ÅRE 2011

thats right :) för den som inte fatta det! Ne men om drygt en timma så drar, vi kan bli lagom pinsamt! Ska åka tåg dit, så vi lämnar bilen hemma.. haha så här ska jag komma med familjen åsna på buss och tåg med massa packning x) haha.. Lär väl då eller nått på vägen, men inget jag då lider över.. torrt..

jaja blire nog inte så mycket bloggning där ifrån om inte från mobilen, och mobilen som jag inte kommer kunna smsa eller ringa från framtill den 8 mars utan att varje sms kostar -.- fuck! aja, har laddat med musik å godis och film inför kvällen, men hare bra här hemma, njut av lovet byee!:)

Älskar dig lillebror ♥

I only want you when im lonley ♥

Typical me to feel this way ..

Hemma nu!

hejsan, hemma nu, åkte inom jakan med mamma skulle bara köpa godis, men blev lite mer än så! Toppen juu!
suddigt japp, skit it! :) Nu, packa de sista, puss

kaossss

hejdär, ne inte kaos, men damp :) skulle dra till papi som sagt, men min bror var inte hemma och han har mina hemma nycklar så, kuk! Drog då till ronja först och sen får jag dra till pappa igen när någon jävel är hemma.. Aja, men ronja nu, nästan, hon är nere å tjockar sig.. höhöh hörs!

NEEEEJ

Fuck på riktigt :O kan inte smsa förän imorgon :O shit på riktigt döda mig :O kommer inte klara mig idag! ååååh neeeej :(((((

Webbilder som jag knappt visste existerade :)))

haha, alltid lika kul att kolla bilder när man inte ens vet att de finns ... några av de iallafall!
hhööh, va sexia vi är :)

Morgonpigg chey.

godmorgon allesammans, as trött igår kväll, så jag gick å la mig halv 10 :$ hehe, super skönt! Vaknar då kvart över 7 imorse skitpigg, haha aa jätte bra ju, så att sitter lite vid datan nu, som jag fucking inte gjort på hela veckan, det känns inte bra när internet inte fungerar, men aja.. Laddar ner lite filmer till resan, så jag har något att göra! blir att vara med ronja idag, men först innan hon antagligen vaknar, ska jag förbi papi och hämta lite grejer. åa vill ni veta mer intressanta saker..
Kunsberget, jag julia och jossan ♥

Svar på kommentar!

Hejdu, åker till Åre ikväll med familjen minus min älsta bror.. Åka snowboard hela veckan och avslutar med spa ;) puss!

@ kevins place.

hejdäär, gårkvällen var nice, var med ronja jossa alex robin rasmus, nåra drog badhin kom, alla drog förutom jossan som sov hos mig, vi joina min bror och hans kompisar, orkar inte komma med massa detaljer för ingen bryr sig heller! aja, grym kväll ändå! Hos Kevion just nu, nice! Ska hem om nån timma käka och packa klart inför morgondagen! nicedåå. vi hörs, puss!


Bästavän!

love uuu!

Dreamteam.

hejdär, skön och seg morgon, hunnit med jätte mycket känns det som, även fast jag sitter här i mjukiskläder, osminkad och nybadat hår .. ? vadå gjort mycket, haha men har nyss käkat, håller på att ladda ner lite filmer.. ska kolla någon när jag gjort mig klar i think.. medans jag väntar ska jag ner å äta mina muffins som jag så duktigt bajade i veckan, mumma :)
Tumblr_lfveg1v9301qbqsgxo1_500_large
coolcoola :)))

Lördag morgon, 08.11 .. :)

Godmorgon här är man uppe tidigt som fan :) ska somna om strax, kunde inte blogga igår, men var med jossan Ronja Alex Robin Rasmus och jakob! Kvällens slut blev hos Alex med endast Ronja, haha ja tja mobbade :))) jaja godnatt vafan! Hoppas på att internet funkar när jag vaknar senare idag dååå..!

långt lov framför, skönt!

tja, förlåt för min dåliga uppdatering, men internet är helt fucked hemma så aaa.. är Hos ronja nu, med henne och josefin. vet inte vad jag ska skriva, skolan gick fort iallafall, fick VG på omprov i tyska, riktigt jävla stolt över mig själv! hih, hade egen idrottslektion, vilket jag hade hoppats skulle gå bättre, men VG där med ändå! Anyway, ska tbx till skolan sen typ, ah hörs mera sen om ikväll, kanske .. puss ♥

just nu, bjuder (aa) ..


tja hopplöst.

heejdäär! Kom nyss hem från gymmet, grymt bra gick det! Två stolta tjejer som gick därifrån idag :) Ska plugga strax, tänkte göra so, men de fucking funkar inte -.- fattar inget, så då måste jag göra tyskan å de kan ju fan bara ta sig, åså svenska som jag inte heller fattar -.- dööö, ska plugga men har inget att plugga på, naaej hopplöst alltså, tjingeling...
jag å ronja igår, hett .. ;)

Tackar :)


ovansidan 

Undersidan, älskar färgerna!

29e bilden & 30e bilden, även sista bilden!

29e bilden. Den nyaste bilden på dig själv.
suuupersöt .. not :) innan idrotten i skolan today! 

30e bilden. Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Den där personen.. Som betytt, detyder och alltid kommer betyda mycket!

Snowboard till mig!

hejdär, ingen bloggning igår, men internet funka inte så att aa.. Dagen har gått fort, efter skolan blev det att dra till jonas, med honom ronja, alex, robin, hadi och Jacob, jag å ronja drog till jakan sen, köpte lite grejer! När jag kommer hem möts man av big surprice alltså :D haha, tänkte tanken att jag skulle få en snowboard men ändå inte, men joorååå, fått värsta snygga också! höhö, men skostorleken var lite fel, så åkte å bytte med mamma på en gång! Grymt. Har pluggat, förvånandsvärt faktiskt, rätt duktig! ne men nu städa, eller ..
en gammal en på ronja mig och julia,

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself

tjafaan :) sitter med baba å beställer kläder från ellos, as nice! inte så ofta man gör det, därför uppskattas de få gångerna, hih! kollar lite på bigbrother också, ja nii :) ska strax stänga av datan, fixa lite grejer.. lägga mig å drömma om nått bra, hih skönt! Vi hörs, puss..

gulli bild :)))

Louis Vuitton


så jävla snygg väska!

I was first ...

haha random bilder :) thihi..
Vaknade för ett tag, har kollat klart på dear john som jag började kolla på igår. Ska ner å äta frukost och sen börja göra mig klar :O kan vara bra! tjockis i farten, ne men kunde, haha nä innan jag skriver något stört så byee!

26e & 27e bilden

26e bilden. Någon/några som du alltid har roligt med.
Julia, jag, jossan, alexandra och ronja! det är er tjejer jag trivs bäst att umgås med :) 

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
Om jag skulle lägga ut en bild jag skrattar åt kommer väl jag straffas med att den personen lägger ut en bild på mig som alla kan skratta åt, haha så skiter i det ;)


Plopp, här va man mobbad!

tjulululu, de va igår, eleleleleer :) nee, men komm nyss hem från en galet kul kväll hos ronja, med henne jossan, alex och robin! ville inte åka hem, mitt i allt kul så klart ;) haha men jaja.. gjort klart mig så kan sova om jag vill, hih håller på att ladda ner dear john så jag har nånting att göra, kommer väl sitta här å snyffta sen, om jag minns rätt är filmen fett sorglig.. aja, gonatt ;)


gullebilder, haaha tusen, men ska vara snäll mot robin å inte lägga ut ;)

give me that, that thing!

tjatja, lite snabbt här nu, kom hem för nån timma sen, har chillat, fixat mig lite.. orkar inte så jätte mycket händer inte så jätte mycket ikväll, drar till ronja dit de kommer några och vi chillar väl bara :) ska ta bussen om 15 min för att möta jossan å ronja vid ica. Dunkar musik just nu, och vill inte gå från datan, sitter skönt här.. haha jaja livet e hårt alltså ;)

rätt lika ? jag och min kusin i somras :)

detta fält måste fyllas i..

hejsan hopsan allesammans, ja dålig uppdatering jag vet :) men orkade inte blogga igår.. Hur som helst, var med bassi å anton igår, sov hos bassi. Just nu händer de inte så mycket, äter glass (a) hihi gott. Aja, hörs när jag kommer hem,puss!
Gammal bild på mig :)))

En person som alltid gör dig glad.

25e bilden.

kevin du e bäst! bror ♥

A walk to remember

gokväll, som man säger om man e trevlig (?) hah, kollade på how to lose a guy in 10 days & A walk to remember efter massa andra filmer.. så att aa nu har jag inget att göra, städa.. ah fast ne, plugga, ah fast nej. ska fan i mig sova så jag inte försover mig imorgon, som annars varje dag, yes godnatt ;)

ARRGGGGG !!

yes ofcourse you do..

hejdär, dagen har gått as fort! Typ inte hunnit med nått jag skulle göra, kollat film och duschat har jag gjort hela dagen.. hehe, kollade meangirls 2, och the perfect man, båda var bra :) sitter å laddar ner två till sånna tjejiga filmer, Ska plugga sen, eller så säger jag nog bara. Fan har tyska prov imorgon, har ingen ork till de, endast för att det är tyska jag måste lära mig -.- har ju inte pluggat på en enda lspråkläxa på hela terminen, hur fan ska det då gå imorgon.. aja, om de går dåligt kanske jag får byta språk, haha då kanske mina päron ger upp hoppet om g i språk.. får väl se ;) jaja, fett intressant, heeejdåååå :)
haha, torr humor ^^

tråkigt!

tråkigt tråkigt tråkigt.. käkade nyss frukost, har tråkigt. jätte tråkigt för den som inte förstod vad jag sa. hah, har även träningsvärk i armarna som fan ? hur fan kan jag ha fått de i armarna, haha nått fel eller .. :P Tror de blir att hoppa in i duschen nu, yepp.. höres ♥
ahtja sexy.

Godmorgon

tjatja, sitter här i min säng med huvudvärk och halsont, haha har typ ingen röst..
as usual.. Stannar därför hemma från skolan, skönt bara.. 
fast huvudvärken kan ju få försvinna dåra :( Ska kolla på mean girls 2 idag, nice säger jag bara! Ska se till att fixa grejer å så. äta frukost snart. fett hungrii!

adam, mamma och jag alla skulle stå på mammas skidor & åka ner för en liten backe, haha gick inte så jätte bra ;d åre 2010!

En bild som gör dig glad.

24e bilden.
Ibland är du riktig jävla ful å jobbig, men just nu vill jag bara krama om dig min lillebror, älskar dig..

punkt


vad vill jag ... -.- suck !

tjaafan, kan ju bara säga att jag har haft en underbar dag, helt jävla dunderbra alltså! Grymt kul att åka snowboard igen alltså, ramlade bara en gång, men vafan, alla som hoppade där ramlade, de kom 4 när jag såg, alla ramlade .. måste vart nått fel (a) haha alltså inte jag som var dålig ;) Tack så jävla mycket till världens snällaste jesper carlqvist! ska ladda upp lite bilder. såå kolla på dom ist för att läsa min bajstext :)






Undebar dag! Stolt över mig själv :)

"ahmen fan vad du skriker på mig"

hejsan svejsan, här är man. skön och tönt som man e:) haft en kul kort kväll, hihi vi ska lägga oss i sängen å antingen kolla nån film eller snacka å såå :) de va nått jag skulle säga, men glömmer ju fucking bort allt som jag ska göra..  haha, herregud, älskar er tjejer, så kul man kan ha, fast nu sitter här själv och mobbad, haha!


min snygging josefiiiiiiiiin :)


En bild från i somras.

23e bilden.


HAHA ÄLSKA !

mästerkoken!

tjatja, ingen hemma och jag är huuungrig, nu hur fan jag kan vara det efter allt jag ätit idag.. e man så e man, så att jag ska göra mat till mig och bror, trevligt. men ingen hjälp får man såklart. Hur som helst, kl 7 skjutas pappa mig å julia till jossan, skönt! Blir väl inte å blogga ikväll, utan kanske imorgon bitti på bussen! ska vara på skolans parkering 20 i 7 hehe. lär ju försöka sova tidigt ikväll ;) aaaja, inlägget var endast ängnat till er som bryr sig. puss :) 

Förrå året, vi tackar ronja för den underbara resan för ett år sedan imorgon ... ;) 


Allt klart

Hej alla, chill dag i skolan, satt kvar med massa sköna människor tills jag Ronja jossan och Olivia drog till grillen och satt där hur länge sen helst, bara pratade å hade det trevligt. Åkte hem efter att ha haft riktigt mycket huvudvärk hela dagen, har tagit en Ipren, men hjälper inte.. Ronja tror jag har feber, hoppas jag verkligen inte :/ jaja sitter hemma i soffan med jackan på för de e så kallt! Kollar på Disney channel, hihi. Väntar på att pappa ska komma hem från ? Nånting utomlans, han skjutsar mig till jossan ikväll för där sover jag med Julia, sen imorgon blir det kungsberget! Galet nice! Bye..

Reflektionsdag!

chachaaachachahcha :) hiih godmorgon allesammans, reflektionsdag idag, skönt! ska vara i skolan 9 - 11 på någon föreläsning om tinitus, kan bli tråkigt! Hur som helst, har hunnit med en jävla massa denna morgonen, och nu är allt klart så har 40 min innan jag måste dra till pappa och sen till skolan! Chiill...

Bilder från veckan som gått ..!
eeh, jag vet inte varför vi är uppochner, och vet inte heller varför jag fått så runt ansikte :$ tjockis fan!! 

En tråkigt matte lektion, jag och julia in action.. 

julia i veckan när hon gjorde sina finfina naglar.. 

efter gymmet, fet JAG är, inte du julia! 

igåår i skolan, nån random rast sådär! 


jag i helgen :)

Blind Dating!

För söt idag alltså :) hih ne.. men tja allesammans, har ni haft en bra dag ? haft en hyffsad bra dag, umgåts med min bästavän iallafall!

för er som vill veta har jag frusit ihjäl 3 gånger idag, först i väntan på bussen från skolan, sen när jag skulle gå hem från ronja.. och sist när jag fick vänta i 20 min på bussen fast horbussen inte kom. mh de va kul! Nej! och sen jag har dött av värme också, provat alla grjer inför kungsberget, allt som allt, ah varmt :) hihi skönt ska ju förfan inte klaga, men jag lever, fast jag dött ett antal många gånger..

Ska lägga mig snart, upp kl 6 imrn å fixa grejer! ska kolla film, blind dating, rätt rolig! Så höres!

Snowboard

Chaa cha :) sitter på bussen med Ronja och Jesper just nu, ska till Jesper och fixa med snowboarden! Nice ;) sen drar vi vidare till mig, åh vetefan vad vi ska göra. Fick stå å vänta på bussen för länge-.- galet kallt, aja hörs ikväll! Puss

snabbt design byte!

som ni ser så gjorde jag ny design snabbt å lätt, fett fult. men jajaj, vill inte gå ut så jävla kallt! 28 minus förfan ;ooo
wild world - cat stevens, fastnat i huvudet ...

alla-hjärtans-dag-morgon ♥

hejdär era söta saker, alla hjärtans dag idag, jätte söt dag, okej den är lite överskattad men spela roll, tycker den bör firas med den man tycker om ♥ Hur som helst, vaknar med present ifrån mamma, en as snygg fred perry tröja, hih! själv gav jag också henne present, snäll jag e, som alla redan vet ;) haha.. ne men ska skynda lite, hinna sminka mig å göra mig klar sen till skolan. Bloggar mera sen, puss ha en bra dag ♥



Dagens enkla.. tröjan jag fick används på en gång (a) !

saant =)

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaks
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon gråter - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ta det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Då gör hon det mer än du kan förstå
När hon tar din hand - Ta hennes hand och lek med hennes fingar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig den smärtan
När du säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.

En bild på en tid du saknar.

22e bilden.


Bild från sommaren 08, härliiigt!
Från vänster - Lina, Julia, Jag, Maja, Jessica, Filippa, Mell och josefine :)

söndag kväll

tjosan allesammans, dagen har rullat, gått fort! Efter jag vart hos kevin drog jag till alex där min ronja var, vi drog ner till ica köpte för mycket godis ... hih tjockt gott iallafall! Drog till sporthallen. Jag och ronja gick där ifrån efter ett tag, jag måde inte bäst.. så aa :)
har bar vart hemma hela kvällen, passat emil, kul? nej.. pluggat och duschat har jag också hunnit med, duktig tjej! Ska strax lägga mig och läsa i noboken för att lära mig ännu mera till provet imorgon som jag lätt kommer få mvg++++ på ;) hur som helst, här är bilder på det jag köpte igår efter som man fick en kommentar om att jag skulle lägga upp, så vad gör man inte ? snällt, jag e snäll för den som inte visste. hihi puss!


Jag vill ha dig här!

Hej dör, seg förmiddag säger jag bara.. Har inte gjort ett skit! Väntar på att Ronja ska bli klar, orkar inte sitta hemma så att drar till Kevin och är med honom, Jens och bassi sålänge. Ska ta mig en chokladbollar sen gå till bussen, hihi hejdå :)

mmh, jävligt snällt ... !

tjafan :) nu har människorna dragit hem, vi kollade djävulen och jag, skön film :) Just nu finns det inte så mycket att göra, sitter å chattar med maja vilket var riktigt länge sen :O Snäll tjej dedär! Ska ringa till min marcus å prata tills jag blir trött å tänker sova, sååå ha en fortsatt bra lördag kväll, puss :)
jag och elina första gången vi träffades ♥

kväll hos mig :)

hejdär, sitter här med rasmus och josefin, snart kommer också alex och badhin. Vi kommer bara chilla ikväll, händer inte så mycket.. Var somsagt i kista idag, köpte lite grejer, gjorde mig glad, hihi :) aja, hörs sen :)
Gammal bild på mig och jossan, finfina ♥

En person som alltid ställer upp för dig.

21e bilden.

lägger upp en bild på min pappa, han kan vara grymt jobbig och ibland vill man bara ifrån honom, men han ställer alltid upp, frågar om jag vill ha hjälp, skjuts eller vad som helst, gör tillåmed frukost åt mig, även fast man inte alltid uppskattar det kl 7 på morgonen när halva en fortfarande ligger kvar i sänger .. hhi :)



Cookie Dough ♥

jag idag dåra :)
Tjafan igeen, sitter å äter glass. super gott, dunkar musik och spelar spel.. nene inte nördigt eller tjockt alls :) Det är underbart fint väder ute, men kan tänka mig att det är skitkallt ändå.. jag som trodde det skulle bli lite vår nu, men hade ju bara lite fel :) hih..
väntar på jossan hon är så seeg.. hoppas ni inte ha lika sega vänner som jag ;) pfftt. hejsvejs :)

Klädångest!

Tja bajs! Vaknade för ett tag sen åt god frukost som vanligt, hihi.. Och nu ligger jag bara här lyssnar på musik och får damp för jag har inget att ha på mig-.- åååh! Jävla tur att jag och jossan ska till kista så jag får köpa lite att ha på mig förfan, kan bli lite jobbigt annars.. hur som helst, har inte så mycket mer att säga änder jag måste göra mig klar nu så vi hörs ..

Det växer ..!

Det växer hat inom mig, att man kan hata en människa på detta sätt är det sjukaste! Du har sånna problem, du kan seriöst inte må bra. Du glädjer dig av att veta hur jävla förbannad detta gör mig! Du har noll respekt! Du har sån jävla tur med ditt fejkade jag, ingen sin känner DIG! Ingen skulle vilja känna dig för du är största fittan någonsin! Du har det så hemskt, jag hatar dig! Förstå vad jag säger, hatar dig! Och det blir bara mer ... Hoppas att du en dag försvinner långt ifrån mitt liv! Ångrar allt som har med dig att göra! Fyhelvete! Jag får inga ord för hur illa du är! På riktigt fuck you!

19e & 20e bilden

19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.


Snöstorm hej?!

allu, fuck vädret alltså! sämre finns inte.. är hur som helst i skolan nu ca 30 min sent :) men fuck det med. Fuck allt! Lite småarg/ledsen/sur/virrig/tankespridd... jag är allt idag och allt är fucked :) såalla vet det nu! Hoppas bussarna och tågen och allt börjar gå igen, för annars kommer jag inte hem efter skolan heller, och får inget att göra efter skolan heller.. jaja, ska återgå till mitt "arbete".. puss♥


Stolt tjej som gymmat!

hej! jag är fett duktig har gymmst idag, jag och julia drog ju till gymmet! nice, tänkte skriva ett bra inlägg, men helt plötsligt orkade jag inte. så hejdå.. hah tråk!
cphand :) köptes detta idag..

15, 16, 17 och 18onde bilden :)

15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
En gammal från i somras :)
17e bilden: En ovanlig bild.
HAHAHA JAG TROR JAG DÖR! vilken underbar dag detdär var! hah! ;)))
18e bilden: En bild på din fritid.
här har vi min fritid.. mig sjävl ? menar inte att jag är mobbad och bara är med mig sjävl efter skolan å så. men om jag skulle lägga upp bild på min fritid skulle det ju bli 100miljarder bilder! och jag är ju alltid med mig själv sååå aah :)

Ronja är bäst!! Inte :)

Hejdär allesammans! Sitter på träffen å är nästan död! En lektion kvar som tur är, sen blir det plugg, och följa med Julia eftersom hon ska fixa sina naglar, då får hon lika snygga naglar som jag ;)) haha, ne men efter de blir det gym som gäller, har ju trottsallt fixat årskort så måste fan komma igång om man inte vill rulla fram i sommar ;) de ca de intressanta från mig, puss!

snyggingen där !

hej där, förlåt för min överdrivet dåliga uppdatering, men jag har inte suttit vid datan sen i lördags :) hih.. har gjort lite allt möjligt sen dess.. men aah :) dagen började i skolan, chill! drog med Ronja, alex, jonas och rasmus efter skolan en snabbis, tog sen bussen till Marcus! Drog vid halv 8 ? för han skulle på träning :( aja, drog till ronja, eller aah gick till ronja ifrån jakan! kan vart det jobbigaste på länge.. men aah! och ingen jävla mobil hade jag för den var helt jävla urladdad.. så ahh det gick bra, inte :) hur som helst, vi gick ner till vallen där det var lite pojkar sådär! drog hem, vart hemma ett tag, ska stänga av snart å lägga, mig supertrött.. gonatt vi hörs!
diggar att man kan åka skridskor på vintern och bada på sommaren ;) haha ..

So far away !!

Ellu there! Vilken bra dag jag har haft, skolan var chill faktiskt! Drog till jakan å mötte upp sötnosen Marcus, vi drog hem till mig, Alltid lika mysigt! Sen han drog har man känt sig lite ensam.. Men ajaaa, ligger i sängen, galet trött... Hörs imorgon, får väl se! Gonatt :)))

Once again !

Hallådär :) skulle bloggar igårkväll, men internet var fucked .. Så att aa! Sitter i skolan nu på enhwska lektion med stördaste vekarien! Haha så jävla kul! Slutar 4 idag, då träffar jag Marcus! Längtar (a) aja, ska lägga ner mobilen innan cpt tar den;) tja då !

Situation :)

Hejdär alla :) gårkvällen blev som den blev, Marcus, Markus, jimmi, Fredrik, Kjell, Simon, JuliaH och Emma kom hit! Sen skulle de gååå hem, till Hässelby! Sjukaste ;ooo aja, Ronja och jossan sov hos mig. Vaknade nyss upp till liv! Härligt! Ahja bloggar mera sen puss!

nu nu nu :')

allu, måste bara få påpeka att jag älskar mitt liv :) jag har de bästa vännerna någonsin, värsta gryma allt annat med! hihi! Hur som helst är hos ronja nu med jossan, lycka här! Ska fixa oss och sedan fixa lite greeejer, som inte ni får veta! HA... Kände bara för att slänga in ett inlägg bara för att lixom.. hih Puuuuss hörs senare om kvällen!



heh, tagna för 30 sek sedan ...


de snyggt :)

tjatja, hade en kul kväll med julia igår. Vaknade vid 12 tiden idag, sköönttt! Har fixat lite grejer, bla duschat, julia ska snart dra hem, och jag ska snart till ronja! hon har något viktigt att säga :D :D :D och något glatt :D :D :D hihih, kärlek till henne!! Aja, hörs sen :)
en gammal bild, såg att den hade fått ett konstigt namn på datan med :O skriv upp!

En bild som påminner dig om gamla tider.

14e bilden.
HAHAHA, inga frågor på den tack!


lördagen är här.

Stämmer, inte så mycket mer om det! Skönt ändå :) Har haft en kul kväll med julia, satte på en film men om någon av oss kollade ? nej :) Hur som helst riktigt trött just nu! Vi ska väl lägga oss snart! låter mys va .. hih ye, så gonatt allesammans! ♥
haha ful bild på mig och julia för typ 2 år sedan .. :)

Du och någon klasskompis.

13e bilden.

Här har vi en bild på lite olika people från klassen! På våga grejen i 7an, hade ju kunnat välja någon lätt bild på mig och någon av mina tjejer, men lite mer kul iallafall! :)

hungrig chey!

Tjatja, hemma hos mig nu med Julia Holmen! Drog som sagt till Hässelby efter skolan, sedan hem till Julia, snackade fixade lite grejer, åt glass (a) mumma, sitter här å snackar å lite sådär nu, ska snart käka! Om nån vill görs nått ikväll så hör av er! Puss..
juuust nu :)

Skolan, Engelska lektion..

Hejdär, engelska lektion just nu, sitter här med julia,ronja&jossan och skriver om Australien, fett långt kvar tills vi slutar.. hur som helst tar bussen till hässelby när jag slutat, träffar marcus en snabis sen julia Holmen som jag inte träffat på väldigt länge! Tillbringar fredagkvällen med henne! Awesome dude :))) Aja, ska fortsätta med mitt nu, puss!


Bara för det blire en bild från australien en mulen dag :/ jaja, bruuun va man ju iaf.. Ta mig tillbaka på riktigt:O


vilken lättnad!

hejdär allesammans som läst detta inlägg hittills! Kan ju börja med att säga att mina ben och min hjärna har vart så boorta idag.. jag och Jossan virrade runt som fan i stan idag, haha sköna vi är! Sista lektionen blev grillen å pizza ist.. aah tjockisar.. har pluggat, mött julia, pratat i telefon med bla min kusin som kommer till stockholm vilket inte är så ofta dåra.. Ska fortsätta plugga sen sova för att jag tänker fan inte försova mig imorgon ... puss!
två gamla webbilder...

En bild på din vardag.

12e bilden.
Det beror på hur man menar med vardag, vad jag gör är i skolan med mina vänner.. eller det jag har i min vardag, min mobil :) hah ..
vi kan säga att i min mobil finns min vardag, där även mina nära å kära finns.. hhihi :)

Ahmen tja jag skäms ...

... Överdrivet för mycket!!! Döda mig! Gud alltså! Dålig människa jag är.. Haha fuck, ska plugga NU hörs sen !

Hos Ronja Lundberg

Hejdär, kom till ronja för ett tag sedan, när jag även försov mig imorse. typiskt mig!! aja, halt som fan ute när jag skulle hit, alltså var så nära på att halka allt för många gånger.. hur som helst, vi ska till skolan snart! Börjar om typ 15 min, såå aa. tjadå, ha en bra dag :)

fyfaaaan vilken min man kör med ... hah klädvalet av att vi blev så lika var faktiskt inte med mening.. endast för den som bryr dig :)



En person du kan berätta allt för.

11e bilden.

Finns ingen jag berättar ALLT för .. men om jag måste ha någon bild sååå.. får de bli på denna person!
Inte allt, men jag vet att jag kan berätta saker för dig och det stannar! säger väl de mesta kanske ...

Toppen dag :)

tjafaan, skolan idag! började med att försova mig så fick gå till skolan, kul, kuul.. ne men sista lektionen med musik gick galet bra, stolt över mig själv helt ärligt! Hur som helst, Drog till hässelby för att träffa marcus, vilket var mycket mysigt å bra :) Hemma nu, kom typ för en timme sen, har käkat åså, ligger i sängen ska stänga av datan straaax, först blire facebook klart .. ;) puss


jag i tisdags i skoolan ...

ett leende på läpparna

aah tja sexy .. njee =)
Skype hela kvällen lång med anton först sen kom marcus och random in. sköönt :) ska göra mig klar nu, läsa läxa sen fortsätter samtalet i telen med marcus! imorgon äre sovmorgon skönt de med! :) aja alla bryr sig jag vet ;) tjadå!

5 saker du inte visste om mig.

♥ Jag vill verkligen komma ifrån denna kylan nu, vill till sommaren! längtar något galet mycket!
♥ Jag hatar tystnad, alltså, haha aah typ det är så jävla hemskt .. !
♥ Jag önskar det fanns en person som typ var stum som kunde läsa min tankar och göra det man inte kan be någon annan göra :O !! svårt...
♥ Jag önska jag kunde sjunga, haha jag är så jävla dålig på det, speciellt nu när min hals är som den är!
♥ Jag pratar fort som bara den.. oftast om det är något som jag har bra koll på eller om det har hänt något som man bara måste berätta.. då gåre galet fort.. och aah sen är jag ointressant :)

Någon du tycker är väldigt snäll.

10e bilden.
Jesper, ingen jag brukar umgås eller prata med så mycket! men en jätte snäll kille i vilket fall!




donken förevigt ...

hah tja töntar! kommer från rätt käft, inte riktigt ;) men lika glad är jag för det! Skolan idag, kallt som fan! jag å Ronja har haft jätte kul med lite nya sådär sexiga appar på telen.. haha, hur som helst, drog till donken med ronja och alexi efter skolan, gooott! satt där i typ 2 timmar, åt ... och snackade massa, härligt det! Hemma nu är på bra humör så hoppas ingen kommer å stör mig... haha, nee men sjunger lite sådär, ska snacka skype med anton, men först läsa ett so-papper så jag har de gjort! puss å hej :)
hehe va, feta nee ... :)

RSS 2.0