Godnatt, vi höres imorgon!

Varför blir det så här! Jag trodde inte att det skulle skapa några problem.. Problemet vi har idag hade jag aldrig kunnat förutspå .. Aldrig trodde jag detta... Jag låter det bara vara.. Det är inte likt mig, det är som om jag ger upp innan det faktiskt är för sent.. Jag låter dig glida ur mina händer. Jag låter våran vännskap gå åt sidan. Jag är chanslös, jag kan inte göra något jag är maktlös! Jag bara ser på medans du försvinner..! Medans du går en annan väg, en väg där inte jag existerar. Tänker du någonsin på mig, på oss.. På det vi hade som jag inte vet vart nu försvunnit..? Är det kanske mitt fel..? Gjorde jag något fel.. Vet inte om orden du säger är sanna längre, det kanske sägs utav en vana, eller för att inte göra mig besviken.. Men jag förstår.. Jag vet hur du har det, hoppas att du aldrig gör samma misstag som jag en gång gjorde.. Undra om du ens kommer reagera på denna texten.. Kanske inte, ja det skulle ju bevisa rätt så mycket.. Kan ju säkerligen säga att vad som än händer så är det du som är den bästa för mig, det är bara du som kan få mig att må bra! Det är bara till dig jag vill ge min kärlek! Det är bara dig jag älskar ...

Helt och hållet sant.


Frusen tjej..

hejdääär, sitter i mitt rum och fryser, ja det låter galet kul. haha nee! Har nyss badat, mohaha älskar att ha pool! haha även texas fick sig ett bad, stackaren är helt galen nu ;d haha .. ne men orkar inte blogga, skulle mest kolla den andra bloggen.. som jag kommer börja blogga på. hihi får var en hemlis ett tag till :)

Beautiful

vacker, Julia Roberts

You Need To Show That You Are Here...

Egentligen för trött för att blogga överhuvudtaget. egentligen för trött för allt.. skulle verklinge behöva plugga, men det går åt helvete.. har varit med kevin idag.. han drog å jag åt nyss. SKA tvinga mig själv till att göra klart allt arbete.. sen tänker jag gå å lägga mig, heedooo..
Tumblr_llz75wnq2r1qjdx4mo1_500_large

Bilder från dagen


Rubrik...Rubrik...Rubrik...Rubrik...

tjo så här mitt i skoldagen, sitter hemma och har nyss städat liiite.. fortsätter efter skolan! Förmiddagen var jätte mysig i Kungsängen där världens bästa lärare bor :) hihi, grillade korv och bara chillade! Håltimma till halv 2 nu, så jag åkte hem för att hämta moppe hjälmen. Nu ska jag ut i det fina vädret och busa med texas :)
åååh vad liten han var :O fööör söt..! ♥

You Smile, I Smile

Jag iiiidaaag :) för den som undrade, men det gjorde ju självklart alla .. ;)

Om sisådär en halvtimma går jag till bussen där ronja kommer att befinna sig. Vid lunchtid kommer vi åka tillbaka  till skolan för att sen ha en eftermiddag med lektioner, kul.. nej ..

Svar på kommentar!

Svar: Hej ANONYM.. Jag skulle ju kunna ljuga och säga att jag glömt bort vad affären hette.. men det är ju inte så snällt av mig.. Men eftersom jag inte alltid är så snäll så tänker jag inte säga det för att jag vill inte att någon annan ska köpa likdana kläder som mig för det är det tråkigaste som finns... tycker det är rätt tråkigt med anonyma kommentarer också.. men aja, godnatt..

hihi jag är bara för snäll ibland.. :)

OnMyWayToBed

ligger i min säng nu med min omtyckta onepiece. Smsar lite och ska sätta på en film! Lägger mig tidigt, men det är ju himla underbart skönt att få sova och vakna innan klockan ringer och även vara utvilad :O underbar känsla, hehe :D

Hur som helst, imrgon börjar jag halv 10 i jakobsberg station. Vi ska med klassen hem till våran lärare i Kungsängen för en förmiddag med klassen! Mysigt, ser fram emot det jätte mycket. Har aldrig gjort något med klassen under de 2 åren jag gått på viksjöskolan så nu kan det väl vara dags kan man tycka..
En fin bild på min mor, det är ju trottsallt hennes dag! Kärlek till dig ♥

Luftmadrasser i mitt hjärta :D

Kom nyss hem från outlet där jag och min bror köpte två badmadrasser! Ni vet sånna roliga grejer att ha i poolen ;) hihi kanske tar ett kvällsdopp eller hur låter det.. Kallt?!

Ice Dream

hellu, moppekurs idag igen dåra, hela förmiddagen. Åkte in till stan efter, hittade två par shorts! Ringde på mamma så fick hon komma och betala dom ^^ hiih.. Vi plockade upp mormor senare! Trevligt. Har nyss fikat och haft "presentutdelning", det är ju trottsallt morsdag. Jag har inte tid att blogga nåmera, ska plugga till moppeprovet.
Köpte även en svart tubkjol! 75% rea, dvs 40 kr. hihih fynd!

Fuck you, I hope you cry to bed tonight!

Hejdär! Ligger i min säng med huvudvärk och känner att jag skulle kunna svimma när som helst! Herregud är helt slut efter idag..! Efter kursen var det bara hem med en gång, duschade åt och var lite social! Kvällen spenderades mest med Linus, trevligt&mysigt :) Som sagt ligger redan i sängen redo för morgondagen då klockan ringer halv 8! Godnatt allesammans hoppas ni haft en lika bra dag som jag ;) puss

Mopedkurs

Hejdär, sitter i Sollentuna på moppekurs, har en liten paus just nu.. Kan ju säga att det är galet långtråkigt..! Men det är bara att stå ut med detta så har man moppe att glädjas av hela sommaren sen ;) grymt ju! Slutar vid 5-6 tiden då jag kanske kommer behöva ta bussen hem... Funny -.- jaja vi höres ikväll

känner mig lång

godmorgon allesammans! Idag blir det moppekurs i sollentuna, ska dit om sådär en timma! Intensivkurs yeeiy! Håller på hela dagen så detta kan nog bli bra.. nu gäller det ju bara att köpa moppeden också! hihi.. Hur som helst, sitter i min säng å har pluggat hela morgonen, för duktig! Ska nu börja göra mig iordning! Går runt i mina klackskor, hihi kännermig galet lång, vilket inte är helt fel.

Tröjan jag gjorde, Somrig outfit.

You are only mine, in the dream. And this is the real...

Låten "the lazy song" passar in allt för bra på mig denna kvällen tyvärr..! Så ja för min del bliv det att bara sitta hemma, glo på tv.. Skulle behöva plugga till moppe provet, men det klarar jag inte av med den här känslan.. känslan av att vara oskyldigt hatad! Fun...

Kiss Me, Kiss Me, Say That You Miss Me.

hejsan hopsan, kom nyss hem till pappa för hämta lite bra-saker-att-ha-om-man-heter-felicia. Väntar på jossan, och ah för att inte känna mig så ensam dunkar man musik i hela huset! Skönt! Om en halv timma eller så där drar jag och jossan och köper skolavslutningsskor! Min klänning har kommit idag och mamma har hämtat den, hoppas jag.. Så lägger in bild på den ikväll, skorna också + blusen jag gjorde klart i slöjden idag!
jag och brorsan i somras!

I Have Find My Way.

Slänger in ett inlägg lite enkelt sådär. Blir nog det sista för dagen.. Jag ska skriva lite mera på min läxa, sen tänker jag hoppa in i duschen! Sen är det min mysiga säng som väntar! Dessutom Fredag imorgon vilket jag ser fram emot, inte så speciellt mycket kvar i skolan dvs inga jobbiga lektioner typ! hihih godnatt ♥

Spännande NOläxa.

heyheyhey.. @ mamis home now! Tänkte skriva ett inlägg här på engelska men det sket sig när jag inte visste vad första ordet hette.. hihi! Har typ inte gjort nånting i skolan idag, har varit en grymt skön dag även fast vi slutar halv 4! Drog hem till pappa, f-f-f-f-fixade lite, tog bussen till mamma.. nuuu sitter jag på golvet och försöker plugga, går lite halvbra sådär.. Mäklaren är också här, hihihi fett kul :D

En fin bild!


Music That Reminds Me Of The "Old" Days!

tjobrää, sitter å lyssnar på jätte gammal musik på min gamla itunes, hhihi tänker tillbaka jätte mycket! Rätt kul ändå, håller på att rensa min hårddisk eller vad det nu heter, haha det kan ju inte heta hårdisk, sen blir hårddisck också fel? jaja jag vet inte vad men nu förtsår ju och det är ju ändå huvudsaken! Ska strax läga mig.. börjar halv 10 imorgon men ändå rätt skönt att vakna utvilad!
redan i den där åldern var man bedårande gullig... hihiih

Kämpar in i det sista förfan :D

Sitter här i min nya säng och mitt inte färdiga rum.. chattar och kollar på lite olika mopeder, jag som är så fattig kommer aldrig kunna skaffa moppe ju, aja kurs i helgen i allafall! Det är ju alltid en början, hihi.. har gjort klart mitt so arbete, sitter och skriver rent min no också.. fett tråkigt! Tar en paus och hoppar in i duschen nu. sen får vi se om jag orkar mycket mera..!
två söta tjejer i "publiken" innan balen, hihi Sara och Fanny

HAHAHA..

DAD FAIL
what?!!
LOL
awkward
HHAHAHA vissa människor är för dåliga :D

I Want To Scream.. Just So You Can Understand..

hejdär, gymmet somsagt efter skolan gick bra! Var lite för flummig idag bara .. hehe.. satt å snackade efter med julia å dennis ett tag, länge sen man pratade med honom. Har ätit och pluggat! Medans sex and the city serien håller på att laddas ner ska jag ta och kolla på waiting for forever. Inte en aning vad det är för film, men den ska ses på iallafall.

Utan dig inget mig.

hejsan, sitter i skolan nu har so lektion.. nästan klar med mitt arbete! Fyfan vad skönt! Känner mig lagom nöjd också. Grymt! har bara en lektion till vilket är no då jag också ska plugga hjärnet! Efter skolan drar jag och julia till gymmet! Sen blire hem å duscha, plugga! Sen ska jag se efter vad en viss person gör.. se om den där speciella vill träffa mig (a) hihi puss


I lördags- julia, alexi, elin, jossan, ellen och jag :)

Alltid är det nått!

Hejsan! Slutade 12 idag! Skönt, jag å bassi drog hem till mig, hämtade Emil efter ett tag, har passat honom hela dagen! Åkte till vallen för Emil skulle få gå på sin sista träning! Jag adam å bassi satt mest å chillade under träningen! Hihi sen blev det glass och middag! Osv osv..! Bassi drog nyss och nu tänker jag ligga här i mammas säng å lyssna på musik tills jag dör! Mys! Puss

Låter tiden ta mig till bättre tider..?

Godmorgon, känner att turen ej ligger på min sida idag.. skulle helst vilja ligga i sängen hela dagen bara låtsas sova..

Jag vill inte titta, inte blunda.. jag vill inte le, inte ledsen.. Jag vill inte röra mig, inte vara stilla.. Jag vill vara någonstans imellan.. men jag vågar inte det.



...

I'm a bad person..
But I swear I'm going to be good..

läskigt att vara ensam hemma .. ?

jag har aldrig tyckt det är läskigt att vara ensam hemma, först nu den senaste veckan har jag börjar bli as rädd! Jag älskar när det inte är någon hemma så man kan dunka musik i hela huset.. bara att när man inte sunkar musik hör man ljud hela tiden! Skit läskigt! Och sånna ljud som nyss lät är inte normalt om det nu inte skulle vara någon knarkare på min nedervånig :/ så fort man sänker musiken för att höra vad det var som lät slutar det låta.. och när jag höjer musiken igen så låter det! Galet läskigt.. jag som aldrig varit rädd. nu vågar jag inte röra ig från min plats här i sängen :( hjälp mig..
Tumblr_llg62x0py41qhhcpeo1_400_large
tänk om det spökar hos mig :(((

huvudvärk som aldrig försvinner..

hejsvejs. Sitter hemma nu och pluggar vilket jag har gjort i snart två timmar.. Herregud vad jag känner mig duktig.. problemet är bara att jag inte kommer så långt.. Har städat och fixat iordning lite också.. Väntar bara på att mamma ska komma hem så vi kan beställa min jävla klänning och sen att jag förhoppningsvid får skjuts till pappa! Ska ner å dricka något och ta en huvudvärkstabblet nuuuuu! Den lär inte försvinna men det känns bättre att ta en iaf.. heheh (a)
JÄVLAR GAMMAL BILD!! :o

frågooor...

har jag... tycker jag... vill jag... vad har jag...
Gråtit?
nooope!
Kramat någon de två senaste dygnen? yees!
Pussat någon de två senaste dygnen? Yesss! :D
Köpt någonting? godis, typ :p
Sjungit? Varje sekund, minut, timme, dag, vecka, år! Dvs ja!
Saknat någon? yee..
Vad tycker du om kärlek? Det blir bättre! 
När fick du senast en komplimang? typ idag :)
Vill du gifta dig? ja klart, inte ännu bara :D
Vill du ha barn? ah det vill jag.
Senaste filmen du såg på bio? hur många lingon finns det i världen!
Bästa TV program just nu? kollar ALDRIG på tv..
Vad åt du till frukost? yoghurt..
Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? New york är min vilja i nästa resemål!
Favorittid på dagen? haha va.. ?
Favoritdag i veckan? Fredag & Lördag!
Favoritblommor? de fina blommorna så klart ... (a)
Vad lyssnar du till just nu? Det vackraste...
Favoritfärger? BLÅÅÅÅÅ
Hur många tatueringar har du? har inga, men vill ha när jag blir äldre..
Hur många piercingar har du? inga där heller! Vill inte ha heller!

Engelska lektion

hej sitter i datasalen med julia å ronja breved mig + jossan! Har engelska och ska skriva om en låt som betyder för en. fick bli I should Have Kissed You med Chris Brown. Hihih, vet bara inte hur man ska skriva allt på engelska! Jaja, halv idrottsdag idag, hah vi ska spela sällskapsspel ;) grymt!


Julia och Jag i lördags!

En Dag Kvar Till Ny Vecka...

... Dtv en vecka närmre sommarlovet, galet vad tiden går fort! Bara 3 riktigt skoldagar kvar! Månd&tisd är friluftsdag och halvdag! Älskar. Hur som helst, nu ska jag kolla film och sova.. godnatt :)

Godiiiiis

hello, är med bassi just nu :) vi har varit jätte snälla och lekt med emil.. hihi! Nu blire att gå till jakan och köpa godis, haha för gott! puss
me like, huihih

11-05-22

hejdär! Hann inte blogga igår när man kom hem ifrån stan.. Köpte lite grejer, kanske kan visa senare! Vi fick skjuts till ica först, köpte något att grilla innan vi sen fick skjuts till göväln. Jag, julia, jossan, elin och ellen satte igång grillningen på en gång! Senare kom de flera folk, hade en bra kväll trotts vissa ;p haha .. ne men ska inte klaga! Gick sen hem när man kände på sig att det skulle bli skogsbrand.. vi tog följe med massa, julia jossan och alexi sov hos mig! de har nu dragit och jag har nyss duschat å städat!
flera bilder kommer sen :)

stackars min kamera :'(

jävla bajs kamera man har.. måste nog lämna in den på lagning :( minneskort "hållaren" eller nu vad det är i kameran så att den synkar med minneskortet har bara slutat funka eller något.. blir skit sur och ledsen på dethär! Palla lämna in den-.- jävla bajskukhorskit! åååh nu blev jag bara mera sur.... jajaja ska se till att bli på bättre humör när jag får shoppa l i t e.. bajs.. hejdå..
R.I.P ... hahaha det var den enda jävlen som dog idag, fast i min undergång :(

Det kan inte bli bättre


Tjejig dag :)

Hejsan allesammans! Idag går jorden under! Härligt! ;) tror faktiskt inte ett dugg på detdär! Jorden ska ju typ gå under varje dag nuförtiden tiden! Så det är nog bara skitsnack, som alltid! Ne men känner mig lite trög på att uppdatera! Igår var jag med Sebastian! Trevligt! Blev väckt tidigt imorse... Lika bra det då kommer man igång och hinner göra saker innan man ska dö.. Hehe :) ska strax hoppa in i duschen, vill bara inte slita mig från min musik.. Vid lunch tid nångång åker jag och mina tjejer, dvs Julia jossan och Alexi, tyvärr inte Ronja idag Till stan, kanske hittar nått mysigt ställe att fika på och sen självklart blir det shopping! Sen hör jag av mig om hur denna lördagskvällen blir :)

I Do Not Know Where From I Get The Nervous Feeling...

Nu ska jag kolla på film.. like always! Det får bli The Notebook, så himla bra film!
Love,sky,love,crossing,graphic,heart,road,sign-e3af69e73743b231fbdc40ef0ff1fc97_h_large

some day ...

tjatjaa allesammans! Torsdag å dagen är snart slut, vad innebär de..? hihi fredag imorgon, gud så skönt! Älskar när man är ledig mitt i veckan då blir veckan så himla kort. Underbart! Hur som helst, har nyss pluggat! Direkt efter skolan drog jag och kevin till mig hämtade mitt pass, sen åkte vi så jag fick kolla min syn inför moppe! Alla rätt, ja man är ju typ bra, hihih :) Sn drog vi till honom å chillade! och nu har jag inget mer att säga...
Varför är det så himla skönt att ha keps på sig, haha gillar de som fan!

I Will Fight Till Forever

@ home now! Hade en bra dag i min framtida ... komun ? .. haha tönti man är ibland! aja, nu ska jag städa på mitt rum, trevlans! nej men sen blir det en film och sova, standard...
Tumblr_lkmoz67ti41qjdx4mo1_500_large
trueeeeee

JUSTE

ah juste gjorde ny header också.. blev insprerad av min gammla blogg. hihih! Blev halvt nöjd, rätt tråkigt bilder.. men skit it ;)

SIGTUNA TJAA

Hej där, sitter i bilen påväg till sigtuna nu! Ska kolla lite på tomten eftersom min brorsa ville det, så tyckte mamma vi skulle käka där också så att så blev det... Mysigt ändå! Helg galet att det bara är ett år kvar tills jag flyttar, fan läskigt.. tiden kommer gå jätte fort! herregud, jaja vi hörs mer ikväll puss!

full rulle hära

hej pluggar för fullt här! har viserligen tagiten en liten paus bara för minuten, slänga in ett blogginlägg och facebooka lite.. men ska aldeles strax fortsätta.. bara att det är så jävla svårt utan hjälp.. adam har gett upp och sitter ute och solar. Tack för den lixom, men måste fokusera nu. puss...
sweet just nu..

bara ett vanligt inlägg.., precis som alla andra...

Känner mig lite seg.. klockan är ju ändå bara 9. men känner mig ändå stressad över allt plugg... kan inet börja plugga ännu för adam sover -.- han måste hjälpa mig, aja. ska passa på att duscha och göra mig klar medans han sover.. om jag lägger på en kol..
hahah dör.. klassen innan ok igår ;p

Glatt överraskad

hejsan hopsan... kom nyss hem efter att fått surprice när kevan å bass plötsligt var utanför mig, haha sweet ju! Kul att det började regna på en gång när dom drog, haha dom lät bli blöta som fan! MOHAHAAH jobbigt killar ;) nee men pluggade tidigare idag med hjälp från min storebror, snällt! 

Imorgon är det reflektionsdag, halv.. men ska ändå plugga en jävla massa! Drar till gymmet på morgonen sen hem och plugga. grymt!
oldie

Today i hope for you

Hej! Sitter i vardagsrummet har musiken på högsta och Inge hemma! Det är väl ändå för skönt! Kollar runt lite på mobilen, försöker fatta hur man "mmsbloggar" som det tydligen kallas? Med det menar jag att blogga ifrån mobilen med bild..? Får se om jag fixar det sen! Hur som helst hade ok-varvet idag! Försämrat mig med 7 min från förra året! Inte okej! Herregud måste börja träna mycket mera.. :/ lite synd! Anyway vi höra om jag får mms-funktionen fungera! Puss

det var tider det ..

säger godnatt med en hel drös bildminnen, ingen lär nog kolla på bilderna förutom dom som är med på dom.. kanske ..

duktig tjej här

hellu allesammans :D sitter på skolia och håller på att besvara en enkät om hur jag tycker att jag ligger till i alla ämnen! Kom nyss till mamma, har varit hos pappa och hämtat lite grejer, som alltid.. :) På en gång efter skolan  drog jag till en optiker, ska tillbaka i veckan typ!! kvällen kommer bestå av plugg. Min bror hjälper mig med min novell så den blir bättre, toppen! puss..
jag och min bebis ronja för jätte längesen !

Extra sovmorgon

hellu, sitter här och latar när jag borde stressa som fan. haha men sån är jag! Vaknade lite för sent.. men jaja! Börjar 10 idag! Slutar 4, nice! -.- efter skolan drar jag till jakan och fixar en grej hos en optiker! funny, sen ska jag dra till mamma också, bloggar ikväll!
hahah vadå vinter :p endast ett halvår sen :O :D

♥SMURFARNA♥

hejsan, ska strax lägga mig! ska bli riktigt jävla skönt att sova, jätte trött. det blev inget plugg for min del -.- men det är ju så fucking tråkigt så orkar inte. Det blev skype med anton och bassi istället! Bättre det, hiihih :) extra lång sovmorgon imorgon, ingen mentorstid så det är skönt!♥

händer det verkligen?! :D

hejsan hopsan :) här uppdaterar jag trögt! men ibland blir det så! Hur som helst, dagen har spenderats med bassi, nice nice nice! Kom nyss hem och sitter här å sjunger högt! så underbart! jag ska nog söka till idol, tror alla mina kompisar håller med ... (a) hahah eller inte.. tyvärr! nee men tänkte skriva att jag ska plugga, bara att jag inte kommer göra det, struntsamma! bye ♥
två gamla bilder, kanske ett år sedan!

let the dream come true

make a wish, wait a while, then be sure that it will soon be yours. let this be the future



With You Guys I Feel Safe

Där finns två personer som har största platsen i mitt hjärta, dessa två personer är så obeskrivligt underbara så det är helt otroligt! När jag umgås med dom ligger jag på toppen i mitt liv! Jag känner lycka! Jag vill aldrig lämna tillfället! Jag kan inte leva utan någon av er! Jag slutar inte tänka på er! I eran närvaro mår jag som bäst! Jag kan inte beskriva med ord! Jag skulle aldrig vilja svika er.. Jag är så rädd för att förlora någon av er.. Jag vill inget annat än att umgås med er! varje sekund, varje minut, varje timme.. varje dag! Det är för er jag håller mig uppe! Vad hade jag gjort utan er... usch, tanken gör mig rädd! Har jag er, har jag allt! så är det bara! kärlek till er ♥

Lördagskväll

tjofan, han inte blogga innan jag blev hämtad av kevin och flera! Drog till kevin, kvällen spenderades med kevin, bassi, jens, linn, carro, malin och ellen. orkar inte berätta så mycket! Kan säga att kvällen avslutades betydligt mycket bättre än den började! Hur som helst kom hem för kanske en kvart sen! Lägger mig och sover på en gång, är frusen och trötter!

photos of me

taggish till mamish nu.. haha tönt!

Loving would be easy if your colurs were like my dream,

HAHA så damn sexig lillebror!
tjobrä, vaknade rätt tidigt imorse men somnade om och drömde en galet bra dröm, haha för kul! Bara att man vaknar av sms. inte lika kul ;) men skulle ändå upp! Har suttit och kollat på high school musical hela morgonen! Duschade nyss och ska nu hitta något att ha på mig! Sen ska jag dra till mamma och hämta lite saker, hör av mig om resten av dagen senare.

Jag vill inte vara tjejen du tycker illa om

Hejsan allesammans! Ligger hemma i min säng nu! Hade tänkt kolla på en film men orkar inte så jag ligger å lyssnar på musik :) tänker lite sådär! Ska strax försöka sova.. Tidig fredag, men kanske bara? Hihi, jag har inte haft otur idag ;) förutom att jag försov mig men det bar ju inte så farligt ;) hihi godnatt!

Fredag den 13:de

... och kevin kan inte prata, ne stackaren! och jag kan, Måste man ju bara få meddela, sen kan man meddela att min chaufför kom och hämtade mig! snellt? nej :) joo :) haha vi vet inte riktigt vad vi ska göra nu, men käkar här iallafall, hör av mig sen :D

fredag i mitt hjärta

där gick yterligare en vecka och en vecka närmre till skolavslutningen, galet vad jag längtar mycket! En tidsmaskin skulle inte vara så jätte fel ^^ hihih! Hur som helst, komm nyss till skolan, försov mig så det är ju nice, nee.. men han iallafall bara att jag glömde skåpsnyckel så idag blire trångt i ronjas skåp! Grymt ;) sitter i datasalen nu med ronja och josefin breved mig! jobbar so arbete, ja eller jag bloggar och facebookar dåra, men vi säger det! Slutar halv 4 idag, då får man smaka på det goda muffinsarna (a) efter det blire att vara med kevin! kan bli en rätt bra dag, pusshej


en gammal bild på mig och lina!


En bit av mig vill backa medan en annan bit vill skapa en framtid?

historien upprepar sig och slutar alltid likadant, sidan som går vidare har någon redan rivit av. sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om, men jag vänder om ennu en gång och jag fastnar halvvägs... jag vet inte hur jag bär mig åt!

jag kan inte prata med dig,

kände för att slänga in ett inlägg såhär lite enkelt :) sitter och kollar runt på moppekurser, hatar det. Allt är så galet dyrt -.- får la lösa sig på något sett..! hur som helst, sitter å pratar med anton i skype, riktigt jävla länge sen, 3 månader kom vi fram till! höhöh, ska strax hopa in i duschen, sen lägga mig :) 

Bild på sommarhuset i falkenberg som jag fakiskt lovade att lägga upp... 



The Lazy Song!

Hahaha jag säger bara att detta är skönaste musikvideon på länge! hahah låten är grymt bra, men man kan ju inte låta bli att ta hela alltet som ett skämt när man gjort en sånhär enastående bra musikvideo ;)

... Jag vet bara inte hur jag ska förklara för dig ...


hejallesammns, ligger i sängen och chattar på facebook.. lyssnar på lite skön musik sådär! Har nyss ätit middag och pluggat, även fixat nytt minneskort till min kamera, det gamla blev ju helt knas :/ men ingen större skada skedd ju! Skolan idag var riktigt chill, hade no prov och det gick skitbra! Herregud, skulle faktiskt inte vara omöjligt att jag kanske får ett mvg på detta, hihiih jätte stolt över min insats idag! hade sen mattelektion, den var också kul, haha som vanligt!

Så två lektioner och sen var det elevkonsert och lillskit var med, så duktig så! Var kvar i skolan ett tag efter med lite trevligt folk, sen drog jag och ronja till mig, vi gjorde chokladmuffins med hallon i! mumma, eller jag tror de blev mumma har inte smakat ännu eftersom det är till imorgon på slöjdlektionen! yäää...

höhöhöööhöh

hahaha jag älskar mig själv

hahah tjooo allesammans, en riktigt bra morgon! ahaha älskar att jag inte bryr mig ett jävla skit! ;) haha!! jag e best! Sitter och dunkar musik, är ju ensam hemma denna morgonen, grymt! Om en halv timma får jag skjuts till skolan av kevin, snääääääällt :) tacktack! aah jag ska sminka mig och välja något att ha på mig ! hihi
en söt liten bild på ronja och mig för några helger sedan!

önskar att jag hade valt en annan väg i livet!

hejdär, drog med kevin till spåret där han mötte johnny, dom sprang spåret och jag körde moppe runt! Haha latmask här eller?! hah grymt, drog till kevin och käkade sen, han körde mig hem sen, snällt :) Jag borde verkligen läsa lite i min no bok nu, imorgon väntar ett prov. Som jag för första gången ser fram emot! Endast för att jag kan alla svaren på g-nivå, haha stolt! Nu sitter och och chattar med anton, så himla länge sen! ja gud ja! Ska strax logga och göra lite nytta också...
fin bild på josefin och julia!

inte talar om mig själv

hejsan hoppsan, nu sitter jag hos kevin. Han kom till mig efter att jag varit på gymmet med julia och tagit en halvtimma i solen och en liten dusch! Awesome ju! Vi gick till honom tog även ett stop på ica å köpte glass och cola. har suttit ute i solen å chillat, pratat å lyssnat på musik! Häärligt, hoppas vädret håller i sig och att väderleksprognosen har fel om att det ska regan imorgon..?

Jag älskar dig

Hej, tänker inte komma med värsta bra inlägget för mitt humör orkar inte det! Har varit med Kevin och Emil hela dagen. Badat å grejer! Me like! Kevin drog nyss, nu tänker jag lägga mig för jag är så galet arg och sur! Mensvärk på högstagrad dessutom.. Sug! Hejdå

Datasalen

hejsan hopsan, sitter i datasalen nu. Har haft en lååång no lektion, haha för rolig vekarie! Nu är det so och vi ska först skrivia några grejer på skolia sen fortsätta på "asien resan"! Lunch efter denna lektionen, då det blir glass och en plats i solen! Nice! Efter skolan träffar jag kevin, tooooooppen! Puss


sweet :)

Finally home

Hallooooj :) hihi! Hemma nu, galet skönt! Kom typ för en timma sen, hoppade in i duschen med en gång, riktigt skönt! Ligger å smsar med min favorit nu, men ska sova strax! Det är ju en dag imorgon också.. Börjar 8 och har inte så stor lust att försova mig ! Så puss! ... Juste, ännu ett till bildlöst inlägg, min dator är gröt störd, så det går typ inte att blogga från den, därför inga bilder.. Vetju fan i te hur man lägger in bilder från mobilen... Man borde göra en iphone app till blogg.se (y) ...

Sho sommarvärme

Hej allesammans! Måndag idag och ledig för det är studiedag, och jag är fortfarande i Falkenberg, vädret är galet fint! I förmiddags gick vi bort till sommarhuset vi köpt! Awesome, ni får en bild sen :) efter de hämtade vi upp Emils farmor och åkte å käkade "på golfbanan" mycket trevligt :) kom nyss tillbaka och har varit duktig å pluggat inför matte provet imorgon.. Kul! Om typ en halvtomma börjar 5timmars bilresa hem!

Inte ett moln så långt ögat kan nå


fett het! jo jag tycker det :) hih, om en timma tar jag mormors sommargula cykel hem till henne där hela familjen är ;) haha nice! Har solat och badat vattenspridare är vetni. HAr nog inte fått så mycket färg, men man måste ju lägga en grund..! Hur som helst, ikväll ska jag käka på ocean med familjen, lär bli cesarsallad till mig, igen! puss

Seg söndag!

Helluuuu :) vaknade nyss typ! Hade en great kväll igår med Emelie, bara att min kamera gick sönder...! Jaja idag vet vi inte vad vi ska göra?! Får la se :) Ah fick bli ett kort bildlöst inlägg! Tjadå !!

Just a really good friend.

Kärlek till en vän, en riktigt bra vän är bland det finaste! Vänskapen består mellan de starka banden vi byggt upp tillsammans, lyckan jag känner när jag är med dig är obeskrivlig! Känslan när jag är ifrån dig och inte pratar med dig är hemsk! Det finns ingen annan som dig! Världens bästa vän, man kan säga allt till dig utan att du dömer eller ser ner på en! Allt du gör och säger, så som du kämpar för att se andra glada visar vilken hjälte du är! Det visar verkligen hur du är värld allt som finns i världen! Jag älskar våran vänskap, det är det finaste jag har, det enda! Det går inte att beskriva min känsla i hjärtat. När jag inte pratar med dig blir jag så galet nere! Bara utav att möta din blick gör min dag! Tänk när vi inte går i samma skola, vems blick ska jag då möta? Vem ska få mig att le även fast jag har en skitdag? Ingen har nånsin fått mig känna på detta sätt till en vän! Du är allt jag har, du är mitt hjärta! Vad hade jag gjort utan dig..? Vem skulle jag ha att vända mig till när jag verkligen behöver, det finns ingen annan jag vill prata med än med dig! Det är enkelt att lätta på hjärtat hos dig! settet du är på är så jävla bäst, alltså du visar verkligen att du finns för mig, jag vill umgås med dig hela tiden! Jag har alltid kul när jag är med dig! Du får mig att le så enkelt. Jag går inte ett steg utan dig! Jag klarar ingenting utan dig! Blir tårögd bara av att se dig när jag saknat dig. Önskar att du alltid var med mig, men så kan det aldrig bli! Du är allt för mig, du får mitt hjärta att slå snabbare så fort jag ser dig! Du är världens finaste peron, Är det ens normalt att känna såhär för en vän?! Jag älskar dig med hela mitt hjärta! Låt oss aldrig mera bråka, en gång räkte för att jag skulle ha världens undergång! Lämna mig aldrig, för du är allt jag har! Jag älskar dig så mycket jag tappar kontrollen! Världens underbaraste vän!! :)

Ooooooouuu :)

Tjo allesammans! Gårkvällen var nice som fan! Hade jätte kul med mina tjejer! Skrattade som bara den! Idag började dagen kl 6 då jag satte mig i bilen på en gång för att åka till Falkenberg med familjen! Härligt att få kolla bort och träffa vänner här också! Kom fram vid 10 imorse typ, åkte till stan, köpte en söt blus! Drog sen till farfars grav..! Sen hem och gjorde en jätte god cesarsallad! Nu har jag nyss duschat och ska göra mig iordning för kvällen! Som börjar med middag hos kusinerna, som jag inte träffat på en evighet ju :) lite senare beger jag mig in till stan igen för att träffa Emelie och sen sova här! Också en evighet sen :) jaja nu ska jag sminka mig och fixa lite! Ha en bra lördag! Och juste ;) vet ni vem vi träffade på stan igår kväll! Ulrik munther! För söt kille :D haha fan va glada vi blev !!

hade kunnat få bästa helgen på länge...

... men tack vare mig blev de inte så. men okej, jag överlever..!

Strax ska jag bege mig mot bussen där jossan, ronja och julia sitter! SEdan tar vi oss vidare in mot stan! Klockan 20.40 börjar bion vi ska se. Hur många lingon finns det i världen blir det, haha kommer dö av skratt! Like! Orkar inte skriva värsta inlägget! kan säga att jag mami och lillebror haft en mysig eftermiddag och grejer, vi hörs :)

Fredag, som vi alla längtat! :D

tjoooooooo, ska gå till skolan om några minuter! Börjar 8 slutar halv 4, ahdet e ju kul. eller -.-?! aja.. Det är ju alla niors spex foto idag också, haha fyfan vad kul, hoppas alla bokstavligen klär ut sig, den som inte gör det är ju på riktigt skit tråkig! Tycker jag! aaja, vi höres senare ikväll! :) puss
Yesterday, @jossansa place :)

9ornas bal

lillskit (anton) och lillen så gulliga ♥

What kind of person.

Hejsan hopsan, tog mig igenom en galet lång dag i skolan utan några problem, nästan.. haha för roliga matte lektioner! Ja vi är som vi är! Efter skolan drog jag julia jossan och alexi till jakan en snabbis, jag drog hem efter det, fixade lite sen gick jag till julia där de var, sedan åkte vi till 9ornas bal, så fina alla var. Det kommer bilder! Åkte där ifrån vid 7 tiden och nu har jag ätit och bara suttit, ska plocka upp kläder från golvet för imorgon kommer städerskan. sen tänker jag gå och lägga mig så jag inte försover mig imorgon som jag annars gör VARJE fredag, pusssss ♥

skola om 1&1halv timme

sovmorgon idag, så himla skönt att ha det två dagar i rad! Underbart, igår hann jag inte blogga något, gymmade efter skolan, duschade, julia kom en stund. skulle passa emil så att vi bakade chokladbollar från lillebrors önskemål. somnade själv när jag skulle lägga emil vid 8 tiden så att. jag har verkligen sovit ut inatt. skönt! Känner mig ändå inte särkilt pigg och taggad på livet.. men det kommer en annan dag! Jaja.. Ska göra mig iordning efter skolan drar jag till mamma en snabbis, hämtar lite grejer, sen till pappa. Sen tänker jag och mina tjejer dra på 9ornas bal! Lyx!
tre finfina bilder från igår :)

don not give this to me

inen ork, ingen lust, ta mig från nuet. ta mig bara här ifrån. mitt allt♥

SigtunaSkolan Humanistiska Läroverket

Tjobrä, kom hem från stan för ett tag sen, var inne och kollade min jacka lite snabbt också, ska tillbaka så ska jag typ få en ny eller någonting. skumt men nice! kommer säkert inte vara samma modell heller men det gillar jag bara! Var på strand och lyssnade på något om sshl som sagt, åkte kommunalt så allt tog extra lång tid. men det gillar vi också, fan vad positiv jag ska vara! Ajaa, vi hörs ska kolla film eller plugga, om jag vill ha en framtid kanske man skulle ta å plugga ist!

Svar på kommentar!

Ja texas är min hund, eller inte bara min, familjens såklart! men vi säger att det är min ;)

Stockholm stad

ser galet liten ut.. eller jag är liten.. juste så var det ju! Ska till stan nu med mamma äter middag där å göra lite ärenden. Nicedå! Ska fixa lite grejer nu. puss

Hjärtat är en plats där man förvarar sin vänners kärlek


halv studiedag :)

drog till skolan imorse,haft en sån jobbig ångestdag typ. Hade viseligen bara tre lektioner varav den sista hade vi prov på, gick åt helvete... kommer få göra om det för jag kunde inte någonting, skämigt ju! Jaja, hade en kul rast iallafall, satt å skrämde små skitungar, haha fan vilken skön klass jag har, eller aa halva klass jag har! ;d hah! Hemma nu, har fixat lite grejer och ska plugga ett tag till innan mamma kommer hem då vi åker till stan, kanske får shoppa något om jag har tur! Sen ska vi på någon sshl grej, yääe!
sötnosar ;)

dags att tänka på morgondagen

ah rubriken stämmer väl, orkar inte sitta uppe halva natten. laddar ner filmer och chattar med lillen. har gjort det ett tag nu och är lagom trött! Ska börja göra mig klar sen kolla på någon film jag laddat ner. godnatt
hah gulli bild på mig å lillen dåra, man ser oss fett med bra ;)

DETTA ÄR INTE ETT MÅSTE FÖR NÅGON ATT LÄSA

måste bara få berätta hur jävla bra jag är! hah bara för att få vara lite ego.. Jag har egentligen världens bästa liv, jag har allt man kan önska sig, jag har de bästa vännerna i världen, jag har världens bästa familj som gör allt för mig. det vill bara mig väl! det är inte ofta jag inte får det jag vill ha! Jag är hur lycklig som helst! jag lever mitt liv precis som jag borde, jag är precis så som en 15 åring borde bete sig. jag har mina dåliga sidor, men vem har inte det lixom! Jag gör fel, jag gör mina misstag precis som alla andra! Me love my life. hiihih sommaren ska jag göra till den bästa, bara ta dagen som den kommer inte stressa fram till någonting. bara göra det som behövs, för fan vad man är stolt över sig själv när man gjort rätt och gor bra saker! Om ett år börjar mitt liv som på nytt, flyttar till sigtuna och galet vad livet kommer erbjuda mycket nya saker! Älskaaaaa ♥♥♥♥♥

ute på promenad med texas

ute på promenad med texas

Usually I do something about it, now I let it be!

hejdär, skolan idag gick fort, det var chill! Har bara gjort bra saker sen jag kommit hem, städat, pluggat och ätit. haha finns ju inget bättre! underbart.. klar med novellen som jag så duktigt kom på aldeles själv... sen har jag gjort engenskan också, skulle börja läsa hemkunskapen men där pös luften ur mig och hade bara ingen ork till det mest ointressanta.. nu väntar jag mig en mycket jobbig grej.. haaajdooo!
snygga johnny för några veckor sen!

typ just nu

har jag matte lektion, yääyääwowwow.. känner att mitt humör inte är som vanligt, haha men det är de aldig på mattelektionerna.. haha antingen gåre så dåligt så man kan börja gråta eller så bara skrattar man åt allt! Haha, mattelektion på gång. tjaaaråååå

något galet

haha bara jag som hatar att vakna när drömmen man drömmer är som mest spännande! jag hatar det så mycket. Då får man ju aldrig veta vad som händer sen.. hahaha för kul men aaaja! hoppas på att forsätta drömmen där jag var inatt då! ;) som om det skulle fungera, nja! hur som helst sitter i min säng, mjukiskläder täcke över mig, dunskor å grejer jo jag har de rätt mysigt, skulle kunna hoppa över skolan idag.. om man fick! Slutar 4 idag, så vi hörs la då..

2 cool 4 school!

yäääe hejsan hoppsan vare :) dagen har varit fett med lat! hih var som sagt med kevin drog där ifrån vid 5 tiden nångång. Har bara sittut och dött framför tvn och datan sen dess! Har tagit fram mina svenska böcker och försökt få en start på min kärleksnovell det gick inte kan vi säg kort och gott! så gav upp det och det fick bli tillbaka livet, alltså datan.. haha inte bra! Jaja, sängen väntar nu!
Bilder från helgen som varit!
godnatt !

Alla killar som bär såna här kläder är underbara i mina ögon

haha jag älskar dena där stiliga stilen på killar! Det ska inte vara tråkigt och så! Fan killar ska vara snygga som bara den och deras klädval gör ju mycket ;)
ralph lauren ♥

Sometimes I Think That It Would Be Better To Think.

yää me like min rubrik! Stämmer jävligt bra! Bajskorv. nu drar jag å träffar kevin, hejdå!

RSS 2.0