Valborg

hejsan allesammans! Känner att min blogg varit rätt tråkig idag, precis som alla andra dagar..! hur som helst, sov riktigt länge idag, skönt! solade en timme, fick nog inte så mycket färg.. duschade för ett tag sen och nu har jag gjort mig i ordning inför kvällen! Middagen är klar om 5 min, efter den drar jag till julia där jossan och alexandra också är, sen drar vi ut och firara valborg, kan ju bli bra! Ciao ;)

kvällens klädsel

eeeenkeeeel !!

LOVELY


I did it...

... And i regret it

Mitt favoritminne under den här månaden

Dag 30 - Mitt favoritminne under den här månaden

Oj, jag skulle vilja tänka riktigt länge på den, men har inte tid till det.. så jag kommer väl komma med ett dåligt svar på denna med! Men jag kan säga att hela denna veckan har varit en grymt bra vecka! Har bara gjort saker som fått mig på humör, vilket är grymt! Och jag får nog säga att favoritminnet för denna månaden är nog kvällen den 29 april! Mysig som fan, puss!

Det här får mig att gråta

Dag 29 - Det här får mig att gråta

I dont knooow.. när det händer saker jag inte vill ska hända. daaaah ?! haha ne men var längesen jag grät så att...... dåligt svar jag vet :) :) :) :) :) :) :) :)

mysig kväll

har haft en jätte mysig kväll med mina tjejer, var helt uderbart i solnedgången och allt! Sitta runt en brasa, bara chilla och prata! Så härligt och så länge sen det bara var vi 5..! Me love denna kvällen ♥ Var tyvärr tvungen att dra hem och sova, så att., kom hem för en timma sen sådär! Orkar inte skriva, utan ni får några bilder ist!
så era bögar, om ni vill se fler bilder om det nu är så intressant finns de på feeejan (((((;

med kevvan ;)

hihi hej allesammans! Slutade halv 4, tog mig nog en evighet att tänka ut vad jag skulle ha med mig hem och inte! men det är nice! Drog till ica med kevin och anton efter. Nu är jag hemma hos mig med keviiiin :D huehue.. jag fixar lite inför ikväll, han mest ligger å latar, mycket hjälp man får här! nerå, men ska med bussen kl 6 till willys med mina tjejer för att köpa grejer till kvällen sen beger vi oss mot vattnen och grillar! mys, hoppas på att få sova borta, så lär inte skrivia något mer idag ;) får la se! ha en bra heeelg!
hihihihi en gammal ;) haha

stress

hinner egentligen inte blogga, men gör det ändå! Det känns bra att han gjort det! Har nyss vaknat och ätit frukost, inte en jävla arning om vad man ska ha på sig idag.. menmen! Skolan slutar halv 4, kul! Njeeaa.. efter skolan blire med mina tjejer! Länge sen det alltså :D kvällen blire grillning, vet ej vart ännu men det ska nog bli mysigt!

FRIDAY IM IN LOVE

haha älska! hahah den är så dålig så den blir så galet bra! Kan hela låten! Jagebest :))))

Det här får mig att le

Dag 28 - Det här får mig att le

Om jag bara hade ork hade jag skrivit en massa grejer som får mig att le! är glad över det mesta och har oftast ett leende, men om man måste säga nånting så är det mina när och kära heltklart! Familj och nära vänner ♥
229379_1974409955433_1098579708_32398549_7025089_n_large

thistimeisagoodtime

Hej, ska kortfatta mig för tänker gå och lägga mig strax! skolan slutade halv 4 idag, rätt chill! Drog till jakan med jossan, alexi och kevin efter, kollade lite fixade lite sen drog jag och kevin hem till mig käkade middag, passade lillebror och så, drog sen hem till mitt andra hem där jag är nu, har städat mitt rum och duschat så nu väntar sängen! godnatt folket :)
3 bilder från idag!

Gör om mitt rum!

Fyfan vad skönt det ska bli att få iordning på mitt rum! Jag är så trött på det, pappa ha börjat plocka ner hyllor och sånt på lovet! så på lördag drar vi till ikea och köper nya möbler och allt! Ääääntligen! Ska nog göra mig av med min runda säng också.. tröttnat på den (a) Just nu är mitt rum en jävla röra, känns som om det ligger grejer överallt på riktigt.. inte okej! :D
bye bye runda sängen! (hahaha aah stökigt, bilden är inte tagen nu, kanske för ett år sedan, men ser väl lika dant ut nu...) stök!

Börjar om en timma

hejdär, har nyss ätit frukost! Har en lång och skön sovmorgon så jag slipper stressa nu, underbart! Har jätte mycket träningsvärk i magen, haha det är helt galet, minsta lilla grej jag gör så gör de ont! haha fast en skön känsla ;d Ska göra mig iordning och sen ta bussen, vi höres!
escada parfym, i got it from my pappa :)

Min favorit födelsedag

Dag 27 - Min favorit födelsedag

Jag har ingen favorit födelsedag! Väljer mammas födelsedag år 2009 den 27 november! det var en bra dag, en dag som förändrade mitt liv totalt! Som idag är 1 år och 5 månader sedan. Ta mig tillbaka

Strömavbrott me like ...

tjafan, mycket bätter humör idag! Hihih, skolan idag var galet nice bara en lektion! När vi slutade gick jag och ronja hem till mig, jag letade upp min hemmanyckel! sen gick vi tillbaka till skolan igen där ifrån tog jag bussen till mamma, låt å lyssna på musik tills jag blev så rastlös så jag kollade vad josefin gjorde? vi drog till jakan och fick även följe med alexi, bara att precis när vi kommer dit så blire strömavbrott, kul i en timma så alla butiker stängde.. så vi satte oss ute i solen och pratade tills allt öppnade och strömavbrottet som var i hela jakan och viksjö slutat!

skulle köpa nya solglasögon för mina är borta, men hittade inga jag gillade så jag köpte nytt nagellack och en bh! Också vad jag behövde! Jag å joss drog sen till donken käkade middag och bara chillade länge där. Kom hem för ett tag sen, vettefan vad klockan var, hur som helst. har varit duktig och pluggat lite nu! Ska fortsätta med att plugga, skriva en kärleks novell i svenskan.. får se hur det går!

Fick också en kommentar av en Lina, svara så här! nej det är slut, och jag har ingen bra förklaring till varför! Tack så mycket!

tooodaaay





mästerjoggarn...

hello, skola idag! efter skolan va jag med bassi å anton! Sen drog jag å träffa kevin. vi drog till mig käka och sen ut å sprang, galet duktiga! han drog nyss och jag duschade nyss. nu ska jag sova. hejdå

Senaste bilden på dig själv.

Dag 26 - Senaste bilden på dig själv.


Så ser man ut idag.

Så här på morgonkvisten!

tjatja, gick å la mig hur tidigt som helst igår, sov vid 10! underbart då vaknar man ju pigg och utvilad också! Så att jag klev upp för en timma sen ungefär, har inte gjort så mycket på den tiden viserligen men lite iallafall, har ju rätt mycket tid kvar innan jag måste dra vid halv 8! Menmen, nu blir det frukost som gäller! Puss
jag igår

lovade att jag skulle ladda upp bilderna

Det blev färre än jag trodde :) hihihihi ..

Dagen

Dagens humör: på topp
Dagens frisyr: Utsläppt!
Dagens klädsel: jeans, linne, somrig (a)
Dagens borde: fixa grejs till imrn!
Dagens planer: dagen har redan gått..?
Dagens vill ha: Kärlek (: 
Dagens längtan: Nest time i meeeeet you! 
Dagens beroende: inget specielt
Dagens tråkigaste: kratta löv
Dagens person: 3 st
Dagens irritation: ah detdär!
Dagens händelse: token som badar!
Dagens onyttiga: icecream 
Dagens bästa: favoriten :D

Detta upprör mig

Dag 25 - Detta upprör mig

eeh.. jag har inte en aning! Människor som är dumma i huvudet! Mohahahah och jag bestämmer vilka som är det ! :)

haha yääää!

GiVe It To MeEeEe


just love

hejsanhoppsan fallerallera när julen kommer ska varenda unge vara glad osv osv, hah tja tönt! Kan ju börja detta mycket intressanta inlägg med att jag har haft en bra dag! Vi drog till vallen först, men där ville jag inte vara, så vi gick till görväln, Tjocksnice. Tog det bara lugnt i värmen, en tok badade också, haha för underbar kevin! Käkade middag hos bassi, at home now! Har nyss varit ute med texas as usual :)
fin bild på kevin :)

några få bilder

puss

sommardag

godmorgon! Klev upp klockan halv 9 imorse käkade snabbt och lätt sen vare bara ut i trädgården och kratta löv från hela, alltså det var inte kul på några sätt! Gräsmattan är ju inte liten heller och det låg löv över hela, bokstavligen! Menmen två och en halvtimmars arbete så känner man sig rätt duktig och förväntar mig cash i belöning! Mihih, nu är jag iallafall klar och iordning! Ska äntligen få träffa min favorit kevin, bassi & linn idag! lär väl vara ute i det fina vädret. ska fixa lite och sen ta bussen som går 42, hot.. :)

nockout

hejsan hopsan, blev att stanna hemma ikväll iallafall, hade inte hunnit dra till viksjö! Så att jag går och lägger mig nu ist, har så himla ont i huvudet så det är ingen idee att bara sitta uppe.. så ska göra mig klar! Lär väl duna in rätt snabbt också! Hoppas på en fin och solig dag imorgon! Ledig och sista dagen på lovet! love :D
Vintras

Tillfällig

gjorde en tillfällig header, va rätt trött på den andra. vill göra en rikigt bra.. Men jag är inte bra på det så får la se hur det blir med den saken..

"välkommen hem"

tjobrä, ser att min statistik har sjunk megamycket.. men vad gör det, bara jag är hemma ju! Helt underbart, de sista dagarna i funäs var rätt bra det med, åkte skidor sista dagen! hih fick påskägg med (a) Åkte tidigt imorse, hemma nu efter att ha åkt till massa olika ställen på vägen hem, haha gillar! Aja, hemma nu! Ska äta middag och så, blir grillat, asgott! Om jag hinner så drar jag till viksjö ikväll och tillbringar den med julia, alexi och jossan! vad jag sakar dem.
Det kommer bilder sen, promise :)

När jag blir stor

Dag 24 - När jag blir stor..
... kommer jag sväva som vinden ... :D


någon du saknar.

Dag 22 - Någon du saknar

Alla där hemma, mina älsklingar .. ♥



Någon som jag mig lycklig

Dag 21 - Något/någon som gör mig lycklig

Min favorit :) 

Funäsdalen

Hej alla få läsare som fortfarande är kvar! Är i Funäsdalen vilket jag tror att jag helt och hållet glömde berätta.. Jajamen! Har det bra, snowboard måndag, fick västa feber i tisdags så blev att ligga hemma hela dagen! Snowboard igår och idag dåra! Sfterskii å grejer varje dag också ... Kvällarna brukar tillbringas med grabbarna och kortspel! De gillar vi :) imorgon blir det skidor tror jag, måste ju fan åka det också ibland! Eftermiddag med bowling sen drar jag och familjen till kusinerna som byggt stuga här, äter middag där! Trevligt! Sen bara lördag kvar, söndag bär man av hemmåt och blir nog Inge mer bloggning från min sida innan jag är hemma! Förutom alla tidsinställda dagar dåra ..! Höres.

Mina drömmar

Dag 20 – Mina drömmar

Har många, men allas dröm är väl ändå att vara lycklig och leva bra. slippa krångel?


något jag ska göra innan jag dör

Dag 19 – Något jag ska göra innan jag dör

Flyga sånhär grej!


Fatta känslan!! Jag vill så gärna göra detdär, fifan vad häftigt! :O

Vad jag vill jobba med

Dag 18 – Vad jag vill jobba med

Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med, Något som har med inredning att göra kanske.. eller något sånt.. fast just nu vill jag jobba på min bränna till sommaren!! HIHH :D



3 Saker jag gjort idag.

Dag 17 – 3 saker jag gjort idag

Har ju blivit väldigt mycet bilåkning, även musiklyssnande och ätit ^^ hehe tjockis..

inte som tänkt!

hejtjatjo, oj va dålig jag var på att komma på hälsningsord ? ööh, ofta jag inte kan mera, hu3hu3! Gud vad tokigt. skriv upp dedär för det var galet viktigt! Eller.. nee men sitter här i mitt rum, har kollat lite tv med familjen, men blev så långtråkigt och blev rätt rasklös så att mm.. Dagen spenderades med min favorit! Var hos mig, drog till ica köpte glass, sen hem till kevin glass, jordgubbar och grädde i vårsolen, inte helt fel enligt mig! Fick sen skjuts hem och även en sväng förbi julia! Tackar! Blev god middag, grillat å grejer! Hade planer på att dra på fest ikväll, fick inte. ne det är kul! ska upp tidigt imorgon så lika bra det.. aja, missar bara en rolig grej...
ahmen gött.

think outside the real box

1034037-7-1302962092993_large
Tumblr_ljqoelrvk41qbl9qro1_500_large
Tumblr_ljqnoyofoz1qe31xzo1_500_large
Tumblr_ljqo2imqcj1qe31xzo1_500_large
Tumblr_ljptv0iatu1qcuj4to1_500_large
Tumblr_ljo9phtqrd1qf7t1lo1_400_large
Tumblr_lj7lz3y5ye1qde090o1_500_large

Dag 14, 15 & 16

oj oj oj, hade helt glömmt bort listan! Här kommer de jag har missat!

Dag 14 – Mina rädslor
Att blir jätte ensam. osv osv..

Dag 15 – Min favoritplats
där jag trivs :D haha såliga svar jag kommr med

Dag 16 – Det här saknar jag
Ah precis..! Ne men typ hela förra året, det var ett bra år!
jag å ronja igår (a) söta.. det kommer flera bilder, lovar.. (när ronja laddat upp de!)

SANT

Läst den eller liknande massa gånger, men hittade på julias blogg nu, och den stämmer ju så bra!! 

46 saker en tjej vill ha, men inte vågar be om!
1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

Lördag och solen skiner

hejsan, ser att två busungar har loggat in på min blogg och skrivit ett inlägg! Haha, för gulliga! 

Den häär dagen har jag hunnit med massvis, Vaknade vid 9 typ, fixade mig snabbt och drog med krille och emil till bålsta! Gick runt å kollade lite i centret, men hittade inget jag så gärna ville ha, blev en mascara, Alltid bra! Handlade en massa sen i krippas butik :D ahförnice, hu3hu3.. jag ska packa och lite sånt, sen är Kevin påväg hit, han får hålla mig sällskap! Nice, höres senare!

looooooov

tjatja :D kevin och anton här ;) skriver från världens bästa blogg :D huuur nice ;) Lov och bästa vädret :D tagga ut för fan !

... och hoppet blir till tro ...

hejsan, tokiga inlägg tidigare idag. Vi tackar kevin för dom, hah.. Drog som sagt till honom efter jobbet. Var där ett tag käkade middag, sen tog vi moppen till mig, haha jag fick också köra, för duktig! hos mig blev det vara en snabbis med plugg och fixa grejer! sen fick jag skjuts hem av honom, men först till 123, sen okQ8, sen statiol där vi äntligen kunde tanka. haha viksjö runt på moppe! Näjzs dåra. aja hemma hos mamma nu, as ont i huvudet.. såå godnatt folket ♥

hehehe


Reflektionsdag

först var jag i skolan aa vad gjorde jag sen ? okej eehm, då tog jag tåget till bålsta hhehehehehe blev några timmars jobb :) okej hehehehhehe sen ska du skriva, eeehm käka lunch med mamma efter jobbet blev det handla med mamma sen skjutsade hon mig till kevin, nu är jag här, tänkte plugga men ångrade mig... osv osv osv.
hihihihihihih :D

då, nu och föralltid ♥

ska lägga mig i sängen och lyssna på musik.. kanske smsa lite om jag är vääääääldigt osmart.. men det är jag ju så att.
min älskling♥

Mitt drömboende

Dag 13 – Mitt drömboende

är min verklighet om ungefär 1 år

HAHAHA SÅ GAMMALT !!

HAHHAHAHAHAHA FÖR ROLIGT ! haha gud vad ipinsam man kan vara :D
Dagen innan vi började 7an!
Original Video- More videos at TinyPic

Krångeliklångligt

tjoofrääs! Vilken dag assååå. skolan halv 10, försov mig, bra start! Hade sedan två lektioner varan en lekte vi på! hah. slutade halv 12, då blev det träffen med ronja julia och lillen till klockan blev två då jag träffade keviiiin :D Vi drog till honom en snabbis först! Sen blev de till mig då jag märker att mina nycklar inte är i väskan, yeee fett happy..! Hah, nepp så vi gick å hämta emme som jag så snällt lovat mami (a) sen bussen till min papi hämtade mina nycklar och sen hem till mami igen, haha de e näääjzzs! Bakade kladdkaka, haha de tok låång tid, sen bidde det middag @ my place! Lite ps3 också. Fick sen skjuts hem av gullungen! Och nu sitter ja här, har sytt mina tights, grymt jävla överdrivet duktig på såntdär!
jag i kroatien, för typ 3år sedan. hu3hu3, vad leker jag.

Gulleplutt

Ronja min lilla flicka, finns här vad som än händer, älskar dig!

Loooove

hejhoppgummisnopp, toki jag har varit idag, hu3hu3.. vi har ju ett par människor som kan intyga det... tokit! aaa, drog hem från marcus nångång, ääh länge sen, ah. när man kommer hem fick man ett nytt iphoneskal, för underbart! Jag älskar iphoneskal :) för den som undrar dåra.. haha orkar inte, ska typ sova snart, hehe.. eller kolla en film och smsa efter som jag har fixat mina gamla tleleflon att smsa från -.- fast iphonen börjar funka imorgon, haha så har man slösat pengar i onödan, men naiva jag kunde inte vänta en dag till .. inte bra.
gammal bild på moi och jossie, gölligt!

Något jag ser framemot

Dag 12 – Något jag ser framemot

ser fram emot mycket, sommarlovet tex som är om 1 månad och 28 dagar, hu3hu3 vilket går fort som fan! Men om vi ska ta något som kommer lite närmre så ser jag fram emot fredag, blir en mysig dag! Sen även lördag, Sen även mot söndag då det blir bil med familjen i massa timmar, looove! så himla underbart! hih

Sötaste hunden :)

dagens

Dagens humör: upp och ner verkligen,
Dagens frisyr: fulaste
Dagens klädsel: tights, blomig tröja, halsduk
Dagens borde: Sova, sova..
Dagens planer: inte så mycket kvar av dagen..
Dagens vill ha: bajs
Dagens längtan: fredag
Dagens beroende: Musik.
Dagens tråkigaste: huvudvärk.. 
Dagens person: flera
Dagens irritation: My head
Dagens händelse: pussar av älskling + allt skratt med mina cheyer!
Dagens onyttiga: polkagris (a) 
Dagens bästa: Mumumusiken !

Skolan, datasalen

chachaa alla, sitter i datasalen och letar lite fakts om hur en rättegång i domstol går till ? Ska göra sånt i skolan, som en teater, grupparbete 4a stycken, tja att det kommer gå bra! slutar tre idag, fast hörde något om att det kanske inte var språk, skönt?! Drar till Marcus efter skolan. Jaja, ska återgå till att göra det jag kom hit för!


Me like ♥


Filmstaden kista!

Hejsan allesammans! Slutade skolan vid 4, då drog jag och Kevin till mig, fixade lite grejer, åkte sedan vidare till Kevin med hans nice moppe :D hu3hu3.. Käkade lite sen blev de mot kista och bio, nice man. Vi kollade på no strings (nåntingjagintekanutala?) ... Hehe men den ar bra! Kom hem för en liten stund sen, så ligger i sängen å smsar lite ska strax sova för imorgon blire upp tidigt ! Godnatt folket.

I min handväska

Dag 11 - I min handväska! Finns allt möjligt.. Nämn nått som typ inte ligger där i -.-

I Made You !!

hello, kom hem för en timme sen så där, åkte från falkenberg vid 5 typ, Så att 5 timmar i bil är ju inte direkt det man önskar sig allra mest.. men okej! Man märkte klart och tydligt när man började närma sig iaf, regnar det vet man ju att man är i stockholm, typ så -.- ? tråk, hoppas det är bra väder imorgon, då jag inte ska göra ett skit.. Haha, fick en rolig kommentar också, haha folk e ju för dumma, men det gillar vi, haha! Ska lägga mig.. Puss!
schnyggo

Utomhus

As varmt! skitfint väder! Klarblåhimmel, ahmen ere vår här eller :D 



En resa jag minns

Dag 10 – En resa jag minns

Minns massa resor! finns inte bilder från alla i min dator, men ahh... 


Australien! 


Italien!


Ungern! 


Wien!


Österrike


Mexico ♥ haha! 


Frankrike ?


någonstans i USA! 


Miami! 


Los Angeles!

Blev flera resor som jag minns, men aah! Det är dessa som finns med på bild som jag har tillgänliga, herregud! Har inte skrivit in alla resor i sverige? Menmen, nästa resa blir Danmark med kusinerna från lund i sommar!

För att få tiden att gå ..!

Tio saker
1. Har du ett par kondomer hemma? har jag,
2. Vem var den senaste du pussade? lillebror 
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? ingenaning
4. Gillar du nån nu? - yes!
5. Vad gjorde du inatt? sov...
6. Kan du prata med dina vänner om allt? beror på vem, tror jag :s
7. Har du varit gravid? no!
8. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Hade ju känts lite konstigtmed tanke på min ålder.. hih.
9. Choklad eller glass? båda, om det alternativet fans..?
10. Klackskor eller gymnastikskor? HAHA gymnastikskor i mitt hjärta! ... eller?!

Nio saker
1. Bor du - viksjö,jakan
2. Hårfärg - bruunt
3. Längd - typ 160
4. Frisyr - galet toki nu
5. Ögonfärg - bruna 
6. Skostorlek - 37, typ 
7. Humör - trött, trött, trött... 
8. Stil - Onepiece
9. Har du syskon? - aa två.

Åtta saker
1. Har du nånsin varit kär? - ye
2. Tror du på kärlek? - ye
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - vetne
4. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ye..
5. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - no .p
6. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - vetne, ye..?
7. Har du nånsin haft sex? - ne
8. Har du nånsin gått ute och hållt hand men någon du gillat? ye

Sju saker
1. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - hemligt ...
2. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - no
3. Har du nånsin sovit tillsammans med någon du tyckt om? - ye...
4. Har du nånsin gjort något du ångrar? - JA
5. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - haha yeee 
6. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? yes.
7. Har dina föräldrar någonsin ljugit för dig? tror jag mycket väl..

Sex saker
1. Har du någonsin pratat med polisen? - ye..
2. Sover du helst själv eller med någon? - med någon!! heltklart! 
3. Skulle du vilja resa iväg? - är redan bortrest.. 
4. Har du ljugit på någon fråga ? - nooope (:
5. Har du varit full den här månaden? - ye
6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - yeeee...

LÄNGTAR ...


... SOM FAN TILL SOMMAREN!

rätt trög lördagskväll..

Godkväll allesammans, hihi gammal man lät. höh, tokigt... -.- jag är grymt rastlös, ska kolla någon film på datan, finns nog ingen jag vill kolla på men mm.. Sitter bara och väntar på att mobilen ska ringa, tråk. Hur som helst, ätit god middag och sånt! Och jag har egentligen ingenjävlating att skriva om!?

Shopping!

Påvägen till kusinerna stannade vi vid ett shoppingcenter, Nova Lund! As nice, köpte en jeansjacka och en klänning. Åt på espresso house blev en enkel lunch! Just nu sitter jag här med mina kusiner, har fikat och firat moster lite smått! Har inte så mycket mer att säga.. Pallaante hajdoo :)

Mitt rum

Dag 09 – Mitt rum

Har nu två rum, och jag tycker inte om något av dom så speciellt mycket, tyvärr! Gillar båda mina sängar, men ett pluss till min runda säng .. ! Förövrigt är det alltid stökigt på mina rum också, så det ger ju bara ett stort minus till hela alltet :/

I got an angel,

Hallå gott folk, lördag morgon här, håller på att göra mig iordning! För strax åker allesammans till Ikea och sedan till kusinerna i Lund! Har inte träffat de på jätte länge, ska bli braa! Sen fyller min moster år idag också, grattis till dig Lisa :) hihi!

Falkenberg

Slutade skolan tidigt som fan, det blev 6timmar bilresa på en gång med Donken till lunch! Gillar! Fick även nytt headsett av min brorsa ! Great! Kom fram i eftermiddags till falkenberg där vi har mormor! Ätit middag, haha cyklat för första gången i år! Sitter med familjen i soffan nu, kollar tv! Chillar bara! Puss

Om jag vann en miljon

Dag 08 – Om jag vann en miljon

Skulle jag till att börja med shoppa som en galning! Jag skulle lägga undan nästan alla pengar tills jag är i större behov av pengar än nu, och självklart så fort jag behöver lite cash, typ 20tusen eller så är det ju bara att ta ut det! Å juste jag skulle åka på en resa också! Eller så skulle mina päron få betala resan! mihih :)




hey dude

inlägg i stress hära, håller på att göra allt klart, packa ner det sista som man helst iiinte vill glömma! bussen går ju om 15 min, eller jag går om 15 min! får sällskap på bussen av sara idag, hah vilket vi aldrig har... Kanske blir en jobbig dag i skolan om både ronji och jossan är sjuka.. :/ men aja, slutar 11.30, och resten av klassen slutar halv 4, Mohaha feel the pain ;) !

I Love My Life!

Sitter här lonley i min säng, lyssnar på en galet bra låt.. hah typ inte?! kom hem för ett tag sen! Inte nice, nu ska man ju inte heller träffa älsklingen på hela helgen :/ överlever väl.. Ska strax läga mig och sova, för imorgon blir e tidig morgon! Då jag ska upp göra god frukost, typ omelete, packa det sista och grejer! Så bra ♥
miiin bebis! :D

Min drömresa

Dag 07 – Min drömresa

Går utan tvekan till New York!



CoOlT :)

En vanlig eftermiddag i skolan!

haha hejhopp, fick sluta tidigare men var kvar i skolan med ronja efter som jag är så snäll! Gjorde iiingenting, men hade kul iaf :) busade med johnnys iphone på lektionen, haha ska bli kul när han i framtiden märker allt!! Hemma nu ska paaaacka och sånt, sen vid halv 6 drar jag till min älskling, dunderbra! meeeen ah puss.

skolan idaag
gulliga johnny !

Backstreet boys is back ;)

haha godmorgon, vaknade för sådär en timma sen, så har stressat som fan hela morgonen! Var nära på att svimma för att jag inte åt på en gång när jag vaknade :/ Ogillar det! Men nu är jag superpigg musiken dunkar på sån härlig bögig musik, haha ne men backstreet boys är ju ändå rätt bra ;) Ska till skolan om typ 10 min, så hörs efter!

Min stora kärlek

hello, kvällen blev till att kolla på filmen "min stora kärlek" och även prata med min kärlek, sweet. huh, ska lägga mig och sova, kommer somna på en gång, skittrött hära! vi hörs imorgon folket! 


Australien, Bondi beach

+

I'm flying when you're around me ♥


Sämsta restaurangen!

tjobrää, kom nyss hem efter ett restaruang besök så där lite spontat efter som ingen orkade laga middag, så tog någon som nyss öppnat här i närheten. hade inga stora förväntningar, men nejtack det var inte bra på nägra sätt! Men kanske det man får ta om man bor i jakan ;) huhu .. 

Och aah nu vettefan vad jag ska göra.. Kanske kolla filmen som jag å bror började kolla innan vi drog å käka ? Eller bara vara duktig å läsa en bok :$ hehe tönt..
Grymt sexi tjej! huhuh.. får väl bjuda lite iaf..

Solsken

Förslog med allt plugg! Riktigt skönt att ha allt gjort, sv eng tyska och läst ett kapitel i boken, pluggat på läxor som är till nästa vecka till ochmed! Stolt (a) Så nu sitter jag ute på baksidan i solen! Lyssnar på musik och dricker saft! Underbart! Nu kommer min äldre bror och gör mig sällskap :) puss

Älskar dig mamma!

Hejsan hopsan, Kom nyss hem från skolan! Tog en snabb sväng förbi pappa för att hämta lite things! Kommer till mamma och får presenter när man betet sig som en jävla snorunge ;) Haha, inte bara sånna onödiga pressenter utan något man får nytta av, det var ju lite kul! Ska ta och göra mina läxor, så pluggisen kommer fram ett tag, sen blire nog tjocka datanörden lite senare :$ hehe .. hörs!
Älskar bilderna, de ser så galet somriga ut! Även fast de är tagna för typ en vecka sen .. :D

Sovmorgon!

tjatja, hatar att vakna när man är i en härlig dröm.. men sånt man får leva med, kanske fortsätter drömmen inatt, whoknows? Hur som helst, sovmorgon till halv 10 idag! Sen slutar man halv 2, galet skön dag! Tre lektioner, de gillar vi! jaja, ska göra mig iordning och inte sitta här å dö och ta eran tid till att ens läsa ett så här Ointressant inlägg :) huhu! Puss&kram :)

Två finfina bilder från iågr :)

Mitt smink

Dag 06 – Mitt smink

Smiknar mig aldrig mycket, mascara, rouge och ögonbrynspenna ibland!

Inte smsa på en vecka...

... Är fööör jobbigt, jag klarar inte av att inte kunna smsa. Riktigt jobbigt, har vart så enda sen i fredags.. och kan börja smsa igen på fredag ååh herregud :( dör lite inom mig.. vilket jävla beroende jag har till min mobil :o rätt galet, eller beroende till att på smsa med nära å kära. bajs. ahja bara ons, tors och typ halva fredag kvar sen kan jag smsa igen :(
Fatta vad störande ...

You Got That Smile, That Only Heaven Can Make.

Hejdäär, tisdag och en jävligt jobbig dag i skolan, ändå kul, alltid med mina sköningar! Drog hem efter, pluggade en stund innan Marcus kom till mig! Alltid lika mysigt! Älsklingen drog nyss och nu får man ligga här ensam, yes det är ju kul.. eller :) inte alls, men aja.. ska läsa lite mer glosor sen blire väl någon film eller sådär så att jag somnar, isf höres vi imorgon!
HAHAHAHHA GISSA RUMPA!! ;D

Min favorit sport

Dag 05 – Min favorit sport

Måste man ha en sån ? om jag måste säga en sport så skulle jag isf vilja börja ro .. hehe med min bror! 

Kanske udda val, men såäre! :) måste ju inte vara precis som alla andra! Med alla tråkiga sporter som alla redan går på och kan, man vill ju kunna något speciellt! ♥

Att du kan göra så!

Att du inte inser vad du håller på med?! Så sjukt, så jälva egoistisk! Jag önskar jag kunde skrika på sig så du aldrig mer gör något liknande, om jag bara skulle ha dig runt mitt lillfinger som förr skulle jag kunna stoppa dethär, bara det att jag vet inte vart du har mig & jag vet inte vart jag har dig. Så fuck detdär alltså! Hoppas du slutar innan jag på riktigt blir så jävla arg och förstör allt. Precis det du gick omkring och var så ledsen över förr, gör du mot din vän! Hur kan du, ser du inte vilka fel du gör. Hur mycket problem du skapar kring dig! Herregud, väx upp, sluta bete dig som en jävla 3åring. Du gör så fel, Du har ALLTID bara gjort fel! orkar verkligen inte med sånna människor som dig, tyvärr!

life offers surprises

tjafan alla coola töntar, allt bra ellää. ah förstod väl de, huhuh.. Jätte rastlös, jag har pluggat heeela tiden sedan ja kom hem ifrån bästa pojkvännen! Fick hjälp av mami och krippa, underbart alltså :D Gjort alla matte grejer, fyfan vad stolt jag kan vara när jag lämnar in läxan och har gjort ett såpassbra resultat, tror jag.. hah kan ju hoppas! ska göra mig klar, sen lägger jag mig kanske pratar lite telefon och somnar! Det är ju en dag imorgon också, hehe..
Jag dör för snygg väska och hela bilden är ju bara så underbart grym!

Plugg nästa!

matte och hemkunskap.. första gången jag gör hemkunskapen.. inte bra! Ah men skolan är igång och det är bara att köra på! 

taggad på läxa i onepiece ;) elller .. 

måndag morgooon

tjafan, ska strax gå till bussen, aah härligt! Utan skoloa på två veckor så känns de inte så farligt att gå tillbaka till skolan för två veckor där med sen en vecka lov, ja livet e allt för bra ibland.. enligt mig åt jag världens godaste frukost (a) plättar med grädde och jordgubbar !? Vad slår det, ingeet :) nee, men vi hörs ikväll! 


tre överdrivet fina bilder från helgen :D

Det här hade jag på mig i dag

Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag (Det här har jag på mig idag)



Leggins - gina!
Tröja - mammas, Tommy Hilfiger!
Tjockiströja - Ellos!

You Are My Dream!

sitter å pratar med min älskling i telefoon, ååh vad jag saknar honom! Laddar även ner lite filmer, de e nice! Ska väl kolla på någon sen! Sova sen, kan vara bra! Skola imorgon ju, tillbaka till det verkliga livet ;) haha ne men det blir säkert okej, slutar 4 tyvärr, men då blir det mot Marcus med en gång! Underbart, Godnatt alla söta pojkar och flickor!

liten texas (a) 
Peter,jag,alexi,calle,lillen,jonas, ronja och jossans rygg .. höhö ;)

Dagens.

Dagens humör: Uttråkad

Dagens mående: Deg

Dagens borde: Börja göra mig klar för dagen ?! typ ..

Dagens frisyr: tofs, änsålänge!

Dagens smink: Neutralt

Dagens klädsel: mjukis

Dagens favoritlåt: Just Can't Get Enough

Dagens hatlåt: alla dåliga(a)

Dagens planer: Åka till mami, dö ett tag, duscha, träffa älskling.

Dagens vill ha: Kläder, pengar.

Dagens längtan: Längre fram i livet!

Dagens beroende: min sääääng (a) 
Dagens tråkigaste: Inte sängen...




I Let You Down ...

Jag vill åka bort, jag vill åka på en resa som får mig att rensa hela huvudet. Jag vill åka till en plats där jag kan andas ut, där jag slipper tänka! Göra precis det jag vill. Ingen som klagar, ingen som stör mig. Vill kunna ge mig av utan att någon skulle lägga märke till det.. Klarar inte av att se dig i ögonen, klarar inte att vara medveten om att jag har svikit dig så mycket. Jag ångrar mig så mycket. Jag vågar inte prata, vågar inte möta dig. Det gör för ont.. gjort är gjort, jag kan bara låta tiden gå vänta mig ur detta. Det finns ingen genväg. Jag önskar jag kunde gottgöra dig, Jag vill ta med dig bort, få tid med dig. Men varför skulle du vilja det nu, varför skulle du ens vilja se mig nu.. Förlåt mig! Jag älskar dig, det sista jag vill är att göra dig besviken.

Låten jag fastnat på

Dag 3 - Låten jag fastat på!

Just Can't Get Enough!
Den sitter verkligen fast i huvet, Nynnar på den hela tiden, hehe ;p

Söndag och snart tillbaka till verkligheten ..!

Godmorgon allesammans! Sitter i min säng å kollar lite på tv, har nyss ätit frukost! Ska åka till mami idag, alltså bajs vad min blogg är tråkig. haha detta suger ju bara för hårt!! haha, hejdå.
jag och mikaela i fredags :)

I Hope You Take It Good

elluu, jätte jätte jätte trött! Kommer somna när som helst, kom hem från kevin för ett tag sen! Jag har inget kul att skriva om så, aa.. Fick bli ett snabbt inlägg sådär innan jag lägger mig, godnatt! 


Ronja och alex så söta!! :)

Marcus Olsson ♥

saknar och älskar dig!


bussen

hej alla, om 10 min går min buss! Ska till kevin, blir en kväll hos honom, bara ta det lugnt.. Hoppas favortien får mig på bättre humör! Ahhjaa, bajsdå..

:)

hejsan, fett med dålig uppdatering, men aah! gårkvällen spenderades hos julia, drog hem å sov! klev up kl 6 imorse för att åka till jobbet och börja 8! Nice man ? eller.. dagen har gått jätte långsamt men gjorde allt möjligt jätte fina smorgåstårtor och allt! Börjar ju bli riktigt dukig! Slutade vid tre, somnade till lite på tåget på vägen hem :$ hehe.. skittrött! Ska städa mitt rum, sen duscha! Sen får jag se vart livet går! Puss
IGÅR! Jag, Fanny och Alexi!

Mina bästa vänner

Dag 02 – Mina bästa vänner

Ronja, josefin, julia och alexi! De är dom som står mig närmst!



sweet :)

NU

SOVA !

Mitt liv

Dag 1 - mitt liv

Mitt liv är underbart just nu, hela denna dagen kommer bli så himla bra! Mitt liv är bäst! :D


FÖDELSEDAGSBARN NUMMER 2

Och nu vill jag säga grattis till min kusin Viktoria, Som idag blir 17 ? hehe! Stort grattis till dig, hoppas du får en jättebra dag! puss

Gulliga kusiner :)

FÖDELSEDAGSBARN NUMMER 1

Grattis Julia älskling, 15 år nu va :) känt dig mer än halva mitt liv! Du är en riktigt bra tjej, massa kärlek till dig! 



RSS 2.0