigt jävla bra, typ! haha, jonas skrattar mest åt att jossan inte kan steka dåra ;) men annars gåre skit bra! Ska hem efter detta tror jag, inte kul :) hihi, har fortfarnade ångest för att jag inte kan smsa!! alltså damp, funkar igen på tisdag.. kommer jag överleva alltså, kanskeee :)


Tjockt ;) jag idag ..

1 day left ..

.. sen äre tillbaka till det tråååkiga, skolan dåra för den som inte fattade det ;) Anywaaay gjort mig klar, fortfarande hos josefin, vi träffar ronja lite senare, och vettefan vad som händetr idag.. känner att jag alltid skriver det :? hähäh aja, sen ska vi höra med några om de vill träffas, vilket vi hoppas på eftersom om det var galet länge sedan, eller först ska vi prata med ronja klart! ah dagens mest intressanta talan, klart..!



Riktigt gammal bild på mig, julia och ronja!


just så...


jag kan inte låta dig gå.


mistakes that you can't do anything about!

hejsan allesammans, hemma nu, kom till jossan typ nyss! haft en bra kväll, rätt bra, HAHA joråå, mycket bra :) det var bra! jo jag har bestämt mig jag hade det bra och jossan hade det bättre ;) haha jaja.. inget att berätta om för er männiksor, mohahah, pussåkram!


eeeen riiiiiiktigt gammal bild ;o 
bilder från denn kväll kommer imorn om de nu blev några bra ;)
 


Lördag kväll

Hejdär, lite snabbt nu! Med Ronja och jossan, sover hos jossan inatt vi drar till Ludvig om typ 5 min, tillbringar kvällen där! Sitter hos min far just nu, startar kvällen här :) hih aja puss hej !

Till ronja nu :)

Bjuder lpå lite nytagna webbilder, nice! Ska till ronja nu, sen kommer väl jossan eller nått i den stilen, puss!

Dag 5

En låt som passar ditt humör.

Jag har inget speciellt humör just nu, hih :) därför en låt som fastat på huvudet :)
KLICKA FÖR LÅTEN.. haha!

Home Sweet Home

hejdär allesammans, haft ett bra lov ? jag har iaf, åkt snowboard hela lovet! riktigt skönt, har vart jätte bra väder förutom den sista dagen, därför spenderades den på hotellet med spa med mamma, assköönt! Vetefan vad jag ska skriva, tror inte att de är någon som bryr sig så mycket heller.. haha, aja..
Passar Emm just nu, eller honom har jag satt framför ps3, ingen ork till att vara med honom! Ska träffa Ronja och jossan idag! underbart känns som om de var en evighet sedan ju, Men aah först ska jag å Emm till lunden å käka, så de gör vi la nu, puss så längee :)
en gammal :)

Dag 4

Dina föräldrar. - är nog de bästa som finns, visst alla bråkar med sina föräldrara och alla tycker dom är galet jävla jobbiga, men tänk allt dom gör för en, utan dom skulle man inte vara ett jävla skit!


Haha, pappa som alltid skrattar åt sina egna torra skämt .. :* 

aah mamma vad hade man gjort utan dig .. :') 


Dag 3

En låt som får dig att le eller gråta.

hihi, jag med min braiga musiksmak .. eller? aja, blir på as bra humör av denna låten
Haha, den e så bra (a)

Dag 2

Betyder ditt bloggnamn något speciellt?

Mitt bloggnamn är ju bara förstabokstaven i mitt förnamn och sedan mitt efternamn, så det betyder väl inte så mycket .. Mest att det är min blogg? goonatt ♥

Dag 1

Presentera dig, senaste bild på dig själv, 5 intressanta fakta om dig.

Felicia är jag, antar att alla vet, 15 år, stockholm.. dagarna spenderas i skolan och med mina vänner.. Vad annars.. hur ska man presentera sig .. ?



♥ Jag är inte intressant :) 
♥ Jag kommer med en dålig start på min lista..
♥ Jag tänker bara skriva 3 "intressanta" saker om mig.. ;) hähä!

yez, ännu en sån här lista!

Dag 1: Presentera dig, senaste bild på dig själv, 5 intressanta fakta om dig.
Dag 2: Betyder ditt bloggnamn något speciellt?
Dag 3: En låt som får dig att le eller gråta.
Dag 4: Dina föräldrar.
Dag 5: En låt som passar ditt humör.
Dag 6: En bild av något som gör dig glad.
Dag 7: favoritfilm/er.
Dag 8: En plats du har rest till.
Dag 9: En favorit bild av dina bästa vänner.
Dag 10: Något du är rädd för.
Dag 11: favorit tv-program.
Dag 12: Något du inte lämnar huset utan.
Dag 13: Ett mål.
Dag 14: En bild av dig förra året - hur har du förändrats?
Dag 15: Din Fashion Style.
Dag 16: drömhus.
Dag 17: Något du ser fram emot?
Dag 18: Favorit plats att äta på.
Dag 19: Något du saknar.
Dag 20: Smeknamnen du har och varför.
Dag 21: Dina tankar idag.
Dag 22: Vad finns i din väska?
Dag 23: favoritfilm?
Dag 24: Något du har lärt dig.
Dag 25: Sätt din musik-spellista  shuffle, första 10 låtarna.
Dag 26: ditt dröm bröllop
Dag 27: originalfotot av staden du bor i/är ifrån.
Dag 28: Något som betonar dig.
Dag 29: 3 önskningar.
Dag 30: 5 bra saker som hänt sedan du började utmaningen.


RSS 2.0