vilken personlighet

!!!! hahah jag tror jag dör, så o-omtyckt! så omogen, så jävla illa att jag inte bryr mig om dig ett skit. HAHA ucsh å fy å blää, Försvinn bara, jag skulle helt ärligt inte bry mig! Känt så här så himla länge nu, så gillar bara läget, destu längre ifrån dig tjejen destu bättre liv får jag! TACK ;)


godnatt människor ♥

7onde, 8onde & 9onde bilden!

7 En bild som du aldrig lagt upp.

Valde bilden från Australien, haha egentligen skitful, men blir så glad när jag ser den, hade lixom bästa semestern, och hade inte laddat upp den så aah den fick det bli...

8 En person som du saknar.

Egentligen inte så mycket kommentarer på denna bild, det är som det är och det är bara att le, gå vidare och se allt posetivt!

9 Någon i din släkt.

en bild på mig och victoria min kusin, inte riktigt men nästan.
ser henne som en bra kusin iallafall!



Ben & jerrys In my heart..

hahejdär, hr fixat mitt rum, chattat massa med min lilla kille anton.. som nu ska logga ut och lämna mig själv :( aja, ska ringa till marcus nu. Orkar inte blogga .. puss!

somras.. fett fet.

Dålig uppdatering ...

Tjahejhallå, har inte kunnat blogga något alls för internet har vart nere hela helgen såatt,. Ska lägga in de där bilderna 123 saken sen när jag kommer hem till pappa. Orkar inte sätta på datan nu. Aja skoldagen gick fort, skönt har gått ut med Texas kom hem ska börja städa.. Jag ska ha en nyttig vecka, har redan ätit godis, fan va länge det höll, åååh -.- aja ska göra mitt nu sen dra till Kevin :) tjaadååå!

Mobilblogg! Iphoneblogg * ;)

Agnen tjafan ! Vad säger man mer än att jag är överlycklig !! Iphone 4 till mig dåra och ett blått skitsnyggt skal som man kan spegla sig i ! Gryyymt :D ligger här i Julias rum, musiken på högt, snackar lite telefon, de andra fixar sig! Sen drar vi till kallhäll på fest, jatack vi gillar ;) aja puss hej :)

GRATTIS TILL MIG SJÄLV :)

yää, 15 år nudåra, niice! :)

Här är man i fokus ;)

tjatjaa, äre inte underbart att vara födelsedagsbarn (imorgn) hah, blir firad av familjen med tre rätters, god förrätt, ännu godare varmrätt, och nu känner jag hur gott efterrätten luktar. haha mumma säger man ju bara! :O aja, ska chatta lite på facebook nu, haha hörs.
heeerligt med sommar ... :(

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

6e bilden.
Valde den här bilden med flera på, men saknar alla så enormt mycket :O alla i Varberg, fyfan vilka underbara dagar man har haft, med alla er på bilden + alla andra..


film med lillebror.

Hejdär, ska checka film med lillebror nu, Har nyss vart och hyrt lite filmer, minns inte namnen. Men ska se draktänjaren ? Tror jag den heter, aja..
Som sagt, chillade på träffen efter skolan med Julia, Jossan och flera. Grymt! Fick skjuts hem av Niklas sen, haha sneeellt :) gick ut med Texas när jag kom hem, Sedan  bakade jag chokladbollar, haha fick ett lyckat resultat denna gången! goda blev de också.. jaja nu skriker och drar lillebror i mig att jag ska kolla på filmen, sååå...
Har säkert laddat upp bilden, men aa (a) Ronja "hjärta" felicia, hoppas allt gick great idag sötoo :)

En dag kvar!

tjatjaa, sitter i skolan har haft en lektion idag, då vare film. Sen denna lektione med vekarie i datasalen, så ingetting blir gjort då heller! hah grymt, vi var trockisar och käkade på grillen, sen chillade vi lite på träffen bara! Ska iaf vara med julia och jossan en stund efter skolan innan jag ska hem och bli firad för det är min fucking födelsedag imorgon ! haha, har nog aldrig längtat så här mycket efter att fylla år, GALET! ska kolla facebook nu, pusshej :)


Jag och jossan i helgen!


boring..

tjafan, egentligen inget att skriva eller säga, men kände för att slänga in ett inlägg ändå :$ min mobil är på språng.. någonstans i huset. haha great, eller ? ;) Jag bakade det blev skit dåligt, har ätit chokladpannkakor med glass å grejer! helgrymt, sen har jag spelat lite wii, och sen har jag vart ego :) hahe nee men har skittråkigt, hejdåååååå
Tagen nyss.

En gammal bild på dig själv.

5te bilden.



Riktigt länge sen, kanske ungefär 13 år sedan, haha sweet!

Stay home

hellothere! Stannar hemma idag också, har så jävla ont i halsen såatt kan vara skönt att bara vara hemma, ändå inget speciellt i skolan.
Ligger å kollar på film i päronens säng, SÅ NICE!! haha största sängen jag lovar ;) har de iaf jätte mysigt, jag funderar på att baka nånting idag, haha fett sugen på chokladbollar (a) Om det inte är så svårt att göra dåra, aja bi hörs senare! Puss..

Jättegammal bild på mig och julia, typ sommaren 07 elr 08 ♥

En bild på en konstig tid i ditt liv.

4a bilden.


Onsdag, mittwoch, wednesday ...

Hejdär allesammans, här har vi mitt tråkiga liv, suttit hemma hela dagen, om jag drog till skolan skulle jag ändå behövt dra hem direkt efter så då sket jag i skolan idag. Tog en lång sovmorgon ist! skönt ju, kollat lite filmer, snackat telefon å sovit. yää det är min dag. Har nyss käkat och ska strax slå en pling till ronja. harebra!

Två bilder från hemkunskapen i måndags!


Prao ...

tjatja, har försökt fixa prao idag i stan med jossan, gick lite sisådär ;) vi har två ställen som vi kanske fick prao på, de ska höra av sig imorgon! Köpte även ett par tights, en bh, en tubkjol & en t-shirt inne i stan. Vart hemma länge, inte gjort så mycket.. men ska kolla tv nu, puss.

En bild på någon i din familj.

3dje bilden (nej klädvalet var inte seriöst)

sjukling ... ?

hejdär, känner mig inte helt 100 idag alltså, ont i halsen, förkyld.. Hoppas jag inte tänker gå och bli sjuk :/ anyway, hope for the best! Till viss skiland från igår så är jag helt klar nu, skulle inte ha några som helst problem med att lägga mig och sova en halvtimme till.. Ska försöka få intyg så jag slipper vara med på idrotten idag, galet ont.

Efter skolan blire stan med jossan, vi ska fixa lite prao, och jag ska köpa lite grejer som behövs :) aja, vi höres puss.


 


En bild på dig själv.

Bild nr2.

ingen egobild inte :)

yez dude

Här är jag igen, varje dag nästan, kul va..? hah, dagen började med att jag försov mig riktigt mycket, så att från att jag låg i sängen till att jag kom i tid till lektionen, tog en kvart ;) ah det är starkt! haha slå deni.. skoldagen gick fort, hamnade i säämsta gruppen på hk;n -.- döö på riktigt typ, aja. överlever! kom till mamma för ett tag sen, har käkat och och fixat lite grejer! Ska få tag på jossan så ska jag rigna till prao ikväll tror jag, måste verkligen ta tag i det nu! Förstår att alla som läser detta bryr sig oerhört mycket! hejdå =)


Australien - Dunk Island! Paaradis.

.

jag vill känna känslan, jag vill känna lyckan, jag vill känna det där härliga i magen som bara en endaste person kan få dig att känna! Då när det inte finns något som kan trycka ner dig, när du är på topp hela tiden! Jag vill få kärlek.. jag vill känna känslan av att vara kär igen.. Jag vill men orkar inte kämpa, jag orkar inte att det ska ta sån tid, jag har inget att ge.. jag vill falla för den som kan fånga mig, för den som kan bli den där endste personen som får mig känna på det underbara sättet.


perfaaaaa :)

alloha som de säger på hawaii, härligt! skola imorgon som alla nog är medvetna om, sitter och pluggar lite inför muntligt "omprov" i no.. snackar även med anton som alltid är lika kul! :)

Sen äre ju solsidan ikväll gal1, Kevin är på väg hit, får se vad vi hittar på.. chillar antagligen bara :) men tror inte jag hör av mig mera idag, så vi hörs imorgon bitti :)



MIN GULLEPLUTT :D PNUTTE

hur seg kan man bli :)

tjatja, sitter och försöker plugga lite no just nu, nästintill omöjligt att koncentrera sig.. kollar bara på massa annat tex hur gääärna jag vill ha en iphone! Hoppas jag får det om en vecka..


om jag får en jävlar vad jag ska ha många skal då :D

hitta inget blåglitter...

vill ha alla (a) speciellt de ♥ blåa paul frank

 


This is the sun, who comes to wipe away the rain

hejdär allesammans, orkar egentligen inte blogga just nu, ska hoppa in i duschen strax.. Drog ifrån ronja vid 1, fick vänta på bussen som typ var 15 min sen-.- sug, aja gick till handlarn med min kära bror! och nu sitter man här, som vanligt.. shit måste egentligen skaffa ett liv :O haha, puss hej!


eheee, nee jag är inte helt seriös med mitt leende .. älskar dig bästavän :)


någon du umgås väldigt mycket med.

bild nr1.

bara för att ...

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

med ronja har man alltid kul, även om man är ful.

hallo allihopa, nu gör vi en slurp, för att det lät slurp :) ajaa, med ronja nu precis som jag nästan förklart i rubriken, huuhhuuh ;) vi drog till ica å köpta lite grejer till kvällen.. bla mat som just nu görs iordning! great!! jo men tjadå :)


Eeeen gammal en :)


go girl, goo :)

tjafaan, livet e nice, man e ensam hemma, dunkar musik och städar, aah livet e nice ;) haha, kan ju vara - städning, men jag håller på att slänga typ alla grejer, ska köpa nya möbler och skit till mitt rum! grymt, nästan lika grymt som gårkvällen, neee den var mera än grym! kommer väl nån bild här nedan! Hur som helst, drar till ronja när jag är klar, tillbringar dagen hos henne sedan, blir chill som fan bara :) aja, ska fortsätta med mitt, hörs!





sweet bilder? Yez! ;)

"aah, och du äter långsamt för att var fetto.."

tjafaan, med ronja och förbli med ronja för denna kväll. mohaha..! nee, men drog till mig efter skolan, chillade drog till kungsängen en stund mötte på våran kära lärare fredrik ;) haha.. ne men har nyss käkat, pasta till varmrätt och barnmat till efterrätt! mumma, ska snart ut till lokalen å fixa lite things, men aah vi hörs, puss! :)



åååååh

så omoget :)

Hunnit med en hel del.

hejdär, kom nyss in på datan efter en jävla massa plugg och städning! städat ordentligt så att nu kan man ju trivas lite i mitt rum iallafall. har tillbringat dagen med julia och ronja, började med att vi drog till komet hallen, jag fick mitt gymkort, men tyvärr inte julia och ronja för att det var bara min pappa som var med! Åkte sedan vidare till kista, haha, inte pappa såklart! köpte ett skärp och trosor på ett gammalt presentkort. aaja, sitter på skype med antoooon just nu :) glad. men ska snart logga ut, lägga mig i sängen å kolla på nån movie, kanske.. inte.. vet inte :) haha aja puss..


köptes idag..

Jaadå, jag tycker om diig :)

hihi tjenaaee ! mitt pluggande går skitdåligt, helvete kollade på provet som gjorde nångång i december ett rätt. hahah inte konstigt att jag måste göra omprov.. men det skulle ju vara bättre om jag kom ihår nånting iaf men klart inte.. anywaay har chattat hela kvällen skypat lite smått innan jag skulle "plugga" hahah not :) ska sen slå en pling till Marcus, trevligt! okej men nu ska jag inte ta mera av eran tid till att skriva något tråkigt och ointressant, vi hörs imorgon helt enkelt. kiss'n'hug.. hih


alltså ta mig tillbaka :(


BJUUUDER !!


pluuuuuuuug. inte kuuul, men kände att jag var tvungen att le, stort! HAHA :D
Har no prov..


Det rullar på...

hej allesammans, vart med ronja idag, förvånade ? neee, käkade på kina till lunch, hihi fett gott. Hade utvecklingssamtal i skolan vid halv 4, åååhåå sug säger jag ju bara.. hatar det, alla sånna grejer får mig att framstå som om jag är störd, när det är hela grejen med att gå i skola som är stört.. hah, det dår ju inte heller att säga emot när läraren vill skriva upp mål, haha kan ju inte bara hoppa över honom å skrika att jag inte vill, haha skulle inte vara så fel va!! ;) ajaa, jätte sugen på glass men har inge hemma.. orkar inte gå å köpa, då känner man sig ju jätte fet.. haha vi hörs kanske ska läsa lite no eftersom man har omprovimorgon och har inte en aning på vad, bye!






jeete sota bildeer fren vekaan paa meej å roonjaa .. :) haha

Yes i did it, and i do it again..

tjafaan allesammans, nyduschad felicia sitter å snackar med Marcus in tha phoone! chattar massa å hänger inte med på några håll här känns det som, aaja. ska kolla en film strax, försöka sova så jag slipper vara döööd imorgon bitti :) innan jag stänger av datan så ska jag fixa över några låtar till mobilen, efter som min ipod är spårlöst försvunnen :'( gråter floder .. haha. sug!



aah fan, också .. + mina lila hörlurar :'(

come give me love.

hejder alla flickor å pojkar.. This day, hihi kuul. hah cpbarn man kan va! aaaja, sovmorgon imorse så det var sköönt! Jag å ronja pluggade en stund hos mig, hah fyhelvete tror vi blev riktigt övertrötta där alltså, haha love uuu :D har käkat, hon har dragit hem, jag ska hoppa in i duschen, men jag vill städa först :( får panik på mitt rum, har för mycket kläder det får inte plaaats, och jag vill inte komma från duschen till ett stäkigt rum!! fan panik då. ajaaa, får se vad jag gör.. sover på saken kanske, haha neeee ;) men tjarååå..



idaaaaag :)


Fucking sant


snell kompis man har .. :(

haha jag och ronja dåra ..


tokelitoktok

hejdääär, som sagt drog till pappa och möter typ världens stökigaste rum.. suck, hur som helst.. snackar med Marcus just nu, trevlig kille dedär! Ska käka snart skithungrig! sen ska jag städa här med, igeeeen -.- aj sug hejdå ;)


jag och felicia i somras ♥

Love and other drugs

Jag vill se.. nu .. gärna .. haha den verkar bra :)


Varje gång man öppnar sitt hjärta blir man lite mer människa.

tjafan, skutade halv 2 idag. loveit! Drog hem på en gång, käkade lite började städa och har även rensat lite kläder å annan skit, har slängt 7st bh:ar som var för små :O vafan, mååste shoppa nya kläder i massor... får bli på torsdag med Ronja det! Nu sitter jag och känner mig duktig, skulle vara ännu diktigare om jag gjorde min soläxa, ska ta å göra den så fort jag bloggat klart ;) duktiiig! ska dra till pappa sen, skriver då :)



Tim berg - seek Bromance ... fastat i huvudet ♫♪


bussen går om 15 min :)

rubriken stämmer! så ska fixa det sista och sen dra till skolan kite tidigare med ronja, hih typ som vanligt :) haft en ganska rolig morgon, haha är så jävla virrig så det är galet ;).. herligt! aja hörs!

ey snygga .. ;)


det jag köpte.



Gårdagens shopping! Tror det var allt :S


true


Fan också..

tjatja, sitter här i skype med kevin å har gjort det hela kvällen undantag när solsidan var och jag antar att varenda kotte tittade ;) hah grymt! det kommer up bilder på vad jagt shoppade imorgobitti.. har pluggat å städat. känner mig duktig! har även hittat skitgamla foton och brev sen jag var hur liten som heeelst! askul :D aajaa, sitter och skickar bilder till marcus från igår just nu. sen ska jag stänga av datan, bädda läsa och sova :$ hähä byee!


gammal bild på mig och marcus. haha sexigt värree!!!

juste en rubrik med .. !

hejdär, gårkvällen blev som den blev, hade kul :) vi träffade lillen, jonas, peter, calle & tobias! Kvällen gick å vi drog hem till jossan, tjockade oss lite, snackade lite tjejsnaack, hihi ;) Hur som helst idag drar jag ronja & jossan till kista för att shoppa! har ju alla cash från jul och allt! bussen går om 20 min, såatt.. vi hörs ikväll :)







lite bilder från igår :)



Saturday night !

hello, internet funka upp igår igen.. hur som helst så var jag med jossan, rasmus och jonas. hade de nice!

Idag har jag bara vart med mamma och texas en bit utanför örebro på någon hundkurs typ ? tog skitlång tid men det var trevligt ändå!

och nu så ikväll... sitter hos ronja just nu, fick skjuts och plockade upp jossan och alexi på vägen! Vi ska snart till handlarn köpa lite grejer, sen ska vi träffa lite folk, sen hem till jossan och där sover vi sen :) men men, vi hörs puss!


jonja äj söt :) hihi inte ja :)

Jag vill shoppa vafan!

Gaaash håller ju typ på att dö.. jag vill shoppa nu nu nu !! ååh :( på söndag då jävlar!


Felicias namnsdag!

haha, stämmer så här mycket ! ;) har namnsdag todaay! har fått björnborg trosor och vad ska man kalla det ? så här tvåler å sånt ? haha alltid nice! grymt med namnsdag ju..

Hur som helst, usel uppdatering i know! men internet var dött igår så att aa.. skolan har gått fort idag, najs slutade halv 2 ändå var vi kvar i skolan typ 5 år efter, orkade lixom inte dra hem! Drog sen till ica med jossan och ronja, sen hem till jossan, chillade, kollade jätte gamla roliga filmer! haha alltid lika kul att se. Hemma nu, har käkat paj till middag, och snart kommer ronja och jossan hit för myskväll hos mig! trevlans! :) men nu ska jag fixa lite grejer, bla mitt hååååår.. hörs senare ikväll! lovar :)


hihi sötungar i Onepiecer! :)
hårt pluggande på so lektionen i onsdags förfan! ;)

@ jossans place.

godmorgon allesammans, drog till skolan vid 20 i 8 och märkte att vi börjar halv 10.. hah fan! så jag och ronja drog till jossan istället för att decka i skolan! slutar halv 4 idag, då drar jag och jossan å fixar prao! sen måste jag seriöst hem och plugga! har jätte mycket till imorgon som jag inte har gjort.. sug! men jaj ska inte sitta vid datan nu, ska vara med mina gulliga vänner! hihih puss :)


haha gulliga alla är!


helvete, vrf såååå :O ?!

blev alldeles varm i hela kroppen, kände hur hjärtat slog dubblade slag, tankarna blev bara fler och fler. Kände bara vilja och ångest på samma gång. Jag vill jag vill inte..! Helvete jag sa till mig själv att lämna det bakom mig, om jag faller tillbaka dödar jag mig själv! En enda blick...


nanana ... ♥

frukt frukt frukt, yes I <3 it!

såg att mamma köpt hem granatäpple! shit va gott å shit va länge sen!
mumma om jag ska ha nu nu nu :)


damn, nu kan man ju inte plugga ..

hallådär, väntade med alexandra på kevin efter skolan, jag å kevin drog till mig och alexandra hem. Har chillat, snackat massa! haha skön kille dedär ;) hur som helst, han drog nyss.. å jag tog en liten promenix med texas! :) såå att nu blire musik, det går inte att plugga nu ju -.- man måste göra det på en gång efter skolan annars är det omöjligt ju! så att släng dig i väggen, cya :)


dum vare va!

hej tänkte bara nämna att kevin är dum efter som att han inte tänker påre -.- mmh just därför ... så sug av honom någon, sneeeeeella :)



dåå och nuu ...

äre likt ellller ?


pictures

 


There's some things you need to hear

alluoo trött redan som fan :( herregud, kul kul dag i skolan iaf :$ jag julia å ronja är ju bara oslagbara på alla sätt å vis! ... ah och sen blablalbalbalblalblalb... pluggade, förvånadsvärt! blalblalb.. har lust att sova redan nu! gaaash vad trött. puss ♥


Morgonpigg chey här!

stämmer bra det där ovan, hah kan ju bero på att jag somnade halv 9 igår + lite jetläg (HHAHA???) aahja, vaknade vid 4, gick ner och gjorde fruktsallad. mumms! satte mig vid datan efter det men då var internet avstängt -.- så att det fick bli the sims i några timmar, haha... och nu så sitter jag och laddar ner musik till ipoden, kan behövas alltså :o men ska snart göra min klar och leta efter fucking skåpnycklar! helvete.. om jag inte hittar dom måste jag betala 50 kr, och säkert få skäll från lärare eftersom man inte får byta skåp med andra fast jag har gjort.. haha skitit! överlever helrklart ;) vi hörs, bye!


julia, ronja och jag i somras! lovely ♥

så härligt!

hejdär, galet trött! kände för att slänga in ett inlägg.. sitter i alla fall å snackar med kevin och anton !!  NICE :D grymt länge sen!! så bra pojkar de där :) aja, ska faktiskt lägga mig snart :$ skittrött och jätte förkylld :( så ska kolla på epic movie, haha puss!


Australien !

toppendaag :)

bortsett från att skolan började så hade jag ändå riktigt kul på alla lektioner! hah, speciellt matte lektionen! haha blir alltid lika flummiga, jag julia och ronja på matten är oslagbara! satt ni vet ;) haha sen hade vi kul no lekton med, haha!! och hemkunskap. hah inget var nog dåligt idag! hih. nu komm lillebror heem, tjoohoooo ! :D hejdååå


i somras! åååååh


hah gamla webbilder från ronjas data !


thihi, vet vi är allt för snygg !



First day,

elllooooooooo tråkigt sak.. jag å lilla ronja har nyss gjort oss klara, klätt ut oss till clownar. skoj .- ska snart dra till skolan osåååå :) jag har glömmt skåpnycklrna hemma, alla 3 till och med tror jag .. :p haha fan! ähh, hejdå :) här får ni dagens iaf .. inte riktigt haha!!






I cant hide!

alllooha allesammans! sitter här med piff i våra mysiga onepiecer och äter fruktsallad! Kom hem från kista för ett tag sedan, kollade på easy-A med julia ronja och alexandra, käkade även middag där! skola imrn dåra, finns ju roligare men vi överlever, typ .. ;) Hur som helst sover här inatt, och tänker inte blogga mera nu, puss!


såå hääär mysigaaa !

låten stör mig!

tjafan... julia och ronja är på väg hit nuu. naajs säger jag bara ! guuud vad jag saknat flickorna! heerligt! har vart hos pappa och i jakan för att fylla på busskortet så det är gort nu, sminkat mig å städat lite. LITE alltså ;) aja byyye ! :)

MOOOOOORE - KLICKA här för låten som sitter i huvudet och extra störande eftersom jag inte kan den...


nutteeee !

Duschen nääästa!

Slängde in en ny header och en lättare design.. Har velat byta i 3 veckor men inte haft tid! :) aja, sitter mned min snygga onepiece som ni ser på bilden och ska nu hoppa in i duschen! puss.


Så glad att jag är hemma ... Men skulle gärna åka tillbaka ...

Vart ska jag börja då .. Amazing vikken resa jag har haft, har ju bloggat liiiiite under tiden men inte direkt sagt något om vad jag har gjort!orkar inte heller nu^^ så ska ladda upp bilder så får ni ju se litäää! Hur som helst så somnade jag runt 7 ? igår kväll .. vaknade vid 12 aspigg.. lyckades somna om, vaknade vid 2, vaknade sen vid halv 5 igen.. och aa nu är jag för pigg för att ens fösöka sova, ja menar klockan är ju typ 5 på eftermiddagen i min kropp! har smsat senndess..

Resan hem igår tog 38 timmar, nääääjz ;) hah massa flyg resor och förseningar, sista planet han vi inte med så fick sitta på Londons flygplats i 5 timmar å vänta på nästa plan! kom tillslut hem, fick lite cash sådär ;) najs! Om jag ska shoppa nu! hihi aja, ska börja fixa lite grejer efter inlägget publicerats, hörs!










HAHA våran sexiga dykar instruktör ! ;)



haha, åsööööt pappa jag har :D vet inte hur många gånger jag har sagt det till honom denna semestern, och lika generad blir han alltid ;) hahah ännu gulligare! :P



MER BILDER SEN!


Waiting for a star to fall

Allo :) resan min börjar närma sig slut .. Om typ en timma åker vi till flygplatsen, mot Sydney, sen till nånting? Sen till London, och sen till Stockholm Arlanda !! Perfect ;) ah ser fram emot flygresorna iaf med a380 Twice!! Mihihi och sen alla filmer man kan kolla på som inte ens kommit ut i Sverige! Nääjz ;) sitter i lobbyn påkörande med min bror just nu, ska ta en tripp till Skype, se om jag har kvällströtta vänner , förhoppningsvis inte! Bye bloggen och det fin fina vädret i cairns! Puss

I live

Hallå där! Har inte Bloggat på ett tag! H Två dagar kvar nu förfan ! Tiden har gått fort ! Har åkt vatten skoter idag ! Herregud jag älskar det älskar farten :D aja ska ta å hoppa i poolen nu för jag dör vad varmt det är ! Puss

Tookigt !

aaaalloha! komm nyss hem igen och tar min timme på internet som är free i 3 timmar per dag. bara onödigt att köpa till mera. Huur som helst så cka man packa lite, orkar egentligen inte.. aaahjaa orkar inet blogga heller -.- HEEJDÅÅÅ!! Saknar mina tjejer ... ♥


Ronja, Peter och jag! gillar bilden! (a)

Last day in Sydney ...

... Endast för den som undrar .. Drog till bondibeach (staving?) imorse. Var molnigt ute vid havet så åkt tillbaka till hotelet och la oss och solade på taket! naajs där det inte var moln, komm nyss upp till rummet ska nu ut på stan och köpa en till resväska för vi har köpt så mycket grejer så kan vara bra med en till på hemvägen! sen blire väl att käka ute också, såå att ah.. puss.. :)

Precis som alla andra säger, säger jag samma sak ...

... Med det nya året blir det även en helt ny start. Har min planer för året klart! även nyårlöften som är följande

♥ Börja träna och endast äta onyttigt på fredag & lördag!
♥ Göra så gott jag kan i skolarbetet ..
♥ Endast tala sanning ! haha, brukar inte ljuga så tro inte det. men att bara säga som det är istället för att komma med någon dååålig bortförklaring!
♥ Göra det som faller mig in, alltså det jag känner för på en gång!
♥ Om jag misslyckas med en sak så ska jag gå vidare på en gång och inte kämpa vidare ...

Detta ska nog inte bli så svårt att klara, eller vad sägs.. kanske ett minus på plugget dära, men skitit!

Nyår igår dåra och det var hur coolt som helst, Fyverkerierna var enorma! Gjorde även en sån spågrej!!

alltså hon skulle spå mitt kärleks liv 2011 ! gaaash vad coolt :O ska kortfatta mig, hon sa typ att jag skulle träffa värsta killen inom 2-3 månader, att jag skule få ett förhållande ett långt och lyckligt! att killen inte var helsvensk. Även att jag skulle behöva resa för att träffa honom ? hmm .. osv osv .. Galet spännande, finns nått i tankarna när hon berättade det alltså!

jajaj, idag chekade vi in på nytt hotel, skulle ha åkt upp till ett annat ställe idag, men blev inte så. men jaj nu ska min bror ha datan, och jag ska kolla på two and a half men ! great har vart maratan i det programet hela dagen! hahaha naaaaajs! gott nytt år kan jag ju med säga, om jag inte  redan sagt ddet! bye :)

RSS 2.0